Kendimi kötü hissediyorum ..

Nereden anladın çok mu bariz sabitleyemiyorum yaa cahilliğim cam gibi parlıyor nasıl yapabiliyoruz onu

Dipsiz notun dipsiz cevabı:Birleşelim ,buluşalım,eski günlere kavuşalım.
Forum seçeneklerine tıkla göreceksin yavrum yazı fontunu. Sen siyah kullanmazsın da dedim kesin şimdi bu sabitlememiştir

Dibin de dibi not: kimse kalmadı ki geyiklerde

Böyle bir başlıkta geyik yapmak da herkese nasip olmaz

Forum seçeneklerine tıkla göreceksin yavrum yazı fontunu. Sen siyah kullanmazsın da dedim kesin şimdi bu sabitlememiştir

Dibin de dibi not: kimse kalmadı ki geyiklerde
Yaa benim rengim yok temel renkleri almışlar kaldık siyaha

aa nasıl yoklar nasıl gelmezler geyiğe hadi badeyle biz kss de idik bibi nerelerde hain bibi

Yaa benim rengim yok temel renkleri almışlar kaldık siyaha

aa nasıl yoklar nasıl gelmezler geyiğe hadi badeyle biz kss de idik bibi nerelerde hain bibi
Evet senin rengin yok ama cam göbeği var seninkine yakın sanrım o. lacivert yap sende ya da mavi.
bibi artık uğramıyor ya off off nolacak bizim bu halimiz

Kızlar ben cevabımı aldım arada. Geyik için birinize konuyu nasıl devredebilirim?
Kimseye devretme bence kalsın katılmak isteyen gelir zamanla kimse yazmazsa da aşağılara düşer konu :) Yine de konuyu almak isteyen olursa mune değiştiriyor konu sahibini

Dur dürtim ben onu.Hatta adreside vereyim ahaha başlığa bak ya bibi kendimi sapık gibi hisediyoruma gel desem geleceği varsa gelmez ahaha
ahahah esas o zaman gelir ilgisini çeker
off sadece ikimiz konusuyoruz sti neden kimse bize katılmıyor

ahahah esas o zaman gelir ilgisini çeker
off sadece ikimiz konusuyoruz sti neden kimse bize katılmıyor
bibiyide mesaj attım gelsinler bi zahmet böyle miss gibi yer buşmuşlar ruhumuzun aynası

Sapıklık mı yapsak napsak hemen damlarlar ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…