• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

maviscim evet öğrt eşi olmak zor ama bi de bayan öğrt olmak zor o saatte gel ev işleri yemek çamaşır bulaşık eşin ilgi ve ikram beklemesi gelen gidenler misafirler bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ya bir de çocuk var şimdi ne yapacağım kara kara dşünüyorum

anlıyorum canım Allah kolaylık versin.ekmek parası deyip idare edecen yapacak bişey yok bu satten sonra meslek değiştiremezsinki.yada maddi yönden bir sıkıntınız yoksa bırak gitsin bebeğinle eşinle istediğin gibi yaşa canım.

Ahhh canım yaaa.. işte işin içinde olmayan bilemez. Ben öğrenci tarafındaydım ve zevkliydi öğretmen tarafını bilmiyordum hiç.. Ama inan başka işlerde koly değil. Bende nerde psikopat var onlarla uğraşıyorum eve iş getirmiyorum ama gün içersindeki yetiyor yemin olsun. Bazıları sırf stres atmak için arıyor bağırıp çağırıp kapatıyor.. Herkesin işi zor ama sizinki kutsal meslek en azından öyle düşün bak hem annesin hem öğretmen...

anlıyorum canım Allah kolaylık versin.ekmek parası deyip idare edecen yapacak bişey yok bu satten sonra meslek değiştiremezsinki.yada maddi yönden bir sıkıntınız yoksa bırak gitsin bebeğinle eşinle istediğin gibi yaşa canım.
cnm bi ev alsak hemen bırakcağım ama bir garantimiz olsun diyoruz
Ahhh canım yaaa.. işte işin içinde olmayan bilemez. Ben öğrenci tarafındaydım ve zevkliydi öğretmen tarafını bilmiyordum hiç.. Ama inan başka işlerde koly değil. Bende nerde psikopat var onlarla uğraşıyorum eve iş getirmiyorum ama gün içersindeki yetiyor yemin olsun. Bazıları sırf stres atmak için arıyor bağırıp çağırıp kapatıyor.. Herkesin işi zor ama sizinki kutsal meslek en azından öyle düşün bak hem annesin hem öğretmen...

yaa kutsallık sadece lafta bi de eskidenmiş cnm şimdi yok kutsal mutsal

Olmaz olurmu canm.Ben varım işte. Gerçi öğretmen değilim ama. Benim evde son 14 günüm. Bir yandan seviniyorum tekrar sosyal yaşama karışacam diye ama oğlumada kıyamıyorum daha çok küçük. Evde onunla olmakta bazen sıkıyor kendimi çok kötü hissediyorum kötü bir anne oluyorum sinirli ve yorgun. Ama çalışıncada farklı olmayacak yine yorgun gelicem ama özlemiş olacağım. Ama onu da şimdiden bırakmak istemiyorum. İkilemde kaldım kısır döngü gibi. Bazen diyorum bırak işi çocuğunu büyüt diye ama maddi açıdan zorluk çekeceğiz. Bebeğimin geleceğini hazırlamam lazım diye vazgeçiyorum. Ama çalışıncada annesinden ayrı büyüyecek. Ama şimdi bile ona yeterli sevgiyi veremiyormuşum gibi geliyor bazen. Offffff psikolojim alt üst saçmalıyorum...

innuk az sabret şu anki işim anne olmak ve bebeğime bakma diye düşün ben strese girince hep öyle dedim..küçük kızım 4 yaşını geçti kreşte ben 17 aya kadar evde baktım sonra kreşe verdim..sende öyle teselli et kendini nasıl olsa büyüyecek canım yaa sabret..şu an önemli görevim annelik de eşine de söyle yada harçlıklarından eve temzlikçi al sadece bebeğinle ilgilenirsen hayat daha kolay ve mutlu geçiyor gerçekten ben öyle yaptım ..yazmıştım yine şimdi yine hamileyim evde oturmayı da hiç sevmiyorum ama şimdiden kendimi motive etmeye başladım sen aannesin sıkılmak yok en değerli kutsal meslek annelik sıkılmayacaksın diye.. sıkılma lütfenn yaa... kaydirigubbakcemile5

innuk ben de bazen istifa düşünüyorum çocuklarla uğraşmaktan akşama kadar, kendi çocuğma ne kadar sabrım kalacak bilemiyorum:(
kafam karışık eşim destek çıksa hiç düşünmem 10 yıllık emeği. şimdiden kederleniyorum eylülde nasıl başlayacağım işe diye.

mafoldumben :gitme: çok üzülüyorum bu çocuklara bende....

ben severim edebiyatı beeaa.. nie güzelmiş işte branşın.. Lisede bizim edebiyat öğr. hep klasikleri okuturdu bize başta çok kastı ama sonra bi açıldık tam açıldık.. çok severdim..

