bence de eşlerde mutlaka giriyordur depresyona bizim onlara karşı eski ilgi azaldı...benim eşimin buraya yakın köyü var her hafta sonu igeriz doğa yeşillik mangal yakar her haftasonu gezmeye gidfelim desem gideriz haftasonu pazar günleri atarım kucağına süt sağma makinasını özellikle aldırmıştım sağardım sütümü giderdim kuafaöre perma yaptırdım röfle yaptırdım...eskiyi anlatıyorum eşim neden bu kadar süslüsün der ben aynaya bakınca rahat etmem lazım oda sade olmamı ister..
kaydirigubbakcemile3
haklısın babalık da ayrı bir psikolojiye sokuyordur onları eminim. ama ben süt sağma makinesi filan almadım gerekirse alırız dedik masraf da çok oluyor malum. biz eskiden her hafta şehir dışına iki günlüüne kalmaya gezmeye giderdik ama ne mümkün artık. ben emzirirken perma veya röfle yaptıramam herhalde makyaj oje bile yok bebeğe de geçerse die sonuçta bi dr lar krem bile veremiyor bize sütten geçer deyü ondan çekiniyorum çocuğuma da geçerse...
Açıkcası bir ara bende düşündüm dedim heralde eltimde keşfetmiş burayı...Ama onun bebeği daha 2 aylık değildir dedim birde şehirler tutmuyo naniknanik. Anlaşılan eşlerimiz fotokopi...Ben artık eşimden anlayış beklemiyorum çünkü anlayış kelimesi ağzımdan çıktığı an söylediğime pişman ediyor beni. Konu maddiyata ve onun ne kadar fedakarlık yaptığına gelip dayanıyor ve ben susmak ve hakvermek zorunda kalıyorum. Anlayışı ben gösteriyorum yani... Bakalım ben çalışmaya başlayınca silah olarak ne kullanacak :umursamaz:
Söylediklerin bana o kadar uzak geliyorki...Benimki zaten her daim depresyonda. Bizimkide sever gezmeyi ama kafasına göre takılmak ister. Şimdi çocukla rahat edemediği için evde oturmak tercihi. Gerçi bizim evlat daha küçük ama bakalım zamanla değişecekmi?? Sen ne güzel bırakıp kuaföre falan gidiyormuşsun ben bırak kuaförü banyo ya gidemiyorum. Afedersin lavabo da işim biraz uzun sürse napıyosun deliğemi düştün die geliyor kapıya o derece yani...Kuaföre gidemedim diye bir kere söyledim gidip napcan kime beğendircen kendini diyor. Kendim için deyince sen diye bişe yok artık sen bir annesin diyip tıkıyo lafı ağzıma...
cnm ben de eltim misin dedim ama onun çocuğu anaokuluna gidiyor artık:) aynı şeyi düşünmüşüz kız.... valla ben de ücretsiz izindeyim bana kalsa hiç çalışmam çocuğuma ben bakarım bizzat annem bile benm gibi olmayacak çünkü. eşim maddiyatı konu etmez aslında ama dedim ya az daha anlayış bekliyor insan. eşim birden sinirlenir elindekini kırar döker benim hep alttan almam gerekir ben hiç sinirlenemem sinirlensem de tepki gösteremem çünkü gene sinirlenir ve işler içinden çıkılmaz bir hal alır...geçen akşam sinirlendim ağladım die oldu olanlar. hala konuşmuyoruz. ben de gidemiyorum kuaföre filan bırakacak kimsem yok ki burda. bana da eşim napıcan kuaförü boşver diyor sne böyle de güzelsin diyor ama ben beğenmiyorum ki kendimi o beğense kaç yazarr
annesi ile yasarken tamam ama artık senle yasıyor sende kendince yetiştir ağır ağır yetiştir kendisi bile farketmesin onu değiştirmeye calıstığını .ister kadınlığını kullan ister sevgini istersende tehditle(eminim cocuğunun annesini kaybetmek istemez kesinlikle yola gelir) keyfine kalmıs mutlaka anlayacağı bir dil vardır onunnda.bir dene bişey kaybetmezsin ian ama kazanabilirsin arkadasım
valla ben beceremedim onu yaaaa kadınlar nasıl istediklerini yaptırıyorlar kocalarına hala anlamış değilim! ben hiçbir istediğimi yaptıramam hep onun dedikleri olur evde. bazen bu durum sıkıyor beni çünkü ben tam bir aslan burcuyum sevmem yönetilmeyi. içime ata ata patlama noktasına geldim artık... tamam kocamı seviyorum ama patlarsam neler olur tahmin bile edemiyorum... içimden çocuğu da alıp uzaklara gitmek geliyor. tehdit de ettim vaktiyle ama hala beni salladığı yok kaba tabirle.
