- 8 Nisan 2017
- 56.964
- 299.847
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Ne iğnesi ?Bakalım.. yarın zaten sağlık ocağına gidicem ignem var. Offf hic olmak istemiyorum yaa
Tetanoz aşısı olmam lazım. Kolu çok agritiyo oNe iğnesi ?
Bu seferlik oyle yap...alisma surrcindesin ama Tibet ve diger egzersizler arasında baya bir kac saat ara olmasi lazim...mesela ben oglen spor aksam tibet yapıyorum...birde konudaki gecmis sayfalara bakarsan baya ip ucları var gerci zaman gectikce detay veririm ..Evet az evvel tibete başlamış oldum :)) biraz dinlenip yarım saat sonra 3 set squat yapıcam inşallah şimdi saçlarımı yağlamaya gidiyorum
Tamam canım teşekkür ederim, ilk fırsatta konuya göz atıcamBu seferlik oyle yap...alisma surrcindesin ama Tibet ve diger egzersizler arasında baya bir kac saat ara olmasi lazim...mesela ben oglen spor aksam tibet yapıyorum...birde konudaki gecmis sayfalara bakarsan baya ip ucları var gerci zaman gectikce detay veririm ..
Marla bugün biraz spor yapmıştı sanırım :)@_Marla_ çok konuşmuşuz beğen beğen bitiremedin :)))
Tibetle spor arasında bir kaç saat olması gerekiyormuş. Yarın ona göre yaparız artıkEvet bende tibete başladım..squat ve mekik cektim 20ser kez. Ve ip atladım.
Bana bu yeter nefesim kesildi bile.
Maşallah :)) ip atlama ya korkuyorum komşu gelir diyeEvet bende tibete başladım..squat ve mekik cektim 20ser kez. Ve ip atladım.
Bana bu yeter nefesim kesildi bile.
Benim altta elti var sıkıntı yok o yüzdenMaşallah :)) ip atlama ya korkuyorum komşu gelir diye
Evet öğlen spor akşam Tibet.Tibetle spor arasında bir kaç saat olması gerekiyormuş. Yarın ona göre yaparız artık
Maşallah sana da :*
Oh yarasın :))3 set te mekik :)))) benden bu kadar :)))
Peki bu Tibet kilo vermeye yarıyor mu?? Yoksa sadece sıkılaşmaya mı yariyoOh yarasın :))
Ayy inşallah :)) hepimize maşallah :)) kedi canınızı da dersem tam olacakOh yarasın :))
Ayy inşallah :)) hepimize maşallah :)) kedi canınızı da dersem tam olacak
Evet tam bir hormon dengeleyici tibetPeki bu Tibet kilo vermeye yarıyor mu?? Yoksa sadece sıkılaşmaya mı yariyo
Bu konunun amacı ne delim?
Ayy inşallah :)) hepimize maşallah :)) kedi canınızı da dersem tam olacak
Ben çok amaçlı kullanıyorum.Bu konunun amacı ne delim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?