Kendimi çirkin hissediyorum

canım senin foton falan yok mu?
kendini anlatmışsın o kadar ama bi türlü koyamıyorsun ne hikmetse...
fotolarda çirkin çıkıyorum demişsin ama bi göreydik yani gerçekten nasıl birisin?

herkes mükemmel degildir ve herkes güzel olacak die bişey yoookkk
bende çirkinim napıyım Allah yaratmıs kalbin güzel olsun o sana yeter...

ben de öğretmenim.öğretmenin sana çirkin değilsin demiş.bu güzel değilsin ifadesini çıkarmaz.ayrıca güzelsin de demesi tuhaf kaçardı.dememesi çok normal.güzeliliğinin öğretmen tarafından onaylanmasına da gerek yok.maşallah anlattıkların iyi.fazla uğraşma bu işlerle.

herkes güzelsin demiş ama ne hikmetse kendini övüp övüp çirkin olduğun kanısına varmışsın yani ne desek ki acep ... (!)

Sevgili rainstar;anlaşılan o ki sen hayatın boyunca hiç kötü günler geçirmemişsin ( Allah göstermesin) ki böyle saçma bir mevzu için fikir danışıyosun, ya da kafa buluyosun milletle. Ya hakketen aşırı tipsizsin ve burdakilerden destek almak istiyosun egonu tatmin etmek için, ya da güzelsin fena değilsin, aslında özgüvenin bayağı yüksek ama gene de bu sana yetmiyor egonu tatmin etmek için buraya yazmışsın. Bak iki seçenek de aynı kapıya çıkıyor değil mi? Yani gelip şuraya saçma sapan şeyler yazıyosunuz, milletin de aklını karıştırıyosunuz. Şu an sana cevap yazdığım için asıl hatalı benim de tutamadım kendimi. Ne diyim allah akıl fikir versin, ekşi sözlük yazarları boşuna dalga geçmiyolar bu topiclerle. Neyin peşindesiniz anlamadım ki.

bence arkadaş iltifat duymak istiyo heralde :)
arkadaşım hem kendini övmüşsün çevremdekiler çok güzel buluyo diyosun hem şikayet ediyosun. zaten sen sürekli ben güzel miyim diye sormadan birileri sana güzelsin diyolarsa bu güzel olduğunu gösterir en azından. ya foto koyacaksın genel bakıcaz ya da şikayet etmeyeceksin biz nerden bilelim ki nasıl olduğunu burdan yorum yapalım .
ya da senin de düşündüğün gibi fiziğini çok bulupta güzelsin diyo da olabilirler.(sen yüzünü güzel bulmadığını söylediğin için diyorum) herkesin sırf yüzüne bakarak güzelsin demiyolar genel olarak fiziğine de bakıp yorum yapıyolar çoğu zaman.bazen fiziği çok düzgün olursa direk çok güzelsin maaşallah gibi şeyler söylüyolar

cok enteresan gercekten yazında on dan fazla cok güzelsin diyorlar kelimesi geciyo ve bunuda dile getiriyosun. e nie cırkin hissediyosun kendini .iyiki cirkinsin demiyolar yoksa intihar ederdin sekerim ya :) sıkma canını tamamen psikolojik

Sen bu kadar övüp kendini,bu şekil konuşuyorsan; tamam ben gerçeği ben söyliyeyim evet,sen çirkinsin.

Yalnız senin psikolojin bence bu konuda bozuk değil,altında başka sebepler var tutarlı konuşmuyorsun,yada eğlence arıyorsun.

Son düzenleme:
Bence bu durumu fazlasıyla kafana takmış ve kendine psikolojik bir sorun haline getirmişsin. Güzellik göreceli bir kavramdır, herkese göre değişir. Bir başkasına göre sen çok güzel, bir başkasına göre sıradan güzellikte, başka birisine görede çirkin olabilirsin. Ama bu onların düşüncesi. Elbette herkes beğenilmek, güzel olduğunun ona hissettirilmesini ister, ancak bu herzaman mümkün olmayabilir. Allah hepimize farklı vasıflar vermiştir. Tevekkül etmeni önerir, bu durumu ve insanların ne düşündüğünü asla önemsememeni tavsiye ederim. Kendine güven ve her sabah elin, kolun,bacağın olduğu için kendini şanslı hisset ve dua et tanrıya. Senden eksik uzuvlara sahip insanları düşündükçe bu durumu atlatırsın belkide.

kendını tarıf etmene göre hakketen çok çirkinsin yahu sneın yerınde olsamm kafama kese kağıdı geçirip hemen dokttora koşar ağzımı burnumu kırdırıp yeniden yaptırırdımm

Hey Allahım ya kızım sen resmen burdaki insanlarla dalga geçmişsin valla karamış sopasıyla döverim seni hem kendimi beğenmiyorum diyorsun hemde öve öve göklere çıkartmışsın ilgi ve iltifat istiyorsun belli ama kimse sana övgüler yagdırmak zorunda degıl tedavı olmalısın bence bu yasta bu kadar takıntı ve celıskı hıc hayra alamet degıl ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…