Kendimi çirkin hissediyorum

çok güldüm ya :) bence senın egoların zayıf etrafın sana güzel demsını istiyosun burdanda sana insanların guzel demesını bıle ıstıyosun..

kim e okulda ki fotografından memnun bi söyler misin ? her güzelin muhakkak bir kusura vardır fiziğinde olmasa huyunda vardır . çevremde çok üzel örnekler var sana bunları anlatmak isterdim ama sen kendi inandıgına inanmaya devam edeceksin belli ki. arada bi engelli insanları getir gözünün önüne sonra git bak bi aynaya.

egonu tatmin etmek istediğin belli ama ne kadar iticisin senin gibi kişiler konuşurken uyuz oluyorum, ay çok çirkinim bilmen ne. büyüyünce geçer umarım

başkaları güzel demesine rağmen sen çirkinim diyorsan özgüven eksikliğin var demektir. ancak başkalarının dedikleri ile kendine özgüven sağlamaya çalışyorsun. sanırım kadınlar kulübüne bunu yazmanızın sebebi de bu. siz güzelleşmeye uğraşmak yerine özgüvenle ilgili bir psikolojik destek alabilirsiniz. sonra zaten kendinizi çirkin bulmaktan vazgeçeceksinizdir. hem gerçekten çirkin olsanız ne olacak yani, okadar sağlık sorunları olan sakat olan kör sağır dilsiz insanlar var. böyle olmadığına şükredip sahip olduklarının şükrünü yerine getir.
sahip olmadığını düşündüğün lüzumsuz şeyler için boşuna dert etme. zaten hayvanlar bile sahip olmadıklarına yakınmazlar sadece sahip olduklarının şükrünü ifa ederler. bir tek insanlar sahip olmadıklarını sanki hak etmişler gibi dert edip yakınırlar.

Buraya da bi foto yüklesen ona göre yorum yapsak sevgili rainstar arkadasim

Eklemek istiorum da ya okuldan biri beni görürse? Rezil olurum o zaman okulda. Düşünsenize okulda herkes benim kendimi çirkin gördüğümü öğrenir ve herkes benimle dalga geçer

baskalari güzel deyince inanmiyorsun ama siradansin gibi yorum yapan birinden de illa cok güzelsin gibi bir iltifat bekliyorsun..madem cirkinsin akilli,kültürlü,basarili bir insan olmaya cabala..ben cok güzelim,hosum vs. diye kendini balon gibi sisiren insanlar görüyoruz,ici bos akli havada oluyorlar genelde

yemin ediyorum okurken icim bayildi..offff allahimmmm yangin varrrr..yahu bizde ergen olduk ta boyle sorunlarim hic olmadi..belkide gercekten cok guzel olmadihim icindir genelde bu tripleri guzel olan bunun farkinda olan ve cevresindekilerin surekli bunu dile getirmesini isteyen kisiler yapiyor.okuyunca bir arkadasim geldi aklima..isterdiki okulun butun erkekleri pesinden kossun..(bir cogu kosardida zaten) gercekten guzeldi,bunu oda coooook iyi biliyordu.birileri tarafindan surekli dile getirilmesini istedigi icin ay cok cirkinim cok cirkinim deyip duruyordu.pesinden kosmayanlarada kanka muhabbetiyle alttan alta iyi davranip 2 cilve yapar asik eder sonrada aaa ben arkadasim olarak goruyorum derdi
kizim birak bu isleri.sagliklisin cok sukur..derslerne odaklan..guzel degilim diye makyaj yapmalri falanda birak..simdiden baslayanlar ilerde git gide dozunu arttiriyor ve normal gunluk makyaj yerine bile dugun makyaji yapmaya basliyorlar...27 yasindayim,cok nadir makyaj yaparim..hele sicak havalarda hic yapmam..cildime de kendimede eziyet edemem..dogalik en guzeli..sen makyaja guzellige kafani yoracagina derslerine odaklan..ilerde guzellik kurtarmayacak seni..(manken olma gibi bi hedefin yoksa)

gercekten guzel gorunmek istiyorsan baslica kurali temizlik...tirnagin,yuzun,gozun,sacin disin temiz olacak..yoksa en ala makyaj malzemesini kullansanda bi halt olmaz..ama temiz oldunmu makyaja bile gerek kalmaz..cok istiyorsan bi kalem cek,bi parlatici misssss

kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım için Bıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.

