- Konu Sahibi kardelen_32
benım bırı 4aylık oglum bırı 5yasında kızım var ben kendımı bakımsız kılolu cocuklarıyla ilgilenemeyen özelikle kızımla ilgilenemeyen kotu bır anne olarak hisedıyorum bunu bana kayınvalıdem sureklı soyluyor bıraz oncede bunun ıcın tartıştık kızımın cok yaramaz oldugunu hıçbırsey dınlemedıgını benı uzdugunu soyledım aaaa sen zaten onu sevmiyorsun hep bebekle ılgılenıyorsun yazık bu cocuga dıye cıkıstı ben zaten sucluluk hısedıyorum kızıma karsı bıde bu oyle deyınce 2saatır falan aglıyorum senağlamaben yavrumu neden sevmeyeyım bı soyleyın yaasenağlamaben ona dert yanmamın sebebi beni teseli etmesiydi bugunler gececek sabır et sakin ol demesiydi işleri baska yere saptırdı baska konulara dondurdu kızımıda aldı parka goturdu zaten sutum olmuyor suanda saatlerdır aglıyorum o ise eltımle beni kovlasıyorrr bunu cok ıyıbılıyorum
dun yazmıştım moralim bozuktu saatlerce aglamıştım sonuç kimsenin umrunda degıl olan bana oldu sutumu yenı artırmıştım bugun hıc yok desem yeri bebegim 3 4saate emerdi bugun 1saate bır emmek istiyor doymuyor :1no2:yani kafaya takmamak gerek kimse kimseyi düşünmüyor yerlı yersiz seylere kafayı takmamak gerekmiş işin en guzel tarafı ben anneyim şükür rabbim bana bu duyguyu ikikere tatırdı 1kız bır oglan allahım isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyu sabırr:Saruboceq: