uyumadıysa ben de badeyi çağırayım tam ona göre konu bu.bibiyide mesaj attımgelsinler bi zahmet böyle miss gibi yer buşmuşlar ruhumuzun aynası
Sapıklık mı yapsak napsak hemen damlarlar ahahaha
aahahahah aynen.doktordan temiz hesap gibi olmuş bu :) Bol takipçili geyiği iyi durumda hesap devredilecektir. İlgilenenlerin danışmaya müracaatı rica olunur
çağır çağır onun özlü sözlerini çok özledim ahahah üstad bilgilendirsin biziuyumadıysa ben de badeyi çağırayım tam ona göre konu bu.Gelir ortalıgı batırır yine
aa valla mı dur bu kez de biri beni izleyince kendimi meşhur hissettim bak:)ne bıleyım bırı benı ızlese uyarı fılan gelır sanıyordum :))Ben seni izliyom bi kere ama sen beni izlemiyosun
Bu nasil bi konudur
kapattır istiyorsan ya biz başka geyik topiklerinede geçerizİstemiyorsanız kapattırıyorum o zaman?
ismi cezbedici değilmiTopigin talibi cokmus.
geyik topikleri kapatılmıyor diye biliyorum artık amakapattır istiyorsan ya biz başka geyik topiklerinede geçeriz
Yok canim ben almiyim. Ben benim 1000 sayfalik geyik topiginden kurtulmaya calisiyorum,ismi cezbedici değilmikabul et senide o çekti
geyik topikleri kapatılmıyor diye biliyorum artık ama
yaa benim hiç bir fikrim yok o zaman kalsıngeyik topikleri kapatılmıyor diye biliyorum artık ama
İlla topikten kurtulayım diyorsun yaniDenerim şansımı olmadı başlığı değiştiririz. Ne yapalım
Ay kuzumm ne iyi yaptın hepinizi ayrı ayrı çok özledim sohbetlerinizi.Yok canim ben almiyim. Ben benim 1000 sayfalik geyik topiginden kurtulmaya calisiyorum,Seni gordum de o yuzden geldim.
Sen görmeyeli neler değişti forumdayaa benim hiç bir fikrim yok o zaman kalsın