- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
-
- Konu Sahibi deniz060606
eşimin ailesiyle nişanlıyken çok büyük bi tartışma yaşadım düğündeki takılarla alakalı olarak bi daha böyle bişey yaşamak istemediğimden fazla tepkili davranmamaya çalışıorumSizi seviyorlar ama güzel olmadığınızı Söylüyorlar öyle mi? Bu nasıl sevgi anlamadım ama sizi kırıyorsa bu Konuşmalar cırlamanın zamanı gelmiş demekki.
Çok merak edıyorum , ınsanları kırmak hoşlarınamı gidiyor. Ayrica yapma lütfen senı seven ınsanlar senınle boyle konuşamazlar neden hadlerini bildirmeyıp susuyorsun ya !!!![/QU
bana beni sevdiklerini söylüyorlar bide biraz yaşlı ne biliyim kırmak hiç istemiyorum dediğim gibi bide nişanlıyken çok büyük bi tartışma yaşadık düğün takılarıyla ilgili bidaha olsun istemiorum ama kendimi ezdirmekte istemiorum napmam gerektiğini bilmiorum nişanlıyken bidaha bir birimizin yüzüne bakamıcak cinsten bi tartışma yaşadık ama hala bakabiliyoruz..Çok merak edıyorum , ınsanları kırmak hoşlarınamı gidiyor. Ayrica yapma lütfen senı seven ınsanlar senınle boyle konuşamazlar neden hadlerini bildirmeyıp susuyorsun ya !!!!
çok teşekkür ederimm yardımınız içinBir laf vardır, bilirsiniz muhakkak.
Kirpi annesine pamuk görünürmüş.
Bunun varyasyonlarıda var
Ama uzatmayayım
Diyeceğim o kiiii;
Seven göz kusur görmez. Ne sevgisinden bahsediyorlar. Hadi ordan...
Tabi biraz da seni sessiz görüp iyice egolarını tatmin etmeye çalışmışlar.
Unutma cnm, saygıyla saflık arasındaki çizgiyi bazıları ayırt edemiyor. Sen ayırt etmelerine yardımcı ol, saf olmadığını göster
eşim mükemmel bi insan karakter olarak ama dediğiniz gibi dış görünüş olarak benden üstün bi yanı yokDuyanda oğlunuz Brad Pitt sanacak deseydin kalsaydı öyle
kesinlikle çokk patavatsızlar hep çok şanslısın onun gibi bi kocan var çok sanslısın bizim gibi bi aileye gelin geldin diyorlar
eşim benim arkamda eşimin yanında dediklerinde szin sülalenizde daha güzeli varmı benim sayemde mükemmel bi gelininiz oldu diyor :)bu kv lerin sevme tarzıda beni öldürecek. bizimklide lafta beni çok sever eleştirir donuma kadar karışır oğlunu doldurur ama en sevdiği gelini benmişim. kalsın.
biraz uyanık olmanızda fayda var.sizinle bu tarzda konuşmalarına izin vermeyin. kendinizi ezdirmeyin.eşiniz bu duruma ne diyor merak ettim.
eşimin bu durumda haberi yok herşeyi söylemiorum kızar kesinlikle sonra gider söyler hemde araları açılır hemde ben kötü olurum diye söylemedimAh canim bosver takma patavatsizlar.
Esin ne diyo peki kizmadimi onlara.
kalplerini kırmadan saygızıslık etmeden verebildiğim kadar vermeye çalışıorumAaa patavatsız aile. Cevap veremiyor musun?
Oohoo o kirilir bu kirilir ver agizlarinin payini.eşimin bu durumda haberi yok herşeyi söylemiorum kızar kesinlikle sonra gider söyler hemde araları açılır hemde ben kötü olurum diye söylemedim
vermeye çalışacağım artık..Oohoo o kirilir bu kirilir ver agizlarinin payini.
banada kv ilk evlendiğimde dediki komşuları ayyy falanca hanım sen güzelleri pek seversin kızlarında pek güzel ama gelininde pek çikinmiş dediler dedi.ama kızııııım sakın üzülme ben cevaplarını verdim kalakaldılar dedi.ne dedin dedim cevap:kenid çirkin olabilir ama benim gelinim içi çoook güzel oğlum sevmiş size ne dedim dedi.ben şoooookkk .kızları gerçekten çok güzeller ama bakımsızlar bizdede tam tersi bakımsız halleri bile güzel ama bende çirkin değilim çok güzel değilim belki ama hoş ve alımlı olduğumu düşünüyorum beğenirim kendimide sonra anladımki zamanla yani üzmek içinmiş hepsi benibelki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(