Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O diyor ki annen ve baban davetli olmasa gitmezdim. Annem ve babam diyor ki biz sadece eşin mahçup olmasın diye gittik. Ben öyle ortada fasulye gibi bir şeyim herhalde.
Sizide eleştiricem.Sizide çok pasif kalmış gördüm bu konuda.Görümcenizle genel anlamda olanlarda.Eşinize ve görümcenize net sınırınızı gösteremiyorsunuz.
Sizide eleştiricem.Sizide çok pasif kalmış gördüm bu konuda.Görümcenizle genel anlamda olanlarda.Eşinize ve görümcenize net sınırınızı gösteremiyorsunuz.
Ben hiç konuşmuyordum, her yerden de engelliydi. Annemi babamı davet edesi tutmuş. Gitmeye mecbur bırakmaya çalıştı. Öyle bir oyunun içinde kaldım. Babam yine geçen günkü gibi delirmesin diye de gitmiyorum diyemedim. Hepsi benim suçum onu kabul ediyorum.
Ben hiç konuşmuyordum, her yerden de engelliydi. Annemi babamı davet edesi tutmuş. Gitmeye mecbur bırakmaya çalıştı. Öyle bir oyunun içinde kaldım. Babam yine geçen günkü gibi delirmesin diye de gitmiyorum diyemedim. Hepsi benim suçum onu kabul ediyorum.