- 8 Nisan 2017
- 56.964
- 299.851
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
@_Marla_ sen sırt yağları karın diyordun ben bu tam şenlik hareketler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@_Marla_ sen sırt yağları karın diyordun ben bu tam şenlik hareketler
Kasların acıması iyi diye duymuştum. Bilmem ne kadar doğru . Kaslar agriosa işe yarıyormusKolay sadece ikinci gün belki biraz vücut ta kaslar acı yapar sonra toparlar pilates te öyle oluyor
Evet aynen öyle çalışıyor ya o yüzdenKasların acıması iyi diye duymuştum. Bilmem ne kadar doğru . Kaslar agriosa işe yarıyormus
Ahahahah yağla beni Cemal abi repliği aklıma geliyor hepEvet az evvel tibete başlamış oldum :)) biraz dinlenip yarım saat sonra 3 set squat yapıcam inşallah şimdi saçlarımı yağlamaya gidiyorum
Doğumlarda kaç kilo aldın verdik kalan neydi ??Ben 40 im çıkınca direk korse giymistm boydan atlet gbi hem göğüslerini sarıyor hem karnını alttan citcitli ve eski kiloma donmustum ama ikinci maalesef öyle olmadı duvar gbi sistm şuan hala bazen korse giyiyorm ve hemen farkediyir inceltiyor
Benmde valla :/Benimde sezeryan göbeği var. Öylece kaldı
Kantaron yağı da iyi geliyor eşimin yanıkları için surmustuk ellerinde kalın kalın tüyler çıktı ama saçıda denemedim
Doğumlarda kaç kilo aldın verdik kalan neydi ??
Sen ona kilo mu diyon 1. Doğum +27 doğurdum 10 kilo gitti gerisi kaldıİkisinde de 52 kiloyla hamile kaldm 68 le doğuma gittim ama ikincisini yeni verdm henüz sadece göbek kaldi
Kaç sayıyla yapiosun canım.Evet az evvel tibete başlamış oldum :)) biraz dinlenip yarım saat sonra 3 set squat yapıcam inşallah şimdi saçlarımı yağlamaya gidiyorum
Sen ona kilo mu diyon 1. Doğum +27 doğurdum 10 kilo gitti gerisi kaldı
2. Doğum +21 aldigimdan fazlasını verdim diyetle
3 .doğum +19 aldığımdan fazlasını verdim sonuç 76 .5
Evlendiğinde 54 düm son doğumda rekor 96 di :/
Yağladım geldimAhahahah yağla beni Cemal abi repliği aklıma geliyor hep
3le başlanıp her hafta 2 artırılıyormuş. 21e kadar çıkıyorsunKaç sayıyla yapiosun canım.
Bence de sürekli evde olup stresten yemenin sonucuydu bu sebep olanı asla affetmiyorimBen susayim o zaman
İnş onları da verirsin ki azimlisin basarirsin
Yani 3kere yapıyosun, sonra 5 böyle böyle artiriosun..bende başlıcam videoyu indirdim..3le başlanıp her hafta 2 artırılıyormuş. 21e kadar çıkıyorsun
Kıskandım bendeyapicam banane banane ama anca çocuklar uyuyunca yaparım yoksa tepeme çıkıyorlar oyun diyeYani 3kere yapıyosun, sonra 5 böyle böyle artiriosun..bende başlıcam videoyu indirdim..
Evet canım aynen her hafta artıyorsun 3-5-7..21e kadar sonra hep 21 olarak devam ediyorsun :)Yani 3kere yapıyosun, sonra 5 böyle böyle artiriosun..bende başlıcam videoyu indirdim..
Kıskandım bendeyapicam banane banane ama anca çocuklar uyuyunca yaparım yoksa tepeme çıkıyorlar oyun diye