Forum seçeneklerine tıkla göreceksin yavrum yazı fontunuNereden anladın çok mu barizsabitleyemiyorum yaa cahilliğim cam gibi parlıyor nasıl yapabiliyoruz onu
Dipsiz notun dipsiz cevabı:Birleşelim ,buluşalım,eski günlere kavuşalım.
Önce ben istedim bi kerebaşka bir şey istesem olacakmış iyimi.Kendi memleketime gelmişgibi rahatladım.Evet geyikolunacak en güzel yer
Sağolasın Mune
Artık bol bol geyik yapıp, takip ettiklerinizle takip edenlerinizi kıyaslayabilirsiniz, biri sizi dikizliyorbaşka bir şey istesem olacakmış iyimi.Kendi memleketime gelmişgibi rahatladım.Evet geyikolunacak en güzel yer
Sağolasın Mune
Yaa benim rengim yokForum seçeneklerine tıkla göreceksin yavrum yazı fontunu. Sen siyah kullanmazsın da dedim kesin şimdi bu sabitlememiştir
Dibin de dibi not: kimse kalmadı ki geyiklerde
Dikizliyorda ciddi mesajlar var Mune aklımın bir köşesine bu dikizlemeyi yazdımArtık bol bol geyik yapıp, takip ettiklerinizle takip edenlerinizi kıyaslayabilirsiniz, biri sizi dikizliyor
Aynı şeyi dBöyle bir başlıkta geyik yapmak da herkese nasip olmaz
Evet senin rengin yok ama cam göbeği var seninkine yakın sanrım o. lacivert yap sende ya da mavi.Yaa benim rengim yoktemel renkleri almışlar kaldık siyaha
aa nasıl yoklar nasıl gelmezler geyiğe hadi badeyle biz kss de idik bibi nerelerde hain bibi
biz hatta böyle bir konu başlıgı acacaktık ya izin çıkmamıstı bu da otomatikman olmus olduAynı şeyi düşünüyordum ahahah tam bizlik olmuş
Hemen toplamak lazım eski ekibi,bu böyle olmaz günler nasıl geçer yoksaEvet senin rengin yok ama cam göbeği var seninkine yakın sanrım o. lacivert yap sende ya da mavi.
bibi artık uğramıyor ya off off nolacak bizim bu halimiz
ahaha kalbimiz temiz kısmı çok ironik oldu sankibiz hatta böyle bir konu başlıgı acacaktık ya izin çıkmamıstı bu da otomatikman olmus oldu
kalbimiz temiz bizim
bibiyi bir dürtsene sen. seni görünce gelir oHemen toplamak lazım eski ekibi,bu böyle olmaz günler nasıl geçer yoksa
aa aa ne münasebetahaha kalbimiz temiz kısmı çok ironik oldu sanki
bibiyi bir dürtsene sen. seni görünce gelir o
Dur dürtim ben onu.Hatta adreside vereyim ahaha başlığa bak yabibiyi bir dürtsene sen. seni görünce gelir o
Kimseye devretme bence kalsın katılmak isteyen gelir zamanla kimse yazmazsa da aşağılara düşer konu :) Yine de konuyu almak isteyen olursa mune değiştiriyor konu sahibiniKızlar ben cevabımı aldım arada. Geyik için birinize konuyu nasıl devredebilirim?
ahahah esas o zaman gelir ilgisini çekerDur dürtim ben onu.Hatta adreside vereyim ahaha başlığa bak yabibi kendimi sapık gibi hisediyoruma gel desem geleceği varsa gelmez ahaha
Kimseye devretme bence kalsın katılmak isteyen gelir zamanla kimse yazmazsa da aşağılara düşer konu :) Yine de konuyu almak isteyen olursa mune değiştiriyor konu sahibini
bibiyide mesaj attımahahah esas o zaman gelir ilgisini çeker
off sadece ikimiz konusuyoruz sti neden kimse bize katılmıyor
Yok ben istemiyorum geyik topiği. sürekli ilgilenmek zor geliyorAlmak ister misiniz?Lütfennn