- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
-
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Allah razı olsun inşallah sizin hayatiniz simdi gecmisi hatirlatmayacak kadar guzeldirÜzüldüm bende güzel bir geçmişim olmadı. Ben şiddet gördüm küçükken. Hep ağlar üzülürdüm o yüzden geçmişi hatırlamak istemiyorum senin gibi . Dua et Allaha . Bende senin için edeceğim. Umarım hayatın çok çok güzel olur.
o alısmıs öyle yasamaya anlamasını beklemeAllah razı olsun bazen burda bdv de okudugum konulara bakinca halime bin şükür ediyorum herkesin bi imtihani var benimkide bu diyorum
Yani asgari yasamaya alistim artik ara ara sıkıntı yasasamda kendimden yana cok muzdarip degil ama babami karsilamadigi halde beklenti icinde olmasi bunaltiyor beni
Allah razi olsun insallahÇok üzüldüm dilerim bu.zor gunlerini unutacak kadar mutlu olursun.. Allah yar ve yardimxin olsun
Allah razı olsun kardesim lise okuyorKardeşlerin lise mi okuyor?
Çok üzüldüm yazdıklarına. İçime işledi. Allah yardımcın olsun. İnşallah sınavı kazanırsın Allah da hep iyi insanlarla karşılaştırır.
Buna sevindim çok küçük olmaması iyi.Allah razı olsun kardesim lise okuyor
Bu adam başka bir kadına ev açmış, buraya yazıyorum, bir sonraki konuda demiştim derim.
Gündüzleri falan?Eskiden olsa evet derdim ama yok oyle bisey baskasina ev acan arada bir o evede ugrardi herhalde neredeyse evden cıktıgı yok
Bende disaridan biri olsam sizin gibi dusunevilirdimBabanin aylik kazancıni merak ettim mahsuru yoksa tabi?Yani hicbirsey size yasattiklarini hakli cikarmaz ama acaba maddi durumdan dolayi mi iyice sıkıyor sizi?Yaşı kac bu arada?
Zaten dusunmekten hep bi yorgunluk var ustumde sacimin bile o yuzden beyazladigini dusunuyorum ve beyazlar cogalacak diye korkuyorumHerşeye rağmen ümitsiz olma, kendini de bırakma. Sürekli 'birşey olacak' tedirginliğiyle diken üstünde olmak, olmasa bile kafada kurmak zorunda kalmak çok yıpratıcı muhakkak.
Kendini kurtarmaya bak. Bulunduğun yerde meslek edindirme kursuna filan gitmen mümkün mü? Bilen birinden öğrenebileceğin terzilik benzeri evde, babana çaktırmadan yapabileceğin birşeyler olabilir mi? En azından sınavlara kadar az da olsa gelirin olur, birşeylerle uğraşmak da iyi gelebilir.
Bi kardesimde calisiyor ama evden ayri onunda kira fatura vs masraflari var zaten onun disinda elinden geldigi kadar yardimci olmaya calisiyorEvde bir tek çalışan babanız mı? Diğer kardeşinizde çalışıyor galiba.
Oyle bi sey ki ne amin nede Allah korusun diyebiliyorsunuzUmarım baban tez zamanda tahtalı köye göçer. Siz de paralarını çıtır çıtır yersiniz.
Amin Allah razı olsunKızlar kacınca suclu oluyorlar ama bylede nereye kadar katlanılır ya Allah yardımcın olsun bence saga sola nasıl bı adam oldugunu haykırın seno dovmeye mı kalktı bagır avazın cıktıgı kadar bagır kı spkaga cıkamasın etraftan utansın Allah gogusune merhamet versın