Ayyy bak kitap okumayı özlemişim...Bundan sonra çok zorr olacak kitap okumak falan.. Eyyy hamileler bebeğinizi beklerken okuyun bol bol sonra vaktiniz hiç olmayacak...

eet okuyorum sağol canım küçük kızımı da sallarken latife hanım okuyordum onu bitirdim bu hamilelğimde de unutmak- ölü erkek kuşlar bitirdim elimde aşk vbar ayrıca sinema tiyatro bale hiç eksik kalmıyorum sürekli gidip depoluyorum sonra gidemeyeceğim ama 2. gebeliğimde 40 günlükken anneme bırakıp tiyatroya gitmiştim yine nasıl gitmişim şimdi şaşıyorum kendime...bu ay sonun akadar turlara koşturacağım ayaklarım şişşsede ölsemde süriye turu yapacağım 3 kere ..... kaydirigubbakcemile4

sadece ben değilmişim mutsuzluk yaşayan:1rolleyes:
sürekli değil ama bazen çıldırma noktasına geliyorum..rahatlayıncada kendimi nankör hissediyorum!!neden mi kızım gibisini herkes ister böyle bebeğe bakmaya ne war diyor herkes..eşim dersenizabartmıyorum melek(ama kılıbık cinsinden değilÇok üzgünüm çoook),ideal koca..ama ben kendimi mutsuz hissdeiyorum ve aşırı sinirli olmaya başladım..dışarıya da çıkamıyorum çok fazla..kiloları da verdim zaten çok oldu..
azıcık göbeğim war şikayet ederim söylenir dururum..
kızım bir gece 2 defa uyansa yada uyutmasa uzun süre patlamaya hazır bomba gibi olurum..
eşim bir gün işten gelip yorgun olduğunu bildiğim halde öpmese kıyameti koparırım..
aşırı kıskanmaya da başladım..
ama elimde değil tüm bunlar bir türlü tam olarak rahatlayamıyorumgamyoncuiremsu

arkadaşlar Allah sabır versin size ne zor kocalarınız var ben kocama mükemmel derdim az diyormuşum :) ben banyo yapmak istediğimde rahat rahat yap hayatım ağlasada ben oyalarım onu der yemek yemem için tutar bazen ben uyumadığında sinirim tepeme çıkar alır sabırla uyutur güzelce gezmeyede götürmek istiyo ama oğlumuz sağolsun yabancılık yapma huyumuz olduğu için ciyak ciyak ağlıyo bi yere gidince yoksa adam gezdirecek bizi yani ben kocamı seviyorum ya boshayallersmile

anaaam senin koca gibi aynen işte:))

innuk az sabret şu anki işim anne olmak ve bebeğime bakma diye düşün ben strese girince hep öyle dedim..küçük kızım 4 yaşını geçti kreşte ben 17 aya kadar evde baktım sonra kreşe verdim..sende öyle teselli et kendini nasıl olsa büyüyecek canım yaa sabret..şu an önemli görevim annelik de eşine de söyle yada harçlıklarından eve temzlikçi al sadece bebeğinle ilgilenirsen hayat daha kolay ve mutlu geçiyor gerçekten ben öyle yaptım ..yazmıştım yine şimdi yine hamileyim evde oturmayı da hiç sevmiyorum ama şimdiden kendimi motive etmeye başladım sen aannesin sıkılmak yok en değerli kutsal meslek annelik sıkılmayacaksın diye.. sıkılma lütfenn yaa... kaydirigubbakcemile5

