• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet tam bir hormon dengeleyici tibet
Bedenin neye ihtiyaci varsa onu veriyor
Eger vucut yağin az ise minimum 7 tekrarda sıkılık fark ediliyor....cakraların dengeleniyor daha enerjik daha pozitif ve boyle aklindan gecenler pat diye oluveriyor...yani ben buna cok sahit oldum kendimde...eger daha zorlu bir psikolojideysen tibet biraz carpiyor insani tabi :/ kabuslar artabilir enerjisizlik olabilir ama bu atlatana kadar ...cok surmuyor
Mesela onceden hep nezle olurdum tibete baslar baslamaz simdi ise cok sık idrara cikmaya basliyorum tibete her basladigimda...bedende ruhta nerde sorun varsa öne atmaya basliyor....
O zaman gitsin kilolar.. yağ oranım fazla değil. İnşaallah faydasını görürüm

Bence de sürekli evde olup stresten yemenin sonucuydu bu sebep olanı asla affetmiyorim :KK43:

Ben uç aylık korunma iğnesi vurulmustm o beni sisrmisti snra bir daha asla vurukmadim :D ondan sonra gitti zaten

O zaman gitsin kilolar.. yağ oranım fazla değil. İnşaallah faydasını görürüm
Ok...yalnız tibetin bazı puf noktalari var mesela nefes gibi....egzersize baslayinca burundan aliyorsun nefesi bitirinceyine burundan veeiyorsun...sonra cene hem egzersize baslarken hem bitirirken koprucuk kemigine değmeli sadece 4.harakette başını arkaya atabildigince at ki bu kolaylik olur ama oncesinde ve sonrasinda yine koprucuk kemigine degmeli cene...simdilik bunlar aklima geldi
Liste tutuyorum ben oteki topicte..
Istediginiz zaman sizi listeye alırım...

Evet tam bir hormon dengeleyici tibet
Bedenin neye ihtiyaci varsa onu veriyor
Eger vucut yağin az ise minimum 7 tekrarda sıkılık fark ediliyor....cakraların dengeleniyor daha enerjik daha pozitif ve boyle aklindan gecenler pat diye oluveriyor...yani ben buna cok sahit oldum kendimde...eger daha zorlu bir psikolojideysen tibet biraz carpiyor insani tabi :/ kabuslar artabilir enerjisizlik olabilir ama bu atlatana kadar ...cok surmuyor
Mesela onceden hep nezle olurdum tibete baslar baslamaz simdi ise cok sık idrara cikmaya basliyorum tibete her basladigimda...bedende ruhta nerde sorun varsa öne atmaya basliyor....
ilk kez duyuyorum ya tam benlikmis arastirayim olmazsa onu yapayim ruhuma da iyi gelmesi lazim dinginlesmek istiyorum

ilk kez duyuyorum ya tam benlikmis arastirayim olmazsa onu yapayim ruhuma da iyi gelmesi lazim dinginlesmek istiyorum
Burda daha kapsamlı bir tibet topiği var onu da linkini atayım birazdan...şu an suskun ama vaktinde epey aktifti...okumakta fayda var atlaya atlaya da olsa (cok sayfa annecim ) :KK70:

plates ve limonlu suya baslayali 3 gun doldu simdiden aynaya daha mutlu bakiyorum kizlar daha iyi hissediyorum.kendimi kontrol altina aldigimdan emin oldugumda kendime mesgale de edinicem evde kös kos vakit öldurmekten biktm.Körelmek istemiyorum daha fazla.Kanli ay beni sirkeledi adeta :D

Burda daha kapsamlı bir tibet topiği var onu da linkini atayım birazdan...şu an suskun ama vaktinde epey aktifti...okumakta fayda var atlaya atlaya da olsa (cok sayfa annecim ) :KK70:

Ben bi bakayım burası da neymiş dedm :D aman ya Rabbi çok sayfa vardı en sonunda da birşey anlamamistm :D

suoer olur vakit buldukca okurum zaten gunlerdr beslenme spor bakim ruhi temizlik ne varsa okuyorum:D

suoer olur vakit buldukca okurum zaten gunlerdr beslenme spor bakim ruhi temizlik ne varsa okuyorum:KK70:
Rakika Rakika aşık bi mesajıma beğeni yaptı da aklıma geldi
Günde 1 tatlı kaşığı çörekotu çiğnesene :)
Bak nasıl cicek gibi açıyorsun ama cocuk istemiyorsan sıkı korun :KK23:

Back