kendimi çok mutsuz hissediyorum :((

o topikte biz çok ağladık şimdide burada ağlıyoruz insanın doğasında var bu am bunlar şikayet deil kimi zaman ben kızım ağladığında yada anlamsız bi şekilde kucağımdan kalkmak istemediğinde seviniyorum evet benim bi evladım var ve benim onunla ilgilenmemi istiyo diye bazende yeter kızım in artık şu kucagımdan diyorum gebe kalmak isterkende bu böyle deilmiydi allahım bana bi bebek ver sonra allahım bıktım bu bulantılardan şimdide yaw su çocuğa bidakka bakan yok mu diye bu işler böyle canım

Kızlar ben bıraktım artık ev işi falan yapmıyorum. Havalar güzel iki gündür alıyorum oğlumu çıkıp yürüyüş yapıyoruz. ıyi ki şu kanguruyu almışım evde de çok durmadığı zaman alıyorum sırtıma şöyle toparlayı veriyorum ortalığı. O uyurkende kendime vakit ayırıyorum...eşim dün akşam geldi oğlum sırtımda yemek yapıyordum dalga geçti tam anadolu kadını olmuşsun die... Sonra baktı temiz kazak yok söylendi de söylendi.. Akşamda tatlı yokmu die sordu yok dedimm.. Aman canım herşey dört dörtlük olmayı versin.. Beylerde halden anlasın biraz

kıslar hepimizde aynı sorun bendekiiiiii daha vahim 1,5 yaşında ve 4 aylık bebişlerim var inanın hayatım o kadar monoton ve sıkıcı geçiyor kiiiii anlatamam biran önce yazın gelmesini bekliyorum bende kendimi öyle avutuyorum
benim birde bir sorunum var illa yanımda birisi olsun istiyorum yalnız lkalınca canım sıkılmaya başlıyor sanırım doğum onrası deprasyondayım

işte ben de buna anlam veremiyorum deli gibi çocuk isterler ama hayatlarında hiçbir eksiklik olmasın isterler. çocukla birlikte ev işi yapmanın zorluğunu bildikleri yok tabi. onlara sorsan ee bütün evdeydin ne yaptın ki!!!! hiç göbek attım diyesi geliyor insanın :))
aslına bakarsanız benden daha çok çocuk isteyen eşimdi. benim ablamaın süper yaramaz bir bebeği vardı onu gördükçe annelik olayından soğumuştum. gerçi çocukluğumdan beri hatırlarım annemi bakardım ve ona üzülürdüm çocuklar ev işi bir de babamın dırdırı ben anne olmayacağım derdim. her çocuk lafı açıldığında (eşim tarafaından) kapatmak için uğraşırdım. baktım gördüm ki konu kapanmıyor artık. ee bizimde çocuğumuz olsun bari dedim ama içimde müthiş bir sıkıntı çok rahata alışan ben ne halt edecekti. ki öyle de oldu yardım ederim dedei eşim ediyor ama yine 7/24 bebek ben de. gece uyansa ben kalkarım sabah erken uyanır ben onunla birlşkte uyanırım. hep ANNE yani. bunun böyle olacağını biliyordum ama dünyanın düzeni bu bunu da değiştirmeye gücüm yok.

ya sizi görünce vazgeçtim ben hamile kalmaktan. :tomato: ben de çalışıyorum ve şu anda bile yetiştiremiyorum işleri..çocuk olsa nasıl olur kimbilir..:bbo:

ya sizi görünce vazgeçtim ben hamile kalmaktan. :tomato: ben de çalışıyorum ve şu anda bile yetiştiremiyorum işleri..çocuk olsa nasıl olur kimbilir..:bbo:

çok zor canım hele ben doğum ayakın zamana kadar çalıştım doğumla birlikte eve kapandım iyice bunaldım, nisan ayında işe başlıcam o günü iple çekiyorum tabii çok yorulacam ama en azından gündüzleri ofisimde işle felan uğraşırım belki biraz rahatlarım

allahım bize güç ve sabır versin

keşke doğurmasaydım dediğiniz oldu mu?
bazen oluyor ama bebişi görünce niye böyle düşüdüm diye kızıyorsun kendine
işe gittiğim günleri çoooooooooooook özlüyorum (((
dertsiz tasasız gezdiğim günler hep mazi oldu
şimdi pergel gibisin azıcık uzaklaşsan yine aklın evde ve hemen geri gelmek zorundasın

bazen sinrleniyorum birden kızgınca bağırıyorum
ama elimde olmadan allahım nedir bu felan diye söyleniyorum
oğlumda beni görünce birden bağırıp ağlıyor
öyle yapınca çok üzülüyorum hemen alıp öpüyorum
onun gözyaşları bana herşeyi bir anda unutturuyor ama elimizde değil işte

