-
- Konu Sahibi deniz060606
enelde onlarda var böyle bir şey. Güzellik, duru sadelik yetmiyor bazılarına. Dişilik onlar için makyaj, koku, takı amaan onların algısı de geç.hayır değiller
benim tarafımınki bizde kaldı sadece onunlada biraz beyaz esya borcu vardı onları ödeyip balayına fln gittik onların tarafından takılamlar hep onlarda kaldı bir kuruş bile almadım görmedim bile üzerime bile takılmadı yani okuttukça çantalarına koydularNasıl yani , düğünde takılan tüm takılarınız (onların taktığı dahil) altın para hepsini cep mi yaptılar???
benim yanımdada biçok kişi bunu söylüyor zaten benim daha güzel olduğumu niye onunla evlendiğimle ilgili saçmalıklar ama ben susturuyorum hemen bide söylenmez başkasına zaten kimseyede dememcanım benim bunun adı çekememezliktir :)
bi aşağılama çabası var bariz belli. öncelikle bu çekememezliklerini seni seviyoruzu ardına saklıyorlar." ay kızım biz seni çok seviyoruz ama çok çirkinsin oğlumun yanına yakışmıyorsun tatlım "
bak burdan seni seviyoruzu çıkar bak nasıl kavga sebebi ..
sende diyebilirsin ve ya yakınlarından biri ay canım sende çok güzelsin bu adam yanına yakışmıyor hiç bişeye benzemiyor. vs
bak bakalım neler oluyor
kusura bakma ama bunlar sana iyi falan davranmıyor sadece çirkefliklerini bastırıyorlar bu yoruma göre.
birini gerçekten sevsen ona zarar vermek istemezsin . sizinkiler farklı...ama yağcılık ve yüssüzlük bastırıyor işte.
benim kv de ay kızım ay canım ben seni çok severim kıyamam ezdirmem arkasından cısss sokar hemen.
bu aslında kendini aklamaktır onlara göre
sizle eğlenmiyorum belki yaptığım şey saflıkta olabilir ama bu şekilde yorum yapmanız çok çirkinkonu sahibi ya. cidden saf yahut bizle egleniyor... :)
saolunnnnAllah muhabbetinizi arttirsin ve sana bol bol sabir versin ne diyim daha kardes.
bu olaylardan sonra sana cirkin demeleri devede kulak kalmis zaten. cok fazla takmayin yakinda yeni bisey bulurlar bu konuda kapanir gider.
teşekkür ederimAllahtan seviyomuş güzel değilsin diyomuş sevmese iğrençsin kusucam şimdi derdi heraldesorun sende değil canım ya eminim güzelsindir çirkin olduğunu farkeden ilk insan kv bence kıskançlıktan ya da sevmediklerinden onlara çirkin geliyosundur
çok saollllll :)))benim de lisede sevgilimin annesi yüzün çok çirkin, hiiç yakışmıyorsunuz, üstelik başın açık dedi bana... kendisi de başı kapalı, güzel, olgun fakat vicdan ve merhametten yoksun bir kadındı.. onun yüzünden 2 senelik bir depresyon geçirdim. uzak durman en iyisi. haydi ben ergendim de o yuzden girdim depresyonlara, sen girme. girme sakın tamam mı :)
teşekkür ederimKayınvalideye 2 duble votka doldur kuzum.
"Çirkin kadın yoktur az votka vardır." derler ya.
Şaka bir yana garabet olsan ne olur, yani kayınvalideye neymiş? Bir daha "oğluma yakıştıramadım" muhabbeti yaptığında "kargaya yavrusu şahin gözükür, sende haklısın." deyiver. Valla de. Yıllar önce "benim kızım senden çok daha güzel, şöyle alımlı böyle çalımlı piyuvv" diye bık bık öten halama söylemiştim aynısı, inan şu an o suratı gözümün önüne geldi yine dört köşe oldum yeminle.
Sen ne canını sıkıyorsun yav, sürekli böyle dediğine göre sülaleyi cebinden çıkaracak kadar güzelsin bence.
kolayı var madem öyle diyeceksin kocana sülalen durmadan bana böyle söylüyor boşanıyorum senden sana yakışan güzel bir kız bul evlen de çek git..kocan ailesine öyle bir rest çekecektir ki (seviyorsa tabi)bir daha ağızlarına alamayacaklardır..çok bayar ya durmadan.belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
teşekkürlerrsevmiyorlar tatlım seni.
sever gibi görünüp mutsuz etme çabasındalar.
arana mesafe koy.
kocam zaten hep benim arkamda onun yanında böyle bişey dediklerinde eşim zaten cevabını verir hemen ona haksızlık edemem onunda elinden pek bişey gelmiyor ama hep arkamdakolayı var madem öyle diyeceksin kocana sülalen durmadan bana böyle söylüyor boşanıyorum senden sana yakışan güzel bir kız bul evlen de çek git..kocan ailesine öyle bir rest çekecektir ki (seviyorsa tabi)bir daha ağızlarına alamayacaklardır..çok bayar ya durmadan.
sizede Allah sabır versin..Al benden de o kadar kayınvalideciğim,ailemde oğlunu görünce şok oldular hiç yakıştıramadık dediler,çirkin ama bahtımız güzel olsunmuş..napalım.. Derdim
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
çok teşekkürlerrA aaaaa.... Neler duycez daha kız! Kızım bunlar bildiğin seni üzmek istiyo, yoksa kimse kimseye güzeldi çirkindi demez. Ne yani güzel olsan napcaklarmış, masaya koyup sülalecek seyredecekler miymiş??
Baktın herkes ay çok çirkinsin de işte gene de seviyoruz ayağı yaparsa "çirkinlerin bahtı güzel olurmuş" de bas kahkahayı sakın canının sıkıldığını belli etme.