- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Hep gece geliyorlar zatenBiz gideriz onlar gelir..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep gece geliyorlar zatenBiz gideriz onlar gelir..
Rakika bı ses geliyor ama birini göz ardı mi ettim acaba diyorumTabiii canim 90 larada cagirmain beni bi goz ardi etmesigin kalmisti. Onuda yap.
Trend topik olduk ama akıl verecek yokŞu topiktekiler bir toplansın belki bize akıl verirler :) ama kimse yok ortada
Aynen. Uyku arasında. GeliyorlarHep gece geliyorlar zaten
Ben en geç .2 de uyumuş olmam lazım sabah erkenden kalkıyor benimkiler erken dediğim 9 -9.30 falan uykuyu alamayınca salak gibi oluyorumAynen. Uyku arasında. Geliyorlar
Artık al gönlünü kızın ben karışmam :))Rakika bı ses geliyor ama birini göz ardı mi ettim acaba diyorum
Limonlu su iyi oluyor bende denemiştim daha önce ymtokluk hissi veriyormusHazırladığım sisenin içine limon koymuştum , unutmusum . Anaaammm bi içtim ekşi ekşi ..
Salatalık atardık eskiden alkali olsun diye :)))Hazırladığım sisenin içine limon koymuştum , unutmusum . Anaaammm bi içtim ekşi ekşi ..
Kız bardak hesabı içme. Dik şişeyi kafana . Öyle daha çabuk alışırsin. Vallahi ben sade su tadını sevmiyorum , limon en azından aroma veriyor10 bardak oldu toplamda :))
Bu arada uzun zamandır saçlarım güçsüzleşti diye bakım yapmak istiyordum. Bu vesileyle haftada en az 3 gün zeytinyağı sürmeye başlıcam saçlarıma, karar verdim. Namazdan sonra sürücem inşallah :)))
Banyo ederken dikkat et kardeşim in sayesinde bayağı kaymistik banyoda zamanında10 bardak oldu toplamda :))
Bu arada uzun zamandır saçlarım güçsüzleşti diye bakım yapmak istiyordum. Bu vesileyle haftada en az 3 gün zeytinyağı sürmeye başlıcam saçlarıma, karar verdim. Namazdan sonra sürücem inşallah :)))
Şişeyi kafama dikmeyi sevmiyorum. İrite ediyor beni :/Kız bardak hesabı içme. Dik şişeyi kafana . Öyle daha çabuk alışırsin. Vallahi ben sade su tadını sevmiyorum , limon en azından aroma veriyor
Hepte zayıflar geliyorTibet egzersizi yapıyorum ben mutlu olmak icin...:)
Bugun karin egzersizleri ve squata başladım
Amacım zayıflamak degil aman aman...
Tamamen sıkılaşmak :)
Ben dikiyorum çünkü diğer turlu hiç bir kuvvet su iceremez bana.. alışkanlık yapamm lazım..Şişeyi kafama dikmeyi sevmiyorum. İrite ediyor beni :/
Eskiden sürerdim çok faydasını görmüştüm. Müsait yer olsa sürüp güneşe çıkarım yarım saat aslında. Ama olsun bu da iyi.Banyo ederken dikkat et kardeşim in sayesinde bayağı kaymistik banyoda zamanında
Nasıl yapiosun canım . Bende bu aralar zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Saclarim fenaEskiden sürerdim çok faydasını görmüştüm. Müsait yer olsa sürüp güneşe çıkarım yarım saat aslında. Ama olsun bu da iyi.
Kız ben elimde inceltiyorum yağı.Hem fazla yağ olmuyorsaçta hem de banyo yaparken zor olmuyor :))
Çok iyi vermissin yaa masallahBen hamile kalmadan önce sabah akşam yapiodum, 1ayda 11kilo vermiştim.