çok zormuş yaa şuan kendi adıma kendim için bişey yapamıyorum yaa
düşündükçe sinirleniyoum bunalıyorum bazen,

sabah nasıl kalktıysam öyle akşam oluyor bazen çocuğun peşinde koşturmaktan
off offfff geçmişe bakınca özlüyorum vallahi
eşimle severek büyük bir aşkla evlendim çokta mutluyum
ama anne olduktan sonra vallahi ne yalan söyleyeyim keşke bekar gezseydim bile dedim

geçen ofise uğradım ordaki bekar arkadaşlara yiyin için gezin hiç evlenmeyin deyip durmuşum hiç farkında bile değildim

aslında ben de iki yıl bbek bekleyen biri olarak sanırım bebekten değil de eşimden yana dertliyim azcık anlayışlı olsalar ölürler sanki katılıyorum sana pikolata 78, akjşam gene birbirimize girdik neden ağlıyormuş ay ne yapayım ağlıyor işte gazı var aşı oldu ateşi çıktı napiiimmm ben deliriyorum sabahtan beri beyfendi iki saat dayanamadı sesine... öliim mi yani ağlıyor ama ben kendime sinirlemiyorum neden susturamıyorum deyü, ve kocama kızıyorum ev işlerine vakit ayıramıyorum hiçbişey yapasım yok oğlan uyudu mu ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum koşturmak deil her gün 3 çeşit yemek tatlı kahve çay çerez meyve taşı derken helak oluyorum ay bi de arada oğlana bakıyorum kocamın yaptığı tek şey onu hoplatıp hoplamaya alıştırmak bi de onla uğraşıcammmm ben asıl kendime ve kocama kızıyorum hele dün acayip sinirlendim bugün de huysuzdu oğlan ama onun yüzüne bakınca gülmeye başlıyorum bazen gece emiyor sonra yüzüme bakıp gülüyor sonra uyuyor dayanamıyorum kıyamıyorum hiç...

ve garfield her zaman iyi ki doğurmuşum diyorum ne kadar ağlasa da ayy ağlaması bile ne güzel diyor insan evet sinirleniyor sabrı taşıyor ama bebeğe değil başka şeylere sanırım eve kapanmak da çok yıpratıyor depresif durumlar da artıyor

Allahım bu kocalar zaten insanı depresyona sokan.. Eşim genelde mesaiye kalıyor bazen yemek yapasım gelmiyor aynı şekilde oğlum uyuyunca kendime vakit ayırmak istiyorum. Ama beyefendi işten geçte gelse iş yerindeki yemeği beyenmeyip evde yamek istiyor. Akşama yemek düşün temizlik düşün zaten kucakta hoplatıp zıplatmaya füze gibi uçurmaya alıştırdı çocuğu. Bide bana nesi var bak oyun oynatınca susuyor benim oğlum diyoo. İyi de sen bunu 1,5 saat yapıyorsun benim bütün gün yapmamı istiyor ve ben kiloluyum zaten kendimi zor taşıyorum. Offff birde üzerine beni eleştiriyor. Sen şöylesin sen böylesin diye.İşte o zaman allah benim belamı versin diye bağırmak istiyorum.. alsanaalsanasmile Yapmıyorum hiç bişe artık bana ne hizmetçi tutsun. Geçen hafta kavga ettik bu yüzden akşam geldiğinde evi tertemiz ama ağlamaktan gözleri şişmiş bir kadın ve bir çocuk buldu evde. İki günsuratımı çekti şimdi üzerime gelmiyor....
Birde haftasonu dışarı çıkalım dedik. Alışverişe gittik (market yani başka bişe değil) çocuk ağlayacak ne alcaksan çabuk al gidelim dedi. Apar topar alışveriş yaptım.. Hiç bi zevk almadım zaten alıcaklarımın yarısını unutmuşum. Ordan sonra belki başka bi yere gideriz arkadaşlarla falan görüşürüz diye düşünmüştüm. Ağa planı yaptı annesini alıp ablasına gittik. Bİrde diyo değişiklik olmuştur size diye. Evet çok değişiklik oldu duvarlar, halılar, eşyalar hepsi çok değişikti..... Tövbe tövbeeee orasıda ev burasıda ev.. Nefes alamadım yine...Çok uzun yazdım kimse okumaz bunu sıkılır ama napiim içimi döktüm işte...