Son düzenleme:
Bir kere burnunun hafif kemeri olması daha iyi çünkü bu burnunun doğal olduğunu gösterir yapma gibi durmaz yani, dudakların da gayet şeker.Boşuna kuruntu yapıyorsun hem güzel olup olmaman bu yaşta o kadar önemli değil ki.Gerçekten ergenlikte olduğun için her şeyi çok gözünde büyütüyorsun:) Ben de öyleydim hep kendimi sınıftakilerin çoğundan çirkin hissederdim hiç alakası yok halbuki tamamen yaş itibariyle öyle hissediyorsun, bence takılma bunlara yaşının güzelliklerine bak o yaşlar da çok hızlı geçiyor, unutma hayatta her yaşı sadece bir kere yaşama hakkımız var her günü her anı ,o yüzden tadını çıkarmaya çalış bunlarla üzme kendini boş yere çünkü gerçekten boş:)

İnsanlar ne desinler şaşırdılar
ben şimdi sana güzelsin desem yok güzel değilm beni görmeden nerden benim güzel olduğumu söylüyorsun diyeceksin
evet haklısın çirkinsin desem hayır çirkin değilim güzel olduğumu diyorlar diyeceksin
güzellik çirkinlik bence çok boş işler önemli olan akıl ve beden sağlığıdır
bide Allah'ın yarattığı herşey güzeldir onun yarattığı birşeye güzel demekte çirkin demek kadar yanlıştır bence
ben kendim 6 sene zihinsel ve bedensel engelli çocuklarla çalıştım ne isanlar gördüm konuştum
gözü görmeyenler, down sendorumlular , felçli insanlar onlar bile senin kadar şikayetçi değillerdi
sana tavsiyem alırsın veya almazsın ama özel eğitim verilen okullara git ve oradaki yaşıtların olan engelli öğrencilerle tanış konuş ondan sonra haline binlercde kez şükredeceksin inan

Ben de liseye gittim hiç güzellik dertlerim olmadı ne makyaj yaptım ne de saç baş ne perfum. normal taradım topladım saçımı formamı ve kolej ayakkabımı giydim gittim okula. öyle topuklular mış , etekleri kısaltmalar kuaförler makyajlar liselilere yakışmıyor. Ne yapacaksın güzel olup , evli olsan kocam beni beğenmiyor falan desen anlayacağım da. Şimdi nerene lazım güzellik ben onu anlamadım. Ayrıca resim koyarım onlar öğrenir de alay eder de bu bile senin başkalarına göre yaşadığını gösteriyor. Başkaları için yaşamayı bırak. Kendin nasıl rahatsan öyle yaşa. Başkaları beni güzel bulsun başkaları benim için şöyle desin böyle desin. Dicekler ne olacak egonu tatmin etmekten başka ne işe yarayacak. Kim ne derse desin ya sen boşver kefyine göre takıl. Bırak çirkin bulsunlar süslenme. Mecburmusun onlara güzel görünmeye. Kocan değiller ya.

cnm kimse muhtesem deyil her kesin kendine gore guzelliyi vardir.bide soylemissin ki guzel oldugumu okulun disindakilar soyluyor.okuldakilar zaten boyle sey soylemezler.bide kendimi ezik cirkin buluyorum sen kendini ezik ve cirkin bulma ki okuldaki kizlar da seni ezik ve cirkin bulmasin.sen surekli ben cirkinim dersen etrafdakilarin gozunde cirkinlesmeye baslarsin.bide okulda kaleme izin vermiyorlarsa daha iyi sen kendine guven baska bir sey lazim deyil.

Bence güzel bir kızsın sen.
Bir kere rengin güzel.Sakın fondöten pudra filan kullanma.Pembe beyazsın zaten.
Ve çok şanslısın.Senin yaşında genellikle sivilce sorunu olur.Sende yok.

Dudakların biçimli.Kiraz dudak denilen yapıda.
Hiç ince değil.Ne istiyorsun,Angeline Jolie dudağı mı olsun:)

Burnun da çirkin değil.Önden güzel görünüyor.Sen söylemesen,burnu kemerli demem.

Kalem rimel diyorsun ama eğer siyah kullanıyorsan,ağır gelebilir.
Ben genç kızların gözlerini kömür gibi boyamalarını hiç beğenmiyorum.

Neden Allahin sana verdigi yuzu begenmeyip cirkinim diyorsun?
Allah seni 9 ayda ozene ozene yaratmisken neden onun gucune gidicek kelimeler kullaniyosun ?
Sen bir insanin tek bir hucreyken nasil olaganustu mucizevi olaylardan gecip dunyaya geldigini bilmiyosun tabi.
Allaha sukur elin ayagin duzgun yuruyebiliyosun,gorebiliyosun,konusabiliyosun...

Son düzenleme:
Rainstar neden hep ayni konulari acip duruyorsun?bacaklarim kisami,boyum kisami ,hocalar kafayi bana takiyor vs vs vs .bence acilen bir psikologa gitmen gerek takintilisin yada bir estetik cerraha git seni bastan yaratsin burada milleti oyalayip durma artikk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…