kendimi ezik gibi hissediyorum :(

Güzellik anlayışları şıkır şıkır olmakla bir tutuyor olabilirler. Ben doğal seviyorum yada aa ne tuhaf eşimide bana yakıştıramıyolar filan diyin ezdirmenin kendinizi canım... Hele ezik hiç hissetmeyin, hangimiz Adriana lima???

Sana kötü haberim var, kv seni sevmiyor ve seni oğlundan ayırmak için aklınca bunu bulmuş cücük beyniyle. Siz bu kadının nesini sevdiniz çözemedim.

Bunu söylediğinde siz ve oğlunuzda dünya güzeli değilsiniz ama gönül bu ot-b.k olayı de. Onlar bunu terbiyesizce yapıyorsa sen de terbiyeni boz.

okudukca icim sisti gercekten.
usenmeden kadin telfon ediyo falanca soyle dedi bilmem ne. bana dedikodu yapma sevmiyorum de kes at konuyu. bide ustune dusunuyomusun Allah askina.
yine israrla lafi acilincada, herkes bana guzel der aksine sizin oglunuzu yakistiramiyolar yanima. kiskaniyo olmayasiniz de. dalga gec, laf sok.
kavga ettik zaten bi kere bi daha olmasin diye susuyorum dersen daha cok susar ve cok ezilirsin.
o dogmamis bebegin adinida emin ol onlar koyar ve lohusa halinde seni streslerden streslere sokarlar.
daha bunun hamileligi var cok kilo aldin iyice sistin diye laf sokmalari var. simdiden basladiysa guzellik yok bilmem ne muhabbetleri isin cok. vakitlice kes at bu muhabbetleri.
kavga etmene gerek yok. laf acildikca bence en guzel benim de. herkes bana hayran de. falanca benim gibi gelin icin can atiyo de.
ayrica gercekten bu sevgi mevzusuna bende duraksadim. eminmisin seni sevdiklarinden?? zira ben bi sevgi belirtisi goremedimde

aslında kayınvalidem iyi davranıyor bana ama çok ilg
çok ilgilenirler sürekli hediyeler alırlar kızım yoktu benim sen oldun fln derler öpüp sarılırlar sürekli seviyolar gerçekten ama bu konuda böyle nişanlıykende takı olayı yüzünden sorun yaşadık benden nişandada düğündede takılarımın hepsini aldılar bir tane vermedkleri gibi düğünde üstüme bile takılmadı çantalarına koydular okutup hiç görmedim ble bu olay yüzünden baya açılmıştı aramız ama haklısınız ses çıkarmadıkça insnn üstüne geliyorlar bu arada çocuğumun ismini haytta koydurmm soyledimde zaten sizin haberiniz olmadan çıkarırım nüfus cüzdanını yine koydurmam dedim:)

Nasıl yani , düğünde takılan tüm takılarınız (onların taktığı dahil) altın para hepsini cep mi yaptılar???

canım benim bunun adı çekememezliktir :)
bi aşağılama çabası var bariz belli. öncelikle bu çekememezliklerini seni seviyoruzu ardına saklıyorlar." ay kızım biz seni çok seviyoruz ama çok çirkinsin oğlumun yanına yakışmıyorsun tatlım "
bak burdan seni seviyoruzu çıkar bak nasıl kavga sebebi ..
sende diyebilirsin ve ya yakınlarından biri ay canım sende çok güzelsin bu adam yanına yakışmıyor hiç bişeye benzemiyor. vs
bak bakalım neler oluyor

kusura bakma ama bunlar sana iyi falan davranmıyor sadece çirkefliklerini bastırıyorlar bu yoruma göre.
birini gerçekten sevsen ona zarar vermek istemezsin . sizinkiler farklı...ama yağcılık ve yüssüzlük bastırıyor işte.
benim kv de ay kızım ay canım ben seni çok severim kıyamam ezdirmem arkasından cısss sokar hemen.
bu aslında kendini aklamaktır onlara göre

Kayınvalideye 2 duble votka doldur kuzum.
"Çirkin kadın yoktur az votka vardır." derler ya.
Şaka bir yana garabet olsan ne olur, yani kayınvalideye neymiş? Bir daha "oğluma yakıştıramadım" muhabbeti yaptığında "kargaya yavrusu şahin gözükür, sende haklısın." deyiver. Valla de. Yıllar önce "benim kızım senden çok daha güzel, şöyle alımlı böyle çalımlı piyuvv" diye bık bık öten halama söylemiştim aynısı, inan şu an o suratı gözümün önüne geldi yine dört köşe oldum yeminle.
Sen ne canını sıkıyorsun yav, sürekli böyle dediğine göre sülaleyi cebinden çıkaracak kadar güzelsin bence.

Allah muhabbetinizi arttirsin ve sana bol bol sabir versin ne diyim daha kardes.
bu olaylardan sonra sana cirkin demeleri devede kulak kalmis zaten. cok fazla takmayin yakinda yeni bisey bulurlar bu konuda kapanir gider.

konu sahibi ya. cidden saf yahut bizle egleniyor... :)

benim de lisede sevgilimin annesi yüzün çok çirkin, hiiç yakışmıyorsunuz, üstelik başın açık dedi bana... kendisi de başı kapalı, güzel, olgun fakat vicdan ve merhametten yoksun bir kadındı.. onun yüzünden 2 senelik bir depresyon geçirdim. uzak durman en iyisi. haydi ben ergendim de o yuzden girdim depresyonlara, sen girme. girme sakın tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…