hayır canım ben okudum merak etme.ne hissettiğini anlıyabiliyorum Allah yardımcın olsun erkek milleti işte al birini vur öbürüneklava:neyseki benimki o kadar değila.s

ah şekerimmmm al işte aynısııııı... bizim oğlan uçak oluyomuş yalnız adı füze deilll :roflol: bugün bile bak noldu: kahvaltıya die kalkacağız oğlan uyandı emzirdim geldim hazırladım kendi çayımı da koydum başladı ağlamaya bi gittim beline kadar çıkmış.. üst değiştir altını temizle hijyen sağla gfilan buz oldu çay bu arada eşim kahvaltıyı bitirdi geldi oğlanın az da olan uykusunu öpe koklaya hoplata kaçırdı ben işe gidiorum dedi defolup gitti ben iki saat boyunca sallasam da ağlayan durmayan gezdirsem de uyuyamayan bir çocukla baş başa kaldım soğuyan çayım ve guruldayan karnım da cabasııı aha şimdi kalktım sofradan bi de yiycem de süt olcak açlıktan ölüyorum be. ağladım sinirdennnn... ben de daha temizlik yapmadım içimden bile gelmiyor söylenirse fena azar yiycek benden zaten iki gündür konuşmuyorum mecbur kalmadıkça. sesi de çıkamaz dün yemek de yapmadımmmm ohhh ben de salata ve helva yedim o kadar kendisi ne yedi bilmem o yemek yedi benim işim var dedi gene çekti gitti bi saat yok ortada gelince de duşunu aldı öyle teşrif etti ben kaç gündür duşa giremedim çocuk uyancak die sonra ben de çocuğa bak uyanırsa ddim de duş yapabildim anca. ayrıca senin kocan en azından bir yere oturmaya götürmüş tamam görümcene ama olsunnn ben evden çıkamıyorum. :)

:bbo::bbo::bbo: al birini vur ötekine bu kadar olur...bizimkide akşam geldi tam ben yeni yatmış ve zaten 1,5 saat sonra tekrar kalkıp emzirecekken seviyorum derken uyandırdı çocuğu sonra uyutmak yine bana düştü kendi naptı yattı uyudu horlaya horlaya bişe diyince ben sabah erken kalkıp işe gidiyorum diyor. Ama işin ilginç yanı ben saat 7 de kalkıyorum o 8 de ayrıca gece 3-4 defa oğlana kalkanda ben oluyorum. Birşey söyleyince ben emzirecek değilim kalksam napcam ki diyor. Duş konusunda gelince pazar günü duşa giriyim dedim uyanırsa bakar ol dedim. Sen şimdi iki saatte çıkmazsın uyanırsa napcam ben diyo.. (füze yap uçur napiiim) doğru dürüst banyo bile yapamıyorsun. Birde dün akşam evde ekmek yoktu. Gelirken al diycektim ama mesaiye kalıcam diyince söylemedim. Akşam geldi evde ekmek yok diye bir kamyon laf söyledi. Ben ekmesiz yiyorsam sende ye nolmuş yani.. Yemek yapabildiğime dua et. Sabahta kalkmış giyecek bişe yok diyo napabilirim dedim oflaya poflaya gittii. Biliyorum ki biriktiriyor yakındır patlaması...

hayır canım ben okudum merak etme.ne hissettiğini anlıyabiliyorum Allah yardımcın olsun erkek milleti işte al birini vur öbürüneklava:neyseki benimki o kadar değila.s

Canım sen çok şanslısın yaa. Bizimkini annesi böyle yetiştirmiş onun keyfi gelirse yardım eder. Keyfide ayda yılda bir gelir.kafamçokkarıştı

arkadaşlar Allah sabır versin size ne zor kocalarınız var ben kocama mükemmel derdim az diyormuşum :) ben banyo yapmak istediğimde rahat rahat yap hayatım ağlasada ben oyalarım onu der yemek yemem için tutar bazen ben uyumadığında sinirim tepeme çıkar alır sabırla uyutur güzelce gezmeyede götürmek istiyo ama oğlumuz sağolsun yabancılık yapma huyumuz olduğu için ciyak ciyak ağlıyo bi yere gidince yoksa adam gezdirecek bizi yani ben kocamı seviyorum ya boshayallersmile

Bende seviyorum ama benimki kaynana gibi sürekli benimle uğraşıyor birde gece kalkıp beni uyandırıp oğlan emzirdin mi diye soruyo. Yaa sanane.. Ben emzirmediysem sen mi emzirceksin alla allaaa.. Bölüp duruyor uykumu.

