Kendimi Herseyden Soyutladim Ama...

Kendi sigara masrafida hemen hemen aylik 500 u buluyordur
Acaba sigara masrafı mı bundan emin misin yani? Bir de seni okutmamış kardeşlerin okuyormuş bu da garip. Ben bu adama hayatta bakmazdım ya neyse elalemin ne diyeceği sen ve annenin yaşadığı cehennemden daha önemli. Burada dertleşip durmak derdi paylaşmana yarar o derdi yok etmene değil bunu da bil :)

Ben calismayi cok istedim hatta kisa donem calistimda benden dolayi tum ailenin huzuru kacti o yuzden de bir daha yeltenmedim

Canım ben gerçekten anlayamıyorum sizi? Yazdıklarınızı okuduğumdan beri içim daraldı.
Düşünüp duruyorum ne yapılabilir diye. Sizde huzur mu var Allah aşkına da huzurunuz kaçacak?
Bitkisel bir yaşam formuna dönmüşsünüz, kendinizi her şeyden soyutlayıp ihtiyaçlarınızı minimuma indirmişsiniz, evden de çıkmıyorsunuz. Sizi bir Allah'ın kulu düşünüyor mu da kimin huzuru kaçacakmış?

Zaten öyle birsey yapmaya gibi bir sasimiz yok olmazda ama iste toplum mahalle baskisi vs icimize islemus herhalde

Bu arada cok kucuk bir yerde yasiyorum birakin asgari ucreti rahat rahat 500-600 calisabilecsk bi is bulmak bile cok zor

Bu arada cok kucuk bir yerde yasiyorum birakin asgari ucreti rahat rahat 500-600 calisabilecsk bi is bulmak bile cok zor

Hiç önemli değil. O bile olur. ayda 100 lira kenara atabilseniz. İlerde kpss dersane parası falan olur. Hiç yoktan iyidir. O yüzden tekrar soruyorum. İşe girseniz babanız en kötü ne yapabilir?

Amin Allah razi olsun

Allah dusmanimizi dahi baskasina muhtac etmesin gercekten cok zor insanin en minnetsiz oldugu kisi normalde anne babasi olur ama babamdan bazen 10 lira isteyecsgim zaman bile gunlerce oncesinden dua ediyorum kizip bagirip cagirmasin diye

Allah yardimcin olsun. Ne denilebilir ki durumun çok zor. Hiç bir tavsiye veremiyorum.
Sakin kurtulmak amacli evliliği düşünme.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma !

Kardeslerim icin sonradan akli basina geldi diyeyim

Burda paylasmanin bissyi ddgistirmeyecdginin farkindayim ama insanin icine atmasida kotu bazen anlaymak bile ferahlatiyor tabi

Sonradan keske yazmasaydim ya bi tanidik okursa diye pismanligini saymassak tabi

Hiç önemli değil. O bile olur. ayda 100 lira kenara atabilseniz. İlerde kpss dersane parası falan olur. Hiç yoktan iyidir. O yüzden tekrar soruyorum. İşe girseniz babanız en kötü ne yapabilir?
En kotu beni dover hadi ben sıkintı degilde kardeslerimede evi cehenneme cevirir yadamadigimiz sry degil

Hatta zaten babamdan dolqyi isten cikarilmistim diyeyim

Ogrebilmis caresizlik oldugunun farkindayim

Ama en azindan suan daha patlama riski olan volkan gibi obur turlu her saniye patliyor

Hani sadece bana bulassa belki sabredebilirimde ama evdekilere benim yuzumden bagirip cagirmasina siddet goturmesine dayanamam

Allah yardimcin olsun. Ne denilebilir ki durumun çok zor. Hiç bir tavsiye veremiyorum.
Sakin kurtulmak amacli evliliği düşünme.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma !
Allah razi olsun

Bazi durumlar tavsiyelerle degisecek gibi degil sanirim benimkide onlardan biri durumun farkindayimda en azindan icimdekileri dokmek yazip paylasmak istedim

