• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

benım bırı 4aylık oglum bırı 5yasında kızım var ben kendımı bakımsız kılolu cocuklarıyla ilgilenemeyen özelikle kızımla ilgilenemeyen kotu bır anne olarak hisedıyorum bunu bana kayınvalıdem sureklı soyluyor bıraz oncede bunun ıcın tartıştık kızımın cok yaramaz oldugunu hıçbırsey dınlemedıgını benı uzdugunu soyledım aaaa sen zaten onu sevmiyorsun hep bebekle ılgılenıyorsun yazık bu cocuga dıye cıkıstı ben zaten sucluluk hısedıyorum kızıma karsı bıde bu oyle deyınce 2saatır falan aglıyorum senağlamaben yavrumu neden sevmeyeyım bı soyleyın yaasenağlamaben ona dert yanmamın sebebi beni teseli etmesiydi bugunler gececek sabır et sakin ol demesiydi işleri baska yere saptırdı baska konulara dondurdu kızımıda aldı parka goturdu zaten sutum olmuyor suanda saatlerdır aglıyorum o ise eltımle beni kovlasıyorrr bunu cok ıyıbılıyorum

dun yazmıştım moralim bozuktu saatlerce aglamıştım sonuç kimsenin umrunda degıl olan bana oldu sutumu yenı artırmıştım bugun hıc yok desem yeri bebegim 3 4saate emerdi bugun 1saate bır emmek istiyor doymuyor :1no2:yani kafaya takmamak gerek kimse kimseyi düşünmüyor yerlı yersiz seylere kafayı takmamak gerekmiş işin en guzel tarafı ben anneyim şükür rabbim bana bu duyguyu ikikere tatırdı 1kız bır oglan allahım isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyu sabırr:Saruboceq:

ali-ye Allah sabır versin canım.fazla takma kafana boşver başkaları yüzünden bebişin sütsüz kalmasın.bu arada kızın ne tatlı maşallah:)benimde 1.5 yaşında kızım var Allah kısmet ederse 4yaşındayken tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.yani seninki gibi 5 yaşındayken kardeşi olacak inşallah.sen memnunmusun aralarındaki yaş farkından biraz dahamı uzatmalıyım arayı yoksa?tavsiyelerini bekliyorum canım.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin gerisi boş arkadaşım

ali-ye Allah sabır versin canım.fazla takma kafana boşver başkaları yüzünden bebişin sütsüz kalmasın.bu arada kızın ne tatlı maşallah:)benimde 1.5 yaşında kızım var Allah kısmet ederse 4yaşındayken tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.yani seninki gibi 5 yaşındayken kardeşi olacak inşallah.sen memnunmusun aralarındaki yaş farkından biraz dahamı uzatmalıyım arayı yoksa?tavsiyelerini bekliyorum canım.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin gerisi boş arkadaşım

sagol canım benim senin kızınıda allah bagışlasın bence 5yas kardes için ideal okul bakımından beraber oynamaları bırbırlerıyle anlasmaları bakımından falan nekadar ıyıveya kotu desemde kacyasında olursa olsun ilk cocuk kardeşini kıskanıyor benım kızım zor yerdı suan hiç yemıyor hırcınlastı olur olmadık yere bagırıp aglıyor oglum dogdugunda hıç ilgilenemedim, kızım hastaneden geldıgımde 1hafta falan yanıma bıle gelmedi uzaklastı benden sonra alıştı ama hırcınlıga devam bebege sert hareketler sıkıstırmala canını yakmalar vurmalar bazen sakın sabırla karsılıyorm ama bazen sınılenıyorum kızıyorum sonra uzuluyorum canım sana tek tavsiyem kendını ıkıcocugu idere etmeye hazır hisetigin zaman yap ben hazırım sanıyordum ama degılmışım cok zorlanıyorum ama oyle yada boyle cocuk kardessız olmaz bızımde 4ayımız bıttı seneyede anaokuluna baslasa bıraz kafasını dagıtır hırcınlasmaz insallah allahım sanada hayırlı saglıklı bır evlat daha versin a.s.

ali-yeciğim teşekkür ederim amin tüm isteyenlere versin inşallah.tavsiyelerin içinde teşekkürler gerçekten çok zor çevremdede görüyorum gözüm korkuyor bu kıskançlık olayından.ya çok küçükken yapmalı yada herşeyi anlarken diyordum ama ablamın oğlu 9 yaşında kardeşi olmasına rağmen oda çok kıskandı şuan çocuk psikoloğuna götürüyolar alt ıslatmalara kadar gitti çocuk .aman dikkat et canım seninki daha küçük bilmeden kardeşine zarar bile verebilir allah korusun.Allah kolaylık versin canım annelik gerçekten zor iş.

