kendimi ezik gibi hissediyorum :(

Dedikodu yapmıyorsan , birine iftira atmıyorsan , haram a yan gözle bakmıyorsan , senden güçsüzünü ezmiyorsan , insanlarla dalga geçmiyorsan senden güzeli yok canım kalbin güzel olsun boşveeeeeeer. Eşin seni seviyor mu , beğeniyor mu gerisine aldırma ..
hepsini yapmıorum diyemem ama yapmamaya çalışıorum teşekkürler

Bana kalırsa, kayınvalideni arayan o akraba, seni eşine yakıştıramamış değil de, eşini sana yakıştıramamıştır..

Kayınvalide kendine yediremeyip ok atmış sanki sana..
Etrafındaki insanlar seni beğenirken, eşinin ailesi neden sürekli eleştiriyor bir düşün bakalım.

Seni bastırıyorlar sürekli bilinçli olarak, gibime geldi..

Bana kalırsa, kayınvalideni arayan o akraba, seni eşine yakıştıramamış değil de, eşini sana yakıştıramamıştır..

Kayınvalide kendine yediremeyip ok atmış sanki sana..
Etrafındaki insanlar seni beğenirken, eşinin ailesi neden sürekli eleştiriyor bir düşün bakalım.

Seni bastırıyorlar sürekli bilinçli olarak, gibime geldi..
olabilir kesinlikle çünkü diğer akrabalarının gelinlerini hep beğenirler kızlarını hep beğenirler bi ben sanki çirkinmişim gibi davranıolar

Uslüp çok yanlış, gerçekten seviyolarsa bu kadar kırıcı konuşmazlar , bi şekilde tepkimi gösterirdim , seni bu kadar incitmeye hakları yok...

yaşlı kokoşlar gibi süslenmemişimdir de ondan oyle demişlerdir diyecektiniz.neyse bir daha ki sefere hiç altta kalmamalısınız.böylelerin anladıgı dili yakında ögrenirsin

eşinin ailesi seni sevse sana böyle bir cümle kurmaz ben eşimin ailesiyle çok kavga ettim ona rağmet hamile olduğumu öğrendiklerinde inşallah geline benzer güzel olur diye teselliler veriyorlardı.

belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
Ayy kocan güzel görsün onlardan sanane. Bu kafaya takılacak bişe degl

olabilir kesinlikle çünkü diğer akrabalarının gelinlerini hep beğenirler kızlarını hep beğenirler bi ben sanki çirkinmişim gibi davranıolar
"Klasik"
Sen kendinden emin ol güzelim.Kuru gürültülere bakma..
Beni severler diyorsun ama seven insanlar böyle davranmaz..Nekadar ayıp, hadsizce..

O'nlar öyle konuşurken umursamaz ol, özgüvenini kırmalarına izin verme (ki çoğu insan bunu bilinçli yapar, kompleksinden dolayı)..
Seni eleştirdikleri zaman umursamadığını hissettir, kendinden emin olduğundanu da, hatta yine umursamaz bi tavırla şakayla karışık, sen de Onlar'ı eleştir, yer ..Tepene binmişler iyice..

eşinin ailesi seni sevse sana böyle bir cümle kurmaz ben eşimin ailesiyle çok kavga ettim ona rağmet hamile olduğumu öğrendiklerinde inşallah geline benzer güzel olur diye teselliler veriyorlardı.
ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dio

belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(

Takılma bence söylenenlere.. Biraz klasik gelecek ama önemli olan kalp güzelliği.. Ayrıca anneanne neden başkalarının öyle düşündüğünü size söylüyor ki üzüntüden başka bir şey değil bence..

ne kadar güzell bizimkilerde kayınvalidem inş bana benzer yok şurası şu oğluma burası bana burasını ona benzesin dio ama bana hiç benzeten yok daha olmayan çokcuğa bie annasi ben koycam isim dio ananesi ben koycam dio
bence bu kadınla arana mesafe koysan iyi olur seni kıskandığını düşünüyorum.

siz ipleri vermişsiniz iyice.ne münasebet. benim çocuğuma bana sormadan isin koyacaklar.... öyle bi dünya yok!

seni eleştireceklerine dönüp aynaya baksınlar. terbiyesizce...

eşin güzel cevap vermiş..." aa gerçekten mi eşim ve başkaları güzel bulur halbuki deyip" geçin.... susmayın yani. yanlarında da kendinize güvenin. kendine güvenmeyen bayanlar ne kadar güzel olsalar bile ezik durduklarından bişey eksik gibi oluyor.

o oluyor... bir keresinde rüyamda kardeşime benzeyen çocuğum olmuş, öyle gördüm. k.validelere anlatıyorum. aa yok bize de benziyor dediler. tabi ben güldümm baya. rüya ya o ve ben gördüm :rolleyes:

Sen de onlara aynen şöyle de ; "Allah Allah, size bunu söyleyenler de bana tam tersini söylüyorlar, ben güzelmişim ama oğlunuzu yanıma yakıştıramıyorlarmış" İnan sesleri kesilir... Nefret ediyorum kompleksli insanların karşılarındakini ezmeye çalışmalarına... emin ol, içinden geçen tam tersidir de kompleksinden seni ezikliyordur.

X