Evlilik konususuna gelince zatwn gundemde aday adayi bile yok belki olsa dusunmeden oyke bir hataya duserdim ama zaten adayda yok aday adayida belkide buda iyke bi hataya dusmemem icin vesiledir

Cok uzuld
Cok uzldm anlattklarina icim burkuldu rabbim yardim etsin baban tez vakit merhamete gelsin rabbim hesabini bildirsin

Aslinda evlere tzilige gidebilirsin ozel olan ihtiyaclarini karsilarsin en azindan gundelik 140 lira iyi para bi kac yer ayarladinmi isin doner. O babanada kim bkio anlamiorum aldatio anneni .hic yadlanmiycak sanki annenin eline duscek sizin elinize duscek

Allah razi olsun insallah duaniz kabul olurda merhamete gelir

Calismama hic bi sekilde izin vermiyo yoksa iyi kotu fark etmez muhtac kalmamak icin calisirdim

Babanıza merak etme sen şimdi yedirmiyorsun ama öldüğünde çatır çatır yiyeceğiz diyin
Valla oyle kin guden biri ki konusms imkanim olsa sadexe bize yasattiklarinin yarisini soylesem yeter

Yillar once maddi durumlardan kaynakli ben artik dayanamayip ben hakkimi Allaha havale ediyorum demistim de hem bunun icin yillarca kin guttu her seyime bahane buldu bahirdi cagirdi bi suru sıkinti yasatri sonradan bi baskasindan duydum bu dedigimi bana odetecekmis

Zaten herlesede kizim bana boyle dedi diye beni saga sola kotulemis

Kefenin cebi yok. Diyecek çok laf var ama sizi sindirmiş

Konunda bahsetmedigin halde böyle bir hataya dusme diye uyarmak istedim sadece.
Kurtulmak amacıyla çoğu genç kızın yaptığı bir hata bu.
Sınavın umarım iyi geçer.
Çalış çabala bir meslek edin
Kendi hayatını kendin kurtar.
Kimseye eyvallahin olmaz o vakit.

Allah razi olsun dusundugunuz icin
Disardan birine tavsiye verirken mantikli dusunuyorum ama is kendime gelince oyle olmuyor

Bazen cok bunaliyorum onune ilk cikana hic dusunmeyip evet diyicem yasli basli olsa bile diye dusundugum zamanlar cok olmustur

Evliligin cozum olmadigini evlenen herkesin cokta mutlu olmadiginin farkindayim ama bazrn o kadar bunkyorum kendimi oyle yorulmus hissediyorum ki hic bi yer burdan kotu olamaz gibi geliyor

Allab bi anlik gafletle hataya dusurmesin insallah

canım Allah yardımcın olsun bu dünyada herkesin bir sınavı var sanada o adam baba olark gelmiş. cimri ve bencil . hani bazen toplumda kötü insanlarla karsılasırız bariz kötüdür işte o insanlar bazılarının anne babası yani baban kötü demiyorum ama artık düsünmemeye calıs.

aslında zulmetmeye alısmıs . muhgemelern annende susuyor . keske zamanında bosandaymıs .
umarım karsına hayırlı insanlar cıkar . bolluk içinde yasarsın.

ama kendini asgari sartlarda yasamaya zorlama .

Üzüldüm bende güzel bir geçmişim olmadı. Ben şiddet gördüm küçükken. Hep ağlar üzülürdüm o yüzden geçmişi hatırlamak istemiyorum senin gibi . Dua et Allaha . Bende senin için edeceğim. Umarım hayatın çok çok güzel olur.

Allah razı olsun bazen burda bdv de okudugum konulara bakinca halime bin şükür ediyorum herkesin bi imtihani var benimkide bu diyorum

Yani asgari yasamaya alistim artik ara ara sıkıntı yasasamda kendimden yana cok muzdarip degil ama babami karsilamadigi halde beklenti icinde olmasi bunaltiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…