Bence bukadar şikayetçi olunacaksa anne olmayı düşünmemek lazım Allah bizlere bebek nasip etmişde bizler rahat bir bardak çay içmenin telaşınamı düşücez çalışan bir anneyim ve zaman zaman gece uzun saatler bebeğimi ayağımda sallamak zorunda kalıp sabahda yorgun argın işe gitsemde onun kokusu butun yorgunlugumu alıyor :)

azracım ilk zamanlar gerçekten zor geçiyor kendi adıma işe gelip akşama kadar bebeğimi düşünüp bazende gizli gizli ağlayıp akşam olmasını bekliyordum saat bası anneme telefon edip ne yaptıgını soruyordum 3 ay oldu işe başlıyalı bebeğim 9,5 aylık şimdide çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor ne kadar zamanla alışılıyor densede en güvenilir kişiye emanet edip ayrılmıs olunsada annelik çok farklı bişey onun sevgisi bambaşka çok zor oluyor ayrılıklar .. onunla oldugum zamanlarım en güzel anlarım oluyor Allah hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...anne olmak isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yasatsın inşallahh:Saruboceq:

kesinlikle sna katılıyorum bukdar şikayet etmek çok yanlış onlar bize Allah ın bir lütfu yerimizde olmayı isteyen ne çok insan war onları sağlıklı sıhhatli yetiştirmeyi Allah bize nasip etsin.ben önceden çalışmayı düşünüyodum ama bebeğim doğduktan sonra hiç istemiyorum kararsızım daha 2 aylık zaten şimdi düşünmüyorumda ilerisi için kararsızım çalımak mecburiyetinde bırakmasın Allah kimseyi eşim saolsun biraz zorluk çekmeye razıyım bebişimin yanında olmak için herşeye değer.en güwendiğimiz annelerimize bile bırakmak zor gelir insana çok haklısın.Allah yardımcın olsun bebişinle sana mutluluklaropuyorumnanaktan

azra2010 bende işe başlıycam ama nasıl bırakıcam,bi bakıcı buldum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum,çalışmasamda ben deliricem dayanıcak sabrım kalmadı,bunalıma girdim işimi özledim,müşterilerimi arkadaşlarımı özledim,kaynanamla akşama kadar aynı havayı solumaktan bıktım,yanlız olsam hiç çalışmazdım belki ama böyle çıldırıyorum,şuan patlamaya hazır bomba gibiyim heran birine patlıyabilirim,çokmu bencilim ya ama çalışmam lazım,her gün aynı insanları görmekten sıkıldım......

kyınwaliden neden senle ewi yokmu gitsin:) mecbur değilsen çalışma bebeğini kendin yetiştir bence

yok canım istese 10 tane ev alır büyük oğlununda birsürü evleri var ama burası bahçeli yeşil falan ya gitmez,benim eşimde gitmiyor ölsem burdan gitmem diyor mecburen bereber yaşıyoruz,hatta evi çift daire yaptık 2oda bi salon ama hiş bişey değişmedi herşey daha berbat oldu eşimin sülaleside burda yaşıyor aynı mah.de,şuan kaynanam geldi yanıma yürüteçin yerini değiştirdi ya bırak ben oraya koyuyorum kafayı sıyırmak üzereyim yakında bakırköyden yazarım,artık herşey gözüme batıyor önceden öyle değildim böyle,inanki azracım yanlız olsam hayatta kızımı bırakıp çalışmam huzurla büyütürüm ama hiç huzurum kalmadı,çok mutsuzum,psikologa gidicem çok fenayım..

yok canım istese 10 tane ev alır büyük oğlununda birsürü evleri var ama burası bahçeli yeşil falan ya gitmez,benim eşimde gitmiyor ölsem burdan gitmem diyor mecburen bereber yaşıyoruz,hatta evi çift daire yaptık 2oda bi salon ama hiş bişey değişmedi herşey daha berbat oldu eşimin sülaleside burda yaşıyor aynı mah.de,şuan kaynanam geldi yanıma yürüteçin yerini değiştirdi ya bırak ben oraya koyuyorum kafayı sıyırmak üzereyim yakında bakırköyden yazarım,artık herşey gözüme batıyor önceden öyle değildim böyle,inanki azracım yanlız olsam hayatta kızımı bırakıp çalışmam huzurla büyütürüm ama hiç huzurum kalmadı,çok mutsuzum,psikologa gidicem çok fenayım..
seni anlamaya çalışıyorum ama böyle bi yere waramazsın bence eşinle paylaş bu durumu kendini bu kadar harab etme bebişede yazık senden yoksun kalcak boşyere.hiç umursama önümüz yaz al bebişini çık gez olumsuz hiç bişeyi görmemeye çalış olmazmı

esmerlady bu arada ben melis bebişimin adı azra :)

benim kızımın adı mina,canım sana özel msj gönderiyorum ama cvp gelmiyor neden...yaz geldi kızımla doya doya gezicem işi askıya aldım bakalım nereye kadar gidecek,eşime çok söylüyorum ama inatçı ya gitmem diyor başka birşey demiyor..:oklava:

benim kızımın adı mina,canım sana özel msj gönderiyorum ama cvp gelmiyor neden...yaz geldi kızımla doya doya gezicem işi askıya aldım bakalım nereye kadar gidecek,eşime çok söylüyorum ama inatçı ya gitmem diyor başka birşey demiyor..:oklava:

canım toplam 50 mesaj yazmadan özel mesaj yollayamıyorsun ben yeni üye oldum ya daha 20 mesaj yazmışım o yüzden sana özelden cewap yazamıyorum.bence doğru kararı wermişsin bebeğinin sana senin ilgine ihtiyacı war başkaları yüzünden onu kendinden mahrum bırakm.tüm olumsuzluklarda bebeğini aklına getir takma kimseyi.salla gitsin :teytey::teytey:

Back