Kendimi çirkin hissediyorum

Rainstar neden hep ayni konulari acip duruyorsun?bacaklarim kisami,boyum kisami ,hocalar kafayi bana takiyor vs vs vs .bence acilen bir psikologa gitmen gerek takintilisin yada bir estetik cerraha git seni bastan yaratsin burada milleti oyalayip durma artikk.

seni öğretmeninle olan sorunlarından hatırlıyorum canım

bence şimdi güzel olup olmadığını sorgulamaktan ya da insanların sana "güzelsin" demesini sağlamaktan önce takıntılı ruh halinden kurtulmalısın...dönemsel olduğunu düşünüyorum ben ama geçene kadar bu şekilde yaşama bence yardım istemeyi dene..güvendiğin bir büyüğünden de yardım isteyebilirsin...

ve ben çirkin olduğunu düşündüğünü hiç zannetmiyorum...

kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım için :KK43: Bıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.Eki Görüntüle 417034 Eki Görüntüle 417035 Eki Görüntüle 417036 Eki Görüntüle 417037

kardesim bak ben kendimden ornek vereyim sana.
sinifta surekli sacimi topuz yapardim su kistirmali tokalarla
asla makyaj yapmazdim
etegi diz hizasinda olan tek kiz bendim sinifta.ailem hoslanmiyordu kisa etekten.arkadaslarim surekli kivirsana kivirsana desede eve giderken acan yolda kiviran bi 2 yuzlu olmaktansa oldugum gibi bir kiz olmayi sectim.varsin tek kisi ben olayim etek boyu uzun olan.
erkeklerle civik sakalar yapmaz,el kol hareketlerine izin vermezdim..
o cok guzel suslu puslu kizlarin nerdeyse hepsi erkekler tarafindan begenilsede tercih edilmezdi...
sinifta bi anket yapmisti biri,anket defteri almis bir suru soru sormus..
sorulardan biri suydu: SINIFTA DAVRANISIYLA KARAKTERIYLE TAKDIR ETTIGINIZ KIZ KIM
bir cogu benim adimi vermis..cok sasirmistim cunku bende guzel olmadigimi,cekici gorunmedimi,cok geri planda kaldigimi dusunuyordum ama senin gibi ah vahlar etmedim cok takmazdim bu duruma..demekki guzellik,sus pus onemli degilmis..ikiyuzlu degil,cok seviyeli,dogal,ahlakli gibi cevaplar vermislerdi erkekler sagolsunlar...

hee bide sunu belirteyim temizlik mesajima ek olarak.
ben dersane ogretmenligi yaptim
oss grubuna.lise 2-3-4 ve hafta ici grubuyani mezunlara.
dersane oldugu icin herkes alabildigine rahat bilirsin..makyaj,sac,kiyafet...siniri yok
bazi kizlar vardi boyle 175 boyunda 180 boyunda manken gibi acaip dikkat cekici,guzel,makyajli...offf masallah diyorsun bakinca..ama soru cozdurmek icin yanima geldiklerinde gercekler ortaya cikiyordu..asiri bir ter kokusu,uzerine boca edilmis parfum,pis tirnak dipleri uzerine surulmus oje,fircalanmamis disler ve agiz kokusu..burasi sanal diye rahat yazdim ama cok itici rahatsiz edici bir durum bu.olum gibi geliyordu o dakikalar...ama bazi ogrenciler vardi temizligine gercekten onem veren..ama gr makyaj yapmamis.bakinca isil isil parliyor.baktikca bakasin geliyor...yani diyecegim guzellik makyajda gzili degil...

eger gercekten kendini cirkin hissediyorsan,birilerine aaa sen guzelsin dedirtme cabasi icinde degilsen bol bol bana hersey yaksiiri izle bak iyi gelecek.
oraya cikanlar kadar kendini begenmis,kendinden emin,meydan okuyan gormedim..yolda gorsem guzel demem.ama onlar kendini dunyanin en gzueli goruyor rakibim yok falan diyorlar..bi ozguven patlamasi icindeler.onlari gorunce ben bunlardan daha guzelim diyorum o kadar makyaji bana yapsalar ondan guzel olurum diyorum....

ama tam tersi guzel oldugunu bal gibi biliyor,ego tatmin etmek icin boyle diyorsan engellileri,afrikadaki zebilligi,filistindeki aciyi izle ki nelerle ugrasiyorsun sukretmen gereken ne kadar cok seyin var gorursun aklin basina gelir biraz.

