Evet az evvel tibete başlamış oldum :)) biraz dinlenip yarım saat sonra 3 set squat yapıcam inşallah şimdi saçlarımı yağlamaya gidiyorum
Bu seferlik oyle yap...alisma surrcindesin ama Tibet ve diger egzersizler arasında baya bir kac saat ara olmasi lazim...mesela ben oglen spor aksam tibet yapıyorum...birde konudaki gecmis sayfalara bakarsan baya ip ucları var gerci zaman gectikce detay veririm ..

Tamam canım teşekkür ederim, ilk fırsatta konuya göz atıcam

Evet bende tibete başladım..squat ve mekik cektim 20ser kez. Ve ip atladım.
Bana bu yeter nefesim kesildi bile.
Tibetle spor arasında bir kaç saat olması gerekiyormuş. Yarın ona göre yaparız artık
Maşallah sana da :*

Evet bende tibete başladım..squat ve mekik cektim 20ser kez. Ve ip atladım.
Bana bu yeter nefesim kesildi bile.
Maşallah :)) ip atlama ya korkuyorum komşu gelir diye

Peki bu Tibet kilo vermeye yarıyor mu?? Yoksa sadece sıkılaşmaya mı yariyo
Evet tam bir hormon dengeleyici tibet
Bedenin neye ihtiyaci varsa onu veriyor
Eger vucut yağin az ise minimum 7 tekrarda sıkılık fark ediliyor....cakraların dengeleniyor daha enerjik daha pozitif ve boyle aklindan gecenler pat diye oluveriyor...yani ben buna cok sahit oldum kendimde...eger daha zorlu bir psikolojideysen tibet biraz carpiyor insani tabi :/ kabuslar artabilir enerjisizlik olabilir ama bu atlatana kadar ...cok surmuyor
Mesela onceden hep nezle olurdum tibete baslar baslamaz simdi ise cok sık idrara cikmaya basliyorum tibete her basladigimda...bedende ruhta nerde sorun varsa öne atmaya basliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…