Ya kafam çok karışık. İki hafta önce işi başlasam sıkıntılar geçer sanıyordum ama bir hafta sonra işe başlayacağım ve şimdiden sıkıntı bastı bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum benn... Onun bana ihtiyacı var diyorum. Ama onunlaykende bir müddet sonra sıkılıyorum. Sıkıldığım için kendime kızıyorum sen nasıl annesin diye.. (özellikle ağlayıpta susmadığında cinnet geçirecek gibi oluyorum) Bilmiyorum hangisi daha iyi İşe giden günün sadece 3 saatini bebeğine ayıran yorgun bir annemi. Yoksa evde tüm gün bebeği ile olup bundan sıkılan bir annemi?

eet okuyorum sağol canım küçük kızımı da sallarken latife hanım okuyordum onu bitirdim bu hamilelğimde de unutmak- ölü erkek kuşlar bitirdim elimde aşk vbar ayrıca sinema tiyatro bale hiç eksik kalmıyorum sürekli gidip depoluyorum sonra gidemeyeceğim ama 2. gebeliğimde 40 günlükken anneme bırakıp tiyatroya gitmiştim yine nasıl gitmişim şimdi şaşıyorum kendime...bu ay sonun akadar turlara koşturacağım ayaklarım şişşsede ölsemde süriye turu yapacağım 3 kere ..... kaydirigubbakcemile4

Ay ne güzel ben bırak sinemaya tiyatroya gitmeyi. Karşı caddedeki bakkala gitmeye üşeniyorum. Canım dışarı çıkmak bile istemiyor bazen. Gerçi sen yaşamışsındır bunları ama bu kadar ağır geçirmemişsindir.
Dün dışarı çıktım oğlumu alıp göbekten dolayı hiç bir kıyafet giyemiyorum. Doğumdan sonra alışverişte yapmadım. Hamileyken giydiğim bir tunik vardı onu giyip çıktım. Eczanede ki bayan oğlumu sevdi kardeşte geliyor demek dedi.. Dumur oldum ne kardeşi diye. Onu geçtim Aktara uğramıştım ordaki kızda demesinmi bunları doğumdan sonra kullanabilirsiniz. Ne kadar kaldı doğuma diye. Dedim ben zaten doğum yaptım 4 ay önce. Hala hamile gibi görünüyorum mafoldumben mafoldumben Gelde kafayı yeme

ah kızlar... yazdıklarınızı okuyorum inan içim bi hoş oldu. bende hamile kalmış olabilirim. daha belli değil ama yapmaya karar verdik. eşimde bende 4 yıl bekledik. gezmeye, rahat olmaya, sakinliğe çok alıştık. bende doğum sonrası bu sıkıntıları yaşamaktan çok korkuyorum. hep alırım bebeğimi şunu yaparım, buraya giderim, şunu yaparız, bunu yaparız diyorum. bunları yapan hiçmi yok? gerçekten her anne böyle çöküşler yaşıyormu??? korkuyorum. eşime acayip düşkünüm, onu mutlu etmek için herşeyi fazlası fazla yapıyorum. oda buna çok alıştı. offfffffffffffffffffff.......................... gerildim valla..

ah kızlar... yazdıklarınızı okuyorum inan içim bi hoş oldu. bende hamile kalmış olabilirim. daha belli değil ama yapmaya karar verdik. eşimde bende 4 yıl bekledik. gezmeye, rahat olmaya, sakinliğe çok alıştık. bende doğum sonrası bu sıkıntıları yaşamaktan çok korkuyorum. hep alırım bebeğimi şunu yaparım, buraya giderim, şunu yaparız, bunu yaparız diyorum. bunları yapan hiçmi yok? gerçekten her anne böyle çöküşler yaşıyormu??? korkuyorum. eşime acayip düşkünüm, onu mutlu etmek için herşeyi fazlası fazla yapıyorum. oda buna çok alıştı. offfffffffffffffffffff.......................... gerildim valla..

