ben de nefret ediyorum işten cnm... büyüyünce daha zor bence bırakmak:) oyuncu olacak tam, nasıl ayrılıp da gideceğim? ben de günde kaç çeşit çocukla genç arasında kalmış insanla velileriyle müdürle uğraşıyorum gına geliyor bazen ekstra işler de biniyor üzerimize yapılan saçmalıklar öğrencilerin yaramazlık ve ukalalıkları da cabası.... bir de en kötüsü ne biliyor musun keşke düyorum bazen düz memur olsammm eve iş getirmezdim o zaman... eve de getiriyoruz iş, günlük plan hazırlama yazılı hazırlama okuma etkinlik düzenlemek için evde ön hazırlık yapma her gün bir iş çıkıyor saatlerim bilg başında geçiyor du eskiden bakalım bundan sonra ne olacak? bebekle nasıl yapacağım yapmasam olmaz bizim mdr kadın öğrtlere karşı takıntılı biraz erkek öğrtler ne dese dinler onların eksiklerini görmez bzim en ufak eksiğimizi başımıza kakar durur... hep geri geri gidiyordu ayaklarım artık hiç gidemem heralde eşim zorla götürür mafoldumben bir de oğlanın özlemi binecek nasıl tahammül edeceğim çocuklara?
cnm keşke ben de çalışmasam... bazı ülkelerde 3 yaşa kadar ücretsiz izin veriliyor keşke türkiyede de olsaydı en önemli dönemi çocuğun. psikolojik ve zihinsel gelişiminin temeli atılıyor o dönemde. bazen bırakayım diyorum ama olmuyor memur olmak da kötü herkes ne güzel işin var diyor ama kimse arka planını görmüyor ki . ne var 3te çıkıp geliyorsunuz eve diyorlar ama ben eve en erken 4 te geliyorum bir de müdür her ay bir bahaneyle toplantı yapıyor toplantılar da hep 3te başlıyor saat oluyor 6
etkinlikler kültürel faaliyetler derken bazen haftasonu bile gidiyorum. hiç de özenilecek bir meslek değil bir de yorucu akşama kadar hep ayaktayım bazen değer mi diyorum oğlumu yalnız bırakmaya? kendi çocuğum dururken başkalarının çocuklarıyla uğraşmaya?eşim ha dese hemen gideceğim arkama bile bakmadan istifamı verip güle oynaya çıkacağım okuldan. umrumda değil okumuşum yıllarca emek vermişim hiç düşünmüyrum onları...