kızlar maalesef erkeklerin en büyük zaaflarından biri güzellik.gelin eğer doğum kilolarını atamadıysanız yada çocuktan kendinize bakmaya fırsatınız kalmıyorsa bugün olaya dur diyelim.böylelikle hem kendimizi çok daha iyi hissedecez hem eşlerimizin bize bakıslarıda tavırlarıda değişecek hemde evliliğe tekrar heyecan katabiliriz.kocalar belki bunu dile getirmiyor ama evde sadece bebeği ile ilgilenen şişman ve bakımsız kadın istemiyorlardır ve bunuda agrasif ters hareketlerle yansıtıyor olabilirler.ben çok kilolu sayılmam ama emzirme döneminde aldım tabi artık rejime girip en az 5-6 kilo verecem.ama Allah var kocam hep ilk günkü kadar beğeniyorum senider.yani o yöndede kırmadı beni sağolsun. yinede çok daha güzel olmalıyız onlara her istediğimizi yaptıtmak ve bir ömür dizimizin dibinden ayırmamak için arkadaslar.
ben doğumdan önce aşırı zayıftım şimdi ideal kilomdayım ezmiriyorum die asla fazladan yemedim ama canım ne isterse de yiyorum ilk aylar hep egzersiz yaptım o da çok etkili dr vermişti bana. kocam da sakın kilo verme diyor. o yönden şanslıyım yani
canım benim ne güzel söylüyosun da nası olcak o iş..ben hala emziriyorum birde işe başlıcam ay sonu süt stoklamam lazım diye ha bire yiyorum.Azcık dikkat etmesem öğün atlasam süt azalıyor. Varmı bildiğin bir çare süt azaltmadan hatta artırarak zayıflatacak. Valla ne güzel olur.Çünkü benim daha vermem gereken 16 kilo var
(
cnm bak sana sütümü nasıl artırdım yazayım:
her gün 3 lt su içiyorum şişeye koyup ölçerek
sabah ıhlamur içiyorum poşet olandan çayı kahveyi bıraktım nane maydonoz tüketmiyorum
her gün bir elma bir ayva yiyorum
asla hazır meyve suyu içmyorum
ayrıca sabah akşam bir cezve sıcak suya bir tatlı kaşığı ıhlamur bir tatlı kaşığı rezene bir tatlı kaşığı ısırgan bir çay kaşığı tane kimyon bir çay kaşığı anason katıp bir kupaya süzüp az da şeker atıp içiyorum ısıranı 20 gün katıyorum 10 gün ısırgansız yapıyorum
gün içinde bir fincan rezene çayı içiyorum poşet gene
ayrıca bazen yoğurta dereotu doğruyorum dün içine çörekotu ve tuz da ekledim tadı daha iyi oldu onu yiyorum ama her gün deil çünkü aşırı süt oluyor bebiş bitiremiyor:)
yemeklere kimyon atıyorum
hamur işi filan fazla yapmıyorum onun yerine sütlü tatlı yapıyorum cnm tatlı isterse kuru incir yiyorum:) çikolata deil.
yani ne süt yapıyorsa onu yiyorum aslında