- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
-
- Konu Sahibi deniz060606
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
benim yüz vermemle alakalı bişey değil ben zaten koydurmam dedim kesinlikle ama hala inatla öyle söylüyorlarsiz ipleri vermişsiniz iyice.ne münasebet. benim çocuğuma bana sormadan isin koyacaklar.... öyle bi dünya yok!
hayır değillerArnavut mu onlar?
teşekkürlerrGüzellik anlayışları şıkır şıkır olmakla bir tutuyor olabilirler. Ben doğal seviyorum yada aa ne tuhaf eşimide bana yakıştıramıyolar filan diyin ezdirmenin kendinizi canım... Hele ezik hiç hissetmeyin, hangimiz Adriana lima???
aslında kayınvalidem iyi davranıyor bana ama çok ilgSana kötü haberim var, kv seni sevmiyor ve seni oğlundan ayırmak için aklınca bunu bulmuş cücük beyniyle. Siz bu kadının nesini sevdiniz çözemedim.
Bunu söylediğinde siz ve oğlunuzda dünya güzeli değilsiniz ama gönül bu ot-b.k olayı de. Onlar bunu terbiyesizce yapıyorsa sen de terbiyeni boz.
çok ilgilenirler sürekli hediyeler alırlar kızım yoktu benim sen oldun fln derler öpüp sarılırlar sürekli seviyolar gerçekten ama bu konuda böyle nişanlıykende takı olayı yüzünden sorun yaşadık benden nişandada düğündede takılarımın hepsini aldılar bir tane vermedkleri gibi düğünde üstüme bile takılmadı çantalarına koydular okutup hiç görmedim ble bu olay yüzünden baya açılmıştı aramız ama haklısınız ses çıkarmadıkça insnn üstüne geliyorlar bu arada çocuğumun ismini haytta koydurmm soyledimde zaten sizin haberiniz olmadan çıkarırım nüfus cüzdanını yine koydurmam dedim:)okudukca icim sisti gercekten.
usenmeden kadin telfon ediyo falanca soyle dedi bilmem ne. bana dedikodu yapma sevmiyorum de kes at konuyu. bide ustune dusunuyomusun Allah askina.
yine israrla lafi acilincada, herkes bana guzel der aksine sizin oglunuzu yakistiramiyolar yanima. kiskaniyo olmayasiniz de. dalga gec, laf sok.
kavga ettik zaten bi kere bi daha olmasin diye susuyorum dersen daha cok susar ve cok ezilirsin.
o dogmamis bebegin adinida emin ol onlar koyar ve lohusa halinde seni streslerden streslere sokarlar.
daha bunun hamileligi var cok kilo aldin iyice sistin diye laf sokmalari var. simdiden basladiysa guzellik yok bilmem ne muhabbetleri isin cok. vakitlice kes at bu muhabbetleri.
kavga etmene gerek yok. laf acildikca bence en guzel benim de. herkes bana hayran de. falanca benim gibi gelin icin can atiyo de.
ayrica gercekten bu sevgi mevzusuna bende duraksadim. eminmisin seni sevdiklarinden?? zira ben bi sevgi belirtisi goremedimde
aslında kayınvalidem iyi davranıyor bana ama çok ilg
çok ilgilenirler sürekli hediyeler alırlar kızım yoktu benim sen oldun fln derler öpüp sarılırlar sürekli seviyolar gerçekten ama bu konuda böyle nişanlıykende takı olayı yüzünden sorun yaşadık benden nişandada düğündede takılarımın hepsini aldılar bir tane vermedkleri gibi düğünde üstüme bile takılmadı çantalarına koydular okutup hiç görmedim ble bu olay yüzünden baya açılmıştı aramız ama haklısınız ses çıkarmadıkça insnn üstüne geliyorlar bu arada çocuğumun ismini haytta koydurmm soyledimde zaten sizin haberiniz olmadan çıkarırım nüfus cüzdanını yine koydurmam dedim:)
canım benim bunun adı çekememezliktir :)belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
kusura bakma ama bunlar sana iyi falan davranmıyor sadece çirkefliklerini bastırıyorlar bu yoruma göre.aslında kayınvalidem iyi davranıyor bana ama çok ilg
çok ilgilenirler sürekli hediyeler alırlar kızım yoktu benim sen oldun fln derler öpüp sarılırlar sürekli seviyolar gerçekten ama bu konuda böyle nişanlıykende takı olayı yüzünden sorun yaşadık benden nişandada düğündede takılarımın hepsini aldılar bir tane vermedkleri gibi düğünde üstüme bile takılmadı çantalarına koydular okutup hiç görmedim ble bu olay yüzünden baya açılmıştı aramız ama haklısınız ses çıkarmadıkça insnn üstüne geliyorlar bu arada çocuğumun ismini haytta koydurmm soyledimde zaten sizin haberiniz olmadan çıkarırım nüfus cüzdanını yine koydurmam dedim:)
kesinlikle onun payı var zaten ne zaman görsem ben bi güzel giyin diyorum sana sen yine çirkin giyinmişsin diolar süslenip püslenmemi çok istiyolar
aslında kayınvalidem iyi davranıyor bana ama çok ilg