Bence spor yapın makyaj yapın çocuğu bahane etmeyin, mutlaka uyuduğu aralar var o aralarda kendinize zaman ayırın..

arkadaş haklı...bende ikinci bebeğimde bunalıma girdim gece iki saatte bir uyandığı için bende o uyudukça uyuyordum..ev işlerine de eşime dedim yetiştiremiyorum eve kadın almaya başladık haftada bir gün ...yemekleri geceleri yapıyordum gündüz uykumu aldığım için...arada o temizlikçi kadına çok güvenmiştim çok iyiydi arada çağırıyordum hafta 2 yada 3 kere bırakıyorudm ona iki-üç saat çıkıyordum dışarı ama çok küçük değildi 10 ayı falan geçmiştii ..çok bunaldığım zamanalr oldu ama bu senin işin sen annesin annelik böyledir geçecek bu tek düzelik diye hep kendimi teselli ettim...şimdi büyüüdü 17 aylık verdim kreşe çok da sevdi kreşi...işe gittim şimdi 4 yaşını geçtii şimdi 3 gebeyim tekrar evde kapanacağım için sıkılıyorum ama kendimi teselliye şimdiden başladım ..Başka çare var mı hanımlar başa gelen çekiliir.....zemuszemus

:) ayy kardeşmi bu herifler diycem ama imkansız:))) hiç duymuyor bile çocuğun gece ağladığını... bazen ben emzirip tuvalete gidiyorum da o zamn uyuyamaz ağlarsa kalkıyoo gelcek annen diyor hay diyorum anne kadar taş düşsün başına emiiii:))) kaldır da bi gaz çıkar bi de diyo ki sen güzel çıkarıyosun gazını ben çıkaramıyorum:) ben uyutamıyorum sen beceriyosun sanki ben başkayımm istese yapar cnm ne var omzuna dayayıp pış pışlamakta ama insanın canı istesin. aynen cnm sözde işe o gidicek ben gece 7 defa kalkıyorum emzirmeye, o uyuyor işten gelince uzanıyor yemekten sonra ohhh bi güzel tv karşısında şekerleme yapıyor, ben gene çocukla; sabah 8de gidicek ya işe 8e 15 kala kalkıyy beyfendi ben erkenden kalkıyorum çocuğu emzirip kahvaltı hazırlıyorum anca sallana sallana kalkıyor da ben kahvaltıya oturamıyorum çocuk gene başlıyor ağlamayaaa neden dersen oynuyor sabah sabah uykusunu dağıtıyor iki lokma yiycem die 10 oluyor sabah anca oturuyorum valla. bi de çocuğun ilaçlarının saati geçiyor ben uyurken veriyorum da çıkarmasın deyü. şöyle bi saat banyoda keyif yapmayı özledim ayolll:) ay patlarsa patlasın ben bu pazar günüyapıcam temizliği ona dicem ki ya temizliği sen yap ya çocuğa bak bakalım nolcak görcez kolaymıymış bebek bakmakkkk
aslında çok düşüncelidir incedir ama noldu bilmiyorum bu adama yaa ben mi abartıyorum diyorum bazen depresyondamıyım neyim büyütüyormuyum acaba... son zamanlarda o da çok stresli maaş da alamıyor bakalım kaç gün konuşmucaz. bana kalsa tasımı tarağımı ve oğlumu alıp anneme gidicem ama daha yeni geldim.
Bende seviyorum ama benimki kaynana gibi sürekli benimle uğraşıyor birde gece kalkıp beni uyandırıp oğlan emzirdin mi diye soruyo. Yaa sanane.. Ben emzirmediysem sen mi emzirceksin alla allaaa.. Bölüp duruyor uykumu.
:roflol: bu da yeni moda heralde...
hah kadın almak kolay olsa doğuma aniden gittim gelince de kadın aldım bi kez tamam işte sonrası bana bakar cnm makyaj yap hal ve heves mi kalıyor insanda ne makyajı zaten bebekle uğraşırken hepsi dağılıyor saç baş bile kalmıyor kestiricem kökünden. ama kuaföre gidebilene aşkolsun. ben gidemiyorum bırakacak kimsem yok pazara markete dahi gidemiyorum bütün gün evdeyim bana da eşim alacaksan al der ama glenleri beğenmez titizdir de. amaan yapma der lafı gelince ama ev kirli olursa da aniden sinirlenir çözemedim yani ne diyor ne istiyor. ne şiş yansın istiyor ne kebap ama biri yanmak zorunda ama kuaföre gidin makyaj yapın denince sinirlerim zıplıyor ben doğumdan önce her gün eşini bakımlı makyajlı şık şıkıdım karşılardım hatta ayağımda topuklular olurdu ev tertemiz mönü desen süper. ama ben de bıunaldım kendi halimden ne var ki elimden gelen bişey de yok maalesef. makyaj yapamam oje sürmüyorum çocuğa zarar verir diye çünkü bazen elimi ağzına götürüyor yakaladı mı affetmiyor saçlar hep toıplu mecburen çekiyor çünkü. topuklu giyersem oğlan da ben de tekerlenir gideriz evin içinde... yemekler tabii yapılıyor ama artık ne içimde heves kaldı ne istek. eşim azcık güleryüz gösterse veya saçmalamasa toparlancam ama o da depresyonda heralde benle birlikte :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…