evet sadece kendi hayatıymış gibi davranıyo...sonuçta bu benimde hayatım...zaten bana şunu yapmıycaksın dediği zaman bitiyo olay bir sürü kavga ...sen bana emir veremezsin diyorum...veririm diyo.hiç hoşuma gitmeyen konuşma tarzı yapmıycaksın etmiyceksin gidemezsin...:umursamaz: o öyle diyince ben inadına yapmıyorum istediğini büyüyo olaylar tabi
hiiçte vazgeçiceğini düşünmüyorum ben
böyle nazlana nazlana zaman akıp gidicek ve sende evleniceksin..
Kocası ayrı şehirde çocuğu başka şehirde kendi başka şehirde yaşayan insanlar okudum buralarda..
Bu insanlar bu şartlarda evlilik yürütüyolar sahip çıkıyolar
Sevgi neydi?
Sevgi EMEKTİ..
okadar kôtùyümki kavga ettik telefonda yıne aynı konu seneye evlılık mevzusu...bana seneye evlenıceksen evlenırız yoksa hıc olmasın dedı.bende sırf bunun ıcın bıtırıyosan bıtır dedım.mangtıga bakarmısınız yaa...bız evlenıyomusuz bu cocuk oyuncagı degılmıs benım keyfımı bekleyemezmıs o.zaten okadar zaman gecınce cıvıgı cıkarmıs bıtermıs.bende bıseylerı halletmeden evlenmek ıstemedıgıımı soyledım once kendı ayaklarımın uzerınde durmak sonra evlenmek ıstıyorrum ddedım.zaten aıleme de hersey anı oldu suan bu dugunun altından kalkabılıcek durumda degıller onlarıda zora sokmak ıstemıyorum bı yandan da.alınıcak cok sey var daHa.
Yazık babam araba almayı planlıyod ne zamadırd sımdı benım yuzumden alamıyo.kardesım calısıyo benım ıcın alınan ceyızlerın taksıtlerını oduyo onları nasııl gormeden gelıp cekıp gıdıcem daha bencalısmıyorum bıle ıcımm nasıl razı gelsın.en ıyısı budurumda dugun ıcın acele etmemek ama anlamıyokı nısanlım haksız degılım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?