- 15 Nisan 2015
- 135
- 29
-
- Konu Sahibi deniz060606
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
aman anneannesine mi takcaksin buna...belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
kesinlikle çokk patavatsızlar hep çok şanslısın onun gibi bi kocan var çok sanslısın bizim gibi bi aileye gelin geldin diyorlarben kendi güzelliğimden eminim diyin sizde bu arada akrabasının inanamaması lafında sustuysanız saçmalamışsınız, kendinizden emin olun, güzelim diyin hrkes çok beğenir beni diyin, patavatsız insanlarmış
kesinlikle onun payı var zaten ne zaman görsem ben bi güzel giyin diyorum sana sen yine çirkin giyinmişsin diolar süslenip püslenmemi çok istiyolarYuh telefonla arayıp kocanı sana yakıştıramadıklarını mı söyledilersüs demek güzellik demek değildir, boşver sen belki süslenmiyorsun diye böyle diyordur onlar.. Hiiiç kafanı takma.