• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi mutlu etmek istiyorum :))

Ben 40 im çıkınca direk korse giymistm boydan atlet gbi hem göğüslerini sarıyor hem karnını alttan citcitli ve eski kiloma donmustum :D ama ikinci maalesef öyle olmadı duvar gbi sistm :D şuan hala bazen korse giyiyorm ve hemen farkediyir inceltiyor

Evet az evvel tibete başlamış oldum :)) biraz dinlenip yarım saat sonra 3 set squat yapıcam inşallah şimdi saçlarımı yağlamaya gidiyorum :KK70:
Ahahahah yağla beni Cemal abi repliği aklıma geliyor hep :D

Ben 40 im çıkınca direk korse giymistm boydan atlet gbi hem göğüslerini sarıyor hem karnını alttan citcitli ve eski kiloma donmustum :KK70: ama ikinci maalesef öyle olmadı duvar gbi sistm :KK70: şuan hala bazen korse giyiyorm ve hemen farkediyir inceltiyor
Doğumlarda kaç kilo aldın verdik kalan neydi ??

İkisinde de 52 kiloyla hamile kaldm 68 le doğuma gittim :KK70: ama ikincisini yeni verdm henüz :KK70: sadece göbek kaldi
Sen ona kilo mu diyon 1. Doğum +27 doğurdum 10 kilo gitti gerisi kaldı
2. Doğum +21 aldigimdan fazlasını verdim diyetle
3 .doğum +19 aldığımdan fazlasını verdim sonuç 76 .5

Evlendiğinde 54 düm son doğumda rekor 96 di :/

Sen ona kilo mu diyon 1. Doğum +27 doğurdum 10 kilo gitti gerisi kaldı
2. Doğum +21 aldigimdan fazlasını verdim diyetle
3 .doğum +19 aldığımdan fazlasını verdim sonuç 76 .5

Evlendiğinde 54 düm son doğumda rekor 96 di :/

Ben susayim o zaman :olamaz:
İnş onları da verirsin ki azimlisin basarirsin

Yani 3kere yapıyosun, sonra 5 böyle böyle artiriosun..bende başlıcam videoyu indirdim..
Kıskandım bendeyapicam banane banane ama anca çocuklar uyuyunca yaparım yoksa tepeme çıkıyorlar oyun diye :D

Back