Ne kadar ayıp ya. Esiniz sizi begenmis, sevmis. Sizin dıs görünüsünüz kimseyi ilgilendirmez. Sessiz kalmayın, kimsenin sizin üzerinizde söz sahibi olmasına izin vermeyin...
Bence kendinizi hiç de ezik hissetmeyin. Gayet iyi niyetli, kimseyi üzmek kırmak istemeyen bir hanfendisiniz.. Sizinle benzer olayı bende yaşadım.. Beni resmen çirkin ilan ettiler.. Bende ' fiziğimin gayet düzgün, yüzümün de hoş olduğunu söyledim. 22 yaşındaki bir genç kız ne kadar çirkin olabilir, siz önce kendinize bakın' demiştim.. 'ben de sizler için aynı şeyi düşünüyorum, siz de benim gözüm de çirkinsiniz' demiştim. Hiç bir şey söyleyemediler..
Bazen karşındaki kim olursa olsun, hadlerini bildirmek gerekiyor. Bazı insanlar iyi niyetten anlamıyorlar, karşınızdaki iyi niyetli olsaydı; size çirkin demezlerdi. Biraz da alçak gönüllü olmayıp, kendinizi övmeniz gerekiyor.. Onları kendi silahları ile vurun..
belki size çok saçma gelebilir çünkü benim başıma değilde bi başkasının başına gelse bana anlatsa bende çok saçma bulurdum. benim sorunum eşimin ailesi ve akrabaları.. 1 yıllık evliyim eşimin ailesi beni çok seviyor bende onları seviyorum ama sürekli bana benim güzel olmadığımı ama beni sevdiklerinden gözlerine güzel gözüktüklerini söylüyorlar. daha yeni eşimin ananesi aradı bi akrabalarından bahsetti beni görünce inanamamış eşime yakıştıramamış.. ben kendimi bildim bileli hep kendimi güzel bulurdum ki sadece ben değil çevremdeki bi çok kişi bu şekilde düşünüyor eşimi çok seviyorum ve bana dünya yakışıklısı gelsede onun öyle olmadığını biliyorum bizim 7 sene kadar bi arkadaşlığımız olmuştu hatta bana ilk başlarda çok çirkin gelirdi belki çocukluktandı biilmiyorum.. onların ağzından hiç güzel olduğumu duymadım onlarda çok süslüler yaşlarına göre ben o kadar değilim çok canım sıkılıyor sıkıntıdan anlatamadım bile galiba .(
canım benimde boyum kısa eşimden millet benimle de dalga geçmeye calışmıştı bıyık altından güle güle onlara söylediğim cümle boyum kısa da olsa çatlayın aldım nikahıda bastım:) çatlayın diyodum :) bi kız vardı eşimin akrabaları hep yakıştırmıslar eşimle o kızı falan işte o bile boyumla ilgili dalga geçmeye calıştı hemde düğün günümde bende boyu uzun birini isteseydide seni almazdı zaten didim :) :) kız daha bişey diyemedi yani anlatmaya çalıştığım fırsat verme şakayla cevap ver önemli olan benim nasıl hissettiğim ben güzelim eşimde beni begendi nikahıda bastım aldım de :) takma sende onlara yapıştır ama arayı bozmadan şakayla
Cok pis terslerdim hani acik sozluluk baska bisey bu kalp kirmaya, asagilamaya giriyor.Kendileri cok mu guzelde size boyle diyorlar.Ayrica alan almis,begenen begenmis yani neyin kafasindalar cok ayip ya.Bence dikkat edin esinizin tarafina cok uzuldum sizin icin yani bana deseler cok kalbim kirilirdi
Ben de cok kirildim ama mesafeyi koydum (ayaklarini kestim ) merhaba merhaba cok fesatlar mutsuz etmelerine dayanamadim esim de yuzlerini kasitli olarak bni uzmeye calustiklarini anlayinca zor olmadi o da :boylesi daha iyi bile dedi
Ben de cok kirildim ama mesafeyi koydum (ayaklarini kestim ) merhaba merhaba cok fesatlar mutsuz etmelerine dayanamadim esim de yuzlerini kasitli olarak bni uzmeye calustiklarini anlayinca zor olmadi o da :boylesi daha iyi bile dedi