- 15 Nisan 2015
- 135
- 29
-
- Konu Sahibi deniz060606
hepsini yapmıorum diyemem ama yapmamaya çalışıorum teşekkürlerDedikodu yapmıyorsan , birine iftira atmıyorsan , haram a yan gözle bakmıyorsan , senden güçsüzünü ezmiyorsan , insanlarla dalga geçmiyorsan senden güzeli yok canım kalbin güzel olsun boşveeeeeeer. Eşin seni seviyor mu , beğeniyor mu gerisine aldırma ..
olabilir kesinlikle çünkü diğer akrabalarının gelinlerini hep beğenirler kızlarını hep beğenirler bi ben sanki çirkinmişim gibi davranıolarBana kalırsa, kayınvalideni arayan o akraba, seni eşine yakıştıramamış değil de, eşini sana yakıştıramamıştır..
Kayınvalide kendine yediremeyip ok atmış sanki sana..
Etrafındaki insanlar seni beğenirken, eşinin ailesi neden sürekli eleştiriyor bir düşün bakalım.
Seni bastırıyorlar sürekli bilinçli olarak, gibime geldi..
aa aynı benimkiler:) hoşgeldin aramızaa :)kesinlikle çokk patavatsızlar hep çok şanslısın onun gibi bi kocan var çok sanslısın bizim gibi bi aileye gelin geldin diyorlar
Ayy kocan güzel görsün onlardan sanane. Bu kafaya takılacak bişe deglbelki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
"Klasik"olabilir kesinlikle çünkü diğer akrabalarının gelinlerini hep beğenirler kızlarını hep beğenirler bi ben sanki çirkinmişim gibi davranıolar
ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dioeşinin ailesi seni sevse sana böyle bir cümle kurmaz ben eşimin ailesiyle çok kavga ettim ona rağmet hamile olduğumu öğrendiklerinde inşallah geline benzer güzel olur diye teselliler veriyorlardı.
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
bence bu kadınla arana mesafe koysan iyi olur seni kıskandığını düşünüyorum.ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dio
eşim benim arkamda eşimin yanında dediklerinde szin sülalenizde daha güzeli varmı benim sayemde mükemmel bi gelininiz oldu diyor :)
ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dio
ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dio
aferin esine adam gibi adammiseşim benim arkamda eşimin yanında dediklerinde szin sülalenizde daha güzeli varmı benim sayemde mükemmel bi gelininiz oldu diyor :)
bence arada soyle hadlerini bilsinlereşimin bu durumda haberi yok herşeyi söylemiorum kızar kesinlikle sonra gider söyler hemde araları açılır hemde ben kötü olurum diye söylemedim