Allahım bu kocalar zaten insanı depresyona sokan.. Eşim genelde mesaiye kalıyor bazen yemek yapasım gelmiyor aynı şekilde oğlum uyuyunca kendime vakit ayırmak istiyorum. Ama beyefendi işten geçte gelse iş yerindeki yemeği beyenmeyip evde yamek istiyor. Akşama yemek düşün temizlik düşün zaten kucakta hoplatıp zıplatmaya füze gibi uçurmaya alıştırdı çocuğu. Bide bana nesi var bak oyun oynatınca susuyor benim oğlum diyoo. İyi de sen bunu 1,5 saat yapıyorsun benim bütün gün yapmamı istiyor ve ben kiloluyum zaten kendimi zor taşıyorum. Offff birde üzerine beni eleştiriyor. Sen şöylesin sen böylesin diye.İşte o zaman allah benim belamı versin diye bağırmak istiyorum.. alsanaalsanasmile Yapmıyorum hiç bişe artık bana ne hizmetçi tutsun. Geçen hafta kavga ettik bu yüzden akşam geldiğinde evi tertemiz ama ağlamaktan gözleri şişmiş bir kadın ve bir çocuk buldu evde. İki günsuratımı çekti şimdi üzerime gelmiyor....
Birde haftasonu dışarı çıkalım dedik. Alışverişe gittik (market yani başka bişe değil) çocuk ağlayacak ne alcaksan çabuk al gidelim dedi. Apar topar alışveriş yaptım.. Hiç bi zevk almadım zaten alıcaklarımın yarısını unutmuşum. Ordan sonra belki başka bi yere gideriz arkadaşlarla falan görüşürüz diye düşünmüştüm. Ağa planı yaptı annesini alıp ablasına gittik. Bİrde diyo değişiklik olmuştur size diye. Evet çok değişiklik oldu duvarlar, halılar, eşyalar hepsi çok değişikti..... Tövbe tövbeeee orasıda ev burasıda ev.. Nefes alamadım yine...Çok uzun yazdım kimse okumaz bunu sıkılır ama napiim içimi döktüm işte...