kendimi ezik gibi hissediyorum :(

canim sen süslerle,takiyla,giyimle güzel olma senin kalbin güzel olsun o yeter birak digerleride kendilerini boya kutusuna atsinlar... Bosverrrrrr senin esin seni begeniyormu begeniyor gerisi fasa fiso...

Allahtan seviyomuş güzel değilsin diyomuş sevmese iğrençsin kusucam şimdi derdi heralde sorun sende değil canım ya eminim güzelsindir çirkin olduğunu farkeden ilk insan kv bence kıskançlıktan ya da sevmediklerinden onlara çirkin geliyosundur

Nasıl yani , düğünde takılan tüm takılarınız (onların taktığı dahil) altın para hepsini cep mi yaptılar???
benim tarafımınki bizde kaldı sadece onunlada biraz beyaz esya borcu vardı onları ödeyip balayına fln gittik onların tarafından takılamlar hep onlarda kaldı bir kuruş bile almadım görmedim bile üzerime bile takılmadı yani okuttukça çantalarına koydular

benim yanımdada biçok kişi bunu söylüyor zaten benim daha güzel olduğumu niye onunla evlendiğimle ilgili saçmalıklar ama ben susturuyorum hemen bide söylenmez başkasına zaten kimseyede demem

konu sahibi ya. cidden saf yahut bizle egleniyor... :)
sizle eğlenmiyorum belki yaptığım şey saflıkta olabilir ama bu şekilde yorum yapmanız çok çirkin

çok saollllll :)))

teşekkür ederim

sevmiyorlar tatlım seni.
sever gibi görünüp mutsuz etme çabasındalar.
arana mesafe koy.

kolayı var madem öyle diyeceksin kocana sülalen durmadan bana böyle söylüyor boşanıyorum senden sana yakışan güzel bir kız bul evlen de çek git..kocan ailesine öyle bir rest çekecektir ki (seviyorsa tabi)bir daha ağızlarına alamayacaklardır..çok bayar ya durmadan.

Al benden de o kadar kayınvalideciğim,ailemde oğlunu görünce şok oldular hiç yakıştıramadık dediler,çirkin ama bahtımız güzel olsunmuş..napalım.. Derdim

kocam zaten hep benim arkamda onun yanında böyle bişey dediklerinde eşim zaten cevabını verir hemen ona haksızlık edemem onunda elinden pek bişey gelmiyor ama hep arkamda

A aaaaa.... Neler duycez daha kız! Kızım bunlar bildiğin seni üzmek istiyo, yoksa kimse kimseye güzeldi çirkindi demez. Ne yani güzel olsan napcaklarmış, masaya koyup sülalecek seyredecekler miymiş??

Baktın herkes ay çok çirkinsin de işte gene de seviyoruz ayağı yaparsa "çirkinlerin bahtı güzel olurmuş" de bas kahkahayı sakın canının sıkıldığını belli etme.

Kime ne sizin kaşınızdan gözünüzden boyunuzdan posunuzdan ?? Adam sizi seviyor evlenmişsiniz aradan geçmiş 1 sene ki size gelipte ailesinin güzellik konusunu açması bile saçma. Bizde de yapılır o muhabbet işte kız daha güzel ya da oğlan daha yakışıklı diye ama kimse gidipte yüzüne söylemez böyle böyle diye. Eşine söyle bu durum beni üzüyor belki sizin için bir önemi yok ama sürekli bu konular konuşuluyor ben bunları düşünmekten üzülüyorum de kocanızda ailenizin yanında siz sevsin güzel karım işte ellerin çok güzel gözlerin çok güzel falan desin duysun aileside

Yani telefon açıp bunu söylemesi gerçekten çok saçma. Çok fazla makyaj yapanlardanlar sanırım belki onlar sizde abartılı bir makyaj görmeyince öyle algılıyorlardır. Amaaan ya eşiniz sevmiş almış sizi onlara ne ?

çok teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…