- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.088
- 748
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
burda beraber zayiflyalim sıkılasalim eger motive isen ciddi ciddi bugun basla:)kendimi mutlu etmek için 88 den 52 ye düşmek lazim...
hiç mutlu olmadığım şey kilolarrr......
Kilo vermemek icin abaniyorum birazasiri kilo problemin yoksa spor bu yediklerini yakmaya yeterli :)
ben de ayni vermej istemiyorum boy 162 kilom ac 54.5 daha zayiflasam yakismiyor sadece sıkılasmak ve dinc olmk istiyorum.Bir de kendini salmis paspal ev kdini modundan uzaklasmak :)Kilo vermemek icin abaniyorum biraz
Ama sıkılaşırmiyım bilmiyorum :/ deniycez
Spor aletlerine daha çok kızıyor kadınlar spor yaparken orasına burasına bakmak için parka oturan bı dünya adam var diyor :/eşin izin vermiyosa çik parka. spor aletler var onlardan yap ama az ye yemekleri.. ben deniyorum işte .eşine inat zayifla bence. evde lesli yap çocuklarla oyun alani yap bak bal gibi verirsin :)
Bende ilk etapta bi 55 olsam ne iyi olur su bi kac ay icinde ....benim boy 165 48 kg...hedefim 60 olmak yani tam bi hafif balik etli...60 olursam salona giderim amaben de ayni vermej istemiyorum boy 162 kilom ac 54.5 daha zayiflasam yakismiyor sadece sıkılasmak ve dinc olmk istiyorum.Bir de kendini salmis paspal ev kdini modundan uzaklasmak :)
yok artıkkk... nasıl adammiş öle... sen takma kocana. zayıflamani istemiyo galiba benim eşim bişey demiyo öle bişeye.Spor aletlerine daha çok kızıyor kadınlar spor yaparken orasına burasına bakmak için parka oturan bı dünya adam var diyor :/
o zaman bol bol ezgesiz yapman lazim.:) ah ah ben zayıf kadinlara inanilmaz özeniyorum.Kilo vermemek icin abaniyorum biraz
Ama sıkılaşırmiyım bilmiyorum :/ deniycez
başladim iki haftadir diyetteyim de bozuyorum arada işte.burda beraber zayiflyalim sıkılasalim eger motive isen ciddi ciddi bugun basla:)
Ben zeyifken çok beter kıskançti giydigime sürekli dikkat ederdi şimdi de sismanim sagim solum sarkiyor belli oluyor diye laf ediyor :/yok artıkkk... nasıl adammiş öle... sen takma kocana. zayıflamani istemiyo galiba benim eşim bişey demiyo öle bişeye.
Buraya üye olduğum de bende 90kiloydum :)başladim iki haftadir diyetteyim de bozuyorum arada işte.
aa sen cok zayifmissin ya..Ben de zayif sevmiyorum hafif balik etli beli ince yuvarlak hatli :)) ama iki cocktan sonra oldukca seklim bozulduBende ilk etapta bi 55 olsam ne iyi olur su bi kac ay icinde ....benim boy 165 48 kg...hedefim 60 olmak yani tam bi hafif balik etli...60 olursam salona giderim ama
Profesyonelce sekilendirmek icin :))
nasıl bi adamla evlendin sen ya... bide üç tane çocuk yaşin da 27... kaç yıllık evliisin nasıl katlaniyorsun ki. ben olsam valla kıyamet koparirdim.Ben zeyifken çok beter kıskançti giydigime sürekli dikkat ederdi şimdi de sismanim sagim solum sarkiyor belli oluyor diye laf ediyor :/
2 gün sonra 11 yıl olacak çocukta yaşta evlenince çok cahil oluyorsun iştenasıl bi adamla evlendin sen ya... bide üç tane çocuk yaşin da 27... kaç yıllık evliisin nasıl katlaniyorsun ki. ben olsam valla kıyamet koparirdim.
minigim sen esini bosver.Kendin icin zayifla ve ayni anda sıkılas ki sarkma daha cok genciz ya neden salalim kendimiziBen zeyifken çok beter kıskançti giydigime sürekli dikkat ederdi şimdi de sismanim sagim solum sarkiyor belli oluyor diye laf ediyor :/
Zayıfım da noluyo gobek varaa sen cok zayifmissin ya..Ben de zayif sevmiyorum hafif balik etli beli ince yuvarlak hatli :)) ama iki cocktan sonra oldukca seklim bozuldu
boyun yasin kac ve suan kac lilosunbaşladim iki haftadir diyetteyim de bozuyorum arada işte.
maşallah bende 4 yıllk evliyim geç evlendim.2 gün sonra 11 yıl olacak çocukta yaşta evlenince çok cahil oluyorsun işte
boy 165 kilo 88 şimdi iki hafta önce 92 ydim senboyun yasin kac ve suan kac lilosun
Ben zeyiflama sonrası kesin göğüs estetiği düşünüyorum marla fiyatı ne olursa olsun sadece gözüm arkada kalmamalı o yüzden cesaretim yok eğer olurda memnun kalırsam karın germe de yaptıracağımminigim sen esini bosver.Kendin icin zayifla ve ayni anda sıkılas ki sarkma daha cok genciz ya neden salalim kendimizi
o zman saglikli kilo almalar protein agirlikli belenirsen yaglamadan sekillenebilirsinZayıfım da noluyo gobek var
Bide tam 2.5 sene emzirdim yoğun sekilde gecen hafta bitti şukur emzirme işi...simdi herseye saldirasim geliyor kilo alip sekillenmek icin ...artik vitaminlerim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?