• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşbuldum kizlar :)

Benim hayatımda ilk sporum tibet...tam bir kazmaydım :) gerisi sen düşün...1 ay icinde oyle bir esnedim ki bacaklarımi kafama dogru atıyorum falan...:KK70:
Bence cesaret et :KK48:
Hadi ya :)) denemeye değer o zaman :)) inşallah bir yerimi kırmam :D

Hadi ya :)) denemeye değer o zaman :)) inşallah bir yerimi kırmam :KK70:
:D hic bisey olmaz merak etme :D
Bu arada hamilelik falan olursa yapamazsin istesende, göbekten seni ağsa ceken bir his olur rahatsizlik verir yani bende oyle olmustu

:KK70: hic bisey olmaz merak etme :KK70:
Bu arada hamilelik falan olursa yapamazsin istesende, göbekten seni ağsa ceken bir his olur rahatsizlik verir yani bende oyle olmustu
O zaman ben spora başlayayım, yaparken de kendimi dinleyeyim. Eğer dediğin gibi bişey olursa sadece basit hareketlerle devam ederim inşallah :)))

Minik doğumdan sonra sarmadın mı göbeğini?
Bana da sar dediler. Ama dik kafam dinlemedi . Çünkü doğumdan sonra gobegim yok denecek kadar azdı. Ne bileyim sonradan böyle olacak.:kızgın:

Minik doğumdan sonra sarmadın mı göbeğini?
Ağustos sıcağında kocaaaa bı çarşaf saracak oldular içinde catladim çıkarttım korse aldırdım kayınpeder gitmiş bel rahatsızlıkları için almış daha da ugrasmadim

O zaman ben spora başlayayım, yaparken de kendimi dinleyeyim. Eğer dediğin gibi bişey olursa sadece basit hareketlerle devam ederim inşallah :)))
Bende bi araştırayim nasıl birşeymis bu ???

Bana da sar dediler. Ama dik kafam dinlemedi . Çünkü doğumdan sonra gobegim yok denecek kadar azdı. Ne bileyim sonradan böyle olacak.:kızgın:
Sezeryanlı olunca sarılıyor mu bilmem ama normal olunca sarılıyor, sakıncası yok

Sezeryanlı olunca sarıkıyır mu bilmem ama normal olunca sarılıyor, sakıncası yok
Sarılıyor benim kız kardeşim de sezeryan olmuştu. Sardirmisti göbeği dümdüz şuan... Hayır neye inat ediyosam..

Ağustos sıcağında kocaaaa bı çarşaf saracak oldular içinde catladim çıkarttım korse aldırdım kayınpeder gitmiş bel rahatsızlıkları için almış daha da ugrasmadim
Korse daha çok yakar :/ keşke biraz sabretseydin :(

Kolay aslında. Ben yere uzanıp bacak kaldırma hareketini yapıyordum hep. Baya faydalı bir hareket
Kolay sadece ikinci gün belki biraz vücut ta kaslar acı yapar sonra toparlar pilates te öyle oluyor

Back