Bende hep öyle diyordum alır oğlumu şunu yaparım bunu yaparım diye ama olmadı işte. İnşallah sen yapabilirsin. Eşin de sana karşı aynı ilgi ve düşkünlüğe sahipse sorun yok. Ama benimki öyle değil maalesef baba olmak çokk kolay. İşe başlarsam değişir belki diyte umuyorum ama zor gibi görünüyor. İnsan 7 sinde neyse 70 inde oymuş...

innuk canım sen kaç kilosun?ve kaç ay oldu doğum yapalıki hala hamile sanıyorlar?takma kafanı işe basşlayınca büyük olasılıkla verebilirsin.evde olunca insan hem hareketsiz kalıyor hemde sıkıntıdan stresten çok yiyor

innuk canım sen kaç kilosun?ve kaç ay oldu doğum yapalıki hala hamile sanıyorlar?takma kafanı işe basşlayınca büyük olasılıkla verebilirsin.evde olunca insan hem hareketsiz kalıyor hemde sıkıntıdan stresten çok yiyor

Şuan 74 kiloyum doğum yapalı 4 ay oldu. Ama kocaman bir göbeğim var. Hakikaten böyle 5-6 aylık hamile gibi duruyor :(((

innuk dr un sana egzersiz vermedi mi cnm ben doğumdan sonra egzersiz yaptım ancak bıraktım göbek filan da kalmadı? yeme içme derken bi kısıtlama da getirmedim ne istersem yedim tek eksik yürüyüş onu da yapsam fit olcam iyice ama kilom normal şu an 58 kiloyum boyum da 165, doğumdan önce 50 kiloydum çok zayıftım herkes kilo alman lazım diyordu doğuma 68 kilo ile girdim doğumdan sorna 56 ya kadar düştüm ama geçen gün tartıldım 2 kilo daha almışım umrumda da değil açıkçası benm de hiçbir kıyafetim olmuyor herşeyin en küçük boyunu almışım ziraaaa

innuk dr un sana egzersiz vermedi mi cnm ben doğumdan sonra egzersiz yaptım ancak bıraktım göbek filan da kalmadı? yeme içme derken bi kısıtlama da getirmedim ne istersem yedim tek eksik yürüyüş onu da yapsam fit olcam iyice ama kilom normal şu an 58 kiloyum boyum da 165, doğumdan önce 50 kiloydum çok zayıftım herkes kilo alman lazım diyordu doğuma 68 kilo ile girdim doğumdan sorna 56 ya kadar düştüm ama geçen gün tartıldım 2 kilo daha almışım umrumda da değil açıkçası benm de hiçbir kıyafetim olmuyor herşeyin en küçük boyunu almışım ziraaaa

Canım ben sana nasıl özeniyorum nasıl özeniyorum...
Ben sezeryan olduğum için zaten dikişler iyileşene kadar hareket yapamıyorsun. Sonrasında da ben saldım zaten oğlumdan vakit bulamıyorum ki. Ben doğumdan önce 60 kiloydum doğuma tahminim 85 kilo ile girdim çünkü son iki hafta kontrollerde çıkmadım tartıya olan oldu zaten diye. en son 83,5 görmüştüm çünkü. Doğumdan çıkınca 10 kg falan gider dedim. 7 kilo ancak gitmiş onunda 5 kg ını geri aldım annem sayesinde. Bende takmıyorum ama etraftan gelen tepkiler üzüyor ister istemez. Mesela evde bir oyuncak var su aygırı. Sabah oğlum onu eline aldı babası diyor tut oğlum annenin oyuncağını. Sonra lafı kvırdı ben onu sana almıştım o anlamda söyledim diye. Ama ben biliyorum asıl niyeti. Aklınca şaka yapıyor ama beni kırdığının farkında değil. Neyse ki salı günü annem geliyor. Diyetisyene gideceğim sütü azaltmadan diyet versin başlıyım. İşede başlıycam çok korkuyorum daha fazla kilo almaktan..

offffffff ...... dogursan bidert doğurmasan bidert.. işimiz hiçte kolay değil valla...

innukcum 74 çok ciddi bir problem sayılmaz canım verirsin elbet.ben evlendiğimde 48 kiloydum şimdi 58:))yani benimde 10 kilo vermem lazım eskiye dönmem için.gerçi boyuma göre 51 kilo ideal ama ben 48lik halimi çok seviyordum:((1 haftadır diyet yapıyorum ama pek bişey değişmedi.eskiden olsa en az 2- 3 kilo gitmişti..doğumdan sonra metabolizmadamı yavaşlıyor acaba diye düşünüyorum.ama yaz tatilinde memlekete gidicez bu sene denizde rahatça bikini giymek istiyorum bakalım insallah verebilirim.canım sende basla diyete yaza kadar arada haberleşiriz birbirimize destek oluruz.sıkma canını bir ölüme çare yok,gerisi azimle olur biter.

Back