Kuduz aşısı yüzünden erteleme planını Çünkü ateş olacaksa O Günkü dozunu yapıdığı gün olur.SOnraya Kalmaz Zaten çoğunluk la olmaz da..Sen diğer ilaçlarda sorun yaşadığın için bir endişe oluşmuş..İLK olayı başlatan ilaç gerçekten boğazında mı kaldı?Okadar büyük müydü hap?Bir sağlıkçı olarak şaşırdım.Dr da çıkarmış bir aletle.ONdan sonra mı yutma zorluğu çektin?Bu ya tahrişten bence yada yine sorun yaşama endişesinden.BEnim yeğenimde bir ilaçtan tahriş yaşamış tı.Bir hafta çekti birşey yiyemetmişti acıdan .Yatınca ilaç boğazına gelmiş orda erimiş.kuvvetli bir ilaç olduğu için tahriş etmiş.sulu şeyler yemişti bir süre.Antepsin süspansiyon içmişti günde 4kez.Ama çabuk iyileşti reflüye sebep olmadı.Ama seninki nasıl yutarken acıma mı oluyor?Reflü için de diğer yeğenin bir süre KANTuRuN YAĞı içti bir kaşık.Hiçbir ilaç geçirmez kem o geçirmiş.Kanturun yağı aktardan almayın kendiniz yapın.Yapımı internette vardır.Kanturun bitkisinin zeytinyağında bir süre güneşte bekletiyorlar.Yada güvendiğin bir yerden temin et....içtiğin ilaçları Dr sorarak mı eritiyorsun bazı ilaçlar midede ermesi gerekir de..Hem boğazı tahriş edebilir.Helicopter tedavisi bitti mi..Sorun uzun ve kompleks olduğu için bukadar toparlayabildim..ilaçlarını yutma n daha iyi.Büyük değilse birsey olmaz.Büyükse kırarak eritetek değil..Baş ve omuzdan destekleyerek uyumak..Bir ilaç aldığında hemen uzanma,Bir ikisaatgeçsin enaz,yada başını yükselt..Yaşayıp bilmediğim birşey reflü.Şimdilik antidepresan alma bence.İyice psk.olduğunu anlayana kadar...Geçmiş olsun..
İlacı içmeden önce KANTuRuN YAĞı içmeyi dene bir de..Kayganlık sağlar belki..Ben de çok şaşırdım.Yani tüm içtiğin de kalıyor mu?o çıkarılan harici gidiyordur diyeceğim ana bilemedim..Her birinin kalması olacak gibi değil hani..
Canim hangi antidepresani kullandin merak ettim. Ben de kullaniyorum da su an
ef... ile başlıyordu tam hatırlamıyorum, sen ne kullanıyorsun?
Katı yiyebilir musun peki?Katı geçiyorsa hapın geçmemesi tuhaf geldi bana...Acilen KANTURUN yağı dene..
Bugün aklıma gelince sordum Demir iğnesi kullanmış boğaz bölgesindeki yaraların tedavisi sırasında. Bence sizde doktorunuza danışarak Demir takviyesine başlayın. Çünkü hem sebepsiz kanamalar hem reflü Demir eksikliği yapan hastalıklar.Yiyeceklerde sorun yok, çok şükür
Sadece ilaçlarda yaşıyorum bu sıkıntıyı ama reflü bana bunu unutturdu, ilaçları ömür boyu eritmeye razıyım yeter ki reflüm geçsin =(
Geçmiş olsun ben de reflüden çekiyorum ve sanırım lansor ben de pek işe yaramıyor siz ragi yi kaç mg lık ictiniz sadece sabah mı kullandınız acaba?
ben de gastroenteroloji dr una gittim ama sizin dokturunuzun tedavisi sizin reflünüzü gecirmiş sizin endoskopide mide kapakcıgında tam kapanma oluyor muydu? bende yara cıkmadı gastrit cıktı ve de reflü ama reflü oranı hafif cıktı.ama sikayetim bogazım biber gibi yanıyor ilaclara ragmen...daha bir ay olmadı gerci.özellikle gece zor geciyor
bana gaviscon surup yazdı ama yatmadan alsam bos mideye alınan bir surup değil bu.gecelerim zor yani gunduzleri idare ediyorum..siz geceleri nasıl atlatıyordunuz.bende oturarak uyumaya calısıyorum ama uyku yokdiet ise az az yiyorum kilo dustum.bana öneriniz var mı gece için.sizin dr unuza da gitmek isterim istanbul da mı
8 ay mı sürdü tedaviniz
Geçmiş olsun hanımlar. sabah aç karnına tahin yiyin. İlaçları bırakın. Gün içinde ya da akşam rahatsız olursanız yine tahin yiyin. Hem ilaca gerek kalmaz hem de faydalı besin almış olursunuz.
Tahin, kudret narı, saf zeytinyağı neler içtim bennnn:)))) ciddi mide hastalıklarında bunların hiç faydası olmuyor maalesef, bilakis tahin mide için hazmı çok zor bir şey, iyice kaynatıyor
geçmiş olsun bende de gastrit ve reflü var ızdırabım çok şifa bulamadım hala(bagırsak gazına yaradı mı acaba tahin(bildiğimiz tahin değil mi likit marketlerde satılan-yoksa özel bir tahin mi)
İlk sayfadan okudum bitirdim, nasıl üzüldüm anlatamam bir hap neler etmiş sana.. geçmiş dönem ama çok geçmiş olsun.Tahin, kudret narı, saf zeytinyağı neler içtim bennnn:)))) ciddi mide hastalıklarında bunların hiç faydası olmuyor maalesef, bilakis tahin mide için hazmı çok zor bir şey, iyice kaynatıyor
inşallah çok teşekkür ederim.Gaz için birebir. Evet o tahin. Ben bimde satılan tahini kullanıyorum çok iyi geliyor. Her markanınki iyi olmuyor. Sana da şifa olsun inşallah.