Bence güzel bir kızsın sen.
Bir kere rengin güzel.Sakın fondöten pudra filan kullanma.Pembe beyazsın zaten.
Ve çok şanslısın.Senin yaşında genellikle sivilce sorunu olur.Sende yok.

Dudakların biçimli.Kiraz dudak denilen yapıda.
Hiç ince değil.Ne istiyorsun,Angeline Jolie dudağı mı olsun:)

Burnun da çirkin değil.Önden güzel görünüyor.Sen söylemesen,burnu kemerli demem.

Kalem rimel diyorsun ama eğer siyah kullanıyorsan,ağır gelebilir.
Ben genç kızların gözlerini kömür gibi boyamalarını hiç beğenmiyorum.

Alnımda 2-3 tane ufak sivilce var, burnumun kenarında da siyah noktalar var bir ara geçmişti,pürüzsüzdü, şmdi o kadar temizleme losyonlarıyla temizliyorum her gün, ama geçmiyor. Fotoğrafta çıkmamış olabilir,burnumun kenarlarında siyah nokta var maalesef :KK43:

eger gercekten kendini cirkin hissediyorsan,birilerine aaa sen guzelsin dedirtme cabasi icinde degilsen bol bol bana hersey yaksiiri izle bak iyi gelecek.
oraya cikanlar kadar kendini begenmis,kendinden emin,meydan okuyan gormedim..yolda gorsem guzel demem.ama onlar kendini dunyanin en gzueli goruyor rakibim yok falan diyorlar..bi ozguven patlamasi icindeler.onlari gorunce ben bunlardan daha guzelim diyorum o kadar makyaji bana yapsalar ondan guzel olurum diyorum....

ama tam tersi guzel oldugunu bal gibi biliyor,ego tatmin etmek icin boyle diyorsan engellileri,afrikadaki zebilligi,filistindeki aciyi izle ki nelerle ugrasiyorsun sukretmen gereken ne kadar cok seyin var gorursun aklin basina gelir biraz.

Yok gerçekten kendimi güzel görmüyorum her ne kadar kimse inanmasa da. Ben daha çok bugün ne giysemi izliyordum, tavsiyen için sağol,bundan sonra bana herşey yakışırı da izlerim.

Allah'ın yarattığına nasılda çirkin diyebiliyorsun
Haşa sanatımı beğenmedin sanatçıyı mı:KK45:

Kendini çirkin hissediyorsan zaten çirkinsindir.
Başkaları beğeniyormuş,herkes çok güzel olduğunu söylüyormuş bence geç bunları.
Önemli olan senin hissettiklerin!
Eeeee yüz nakli de yaptıramayacağına göre,yerinde olsam kaderimi kabullenirdim.

sen kendini beğenmiyorsun ama seni beğenen,seven biride vardır elbet.Allah herkese bir güzellik vermiştir muhakkak kiminin gözü güzeldir, kiminin vücudu,kiminin kalbi güzeldir.Allah herkese kalp güzelliği versin yüzü güzel olupta kötülük düşünecek olduktan sonra...

benim yuzumdede sivilceler var siyah noktalar var ama hic umursamiyorum.sen cok fazla takintili bir kizsin.actigin konulardan ve yazdiklarin belli oluyor.rahat ol biraz kendine guven ve ALLAHA sukret.

Şu 'Çok çirkinim!' başlıklarından devamlı açılıyo da biz nasıl yardım edebiliriz? Görmeden etmeden çok güzel kızsın desek inanıcak mısın? Eğer gercekten kendini çok çok çirkin görüyorsan bu psikolojik bir hastalıktır ve tedavisi gerekir. Ama kendini yaklaşık 3 satır kadar övmenden gördüğüm kadarıyla böyle bir sorunun yok.

açık sözlülüğünü tebrik etmek lazım gerçekten bende kendini övmediğin bir cümle göremedim bencce senin biraz pohpohlanmaya ihtiyacın var :KK70:

Alnımda 2-3 tane ufak sivilce var, burnumun kenarında da siyah noktalar var bir ara geçmişti,pürüzsüzdü, şmdi o kadar temizleme losyonlarıyla temizliyorum her gün, ama geçmiyor. Fotoğrafta çıkmamış olabilir,burnumun kenarlarında siyah nokta var maalesef :KK43:

amannnnnnnnnn allahımmmm ne büyük dert !!! Yazık sana yaaa!!!Nönkörlük etme ,sağlıklı olduğun için dua et . Allah korusun ama o beğenmediğin bacakların bir kaza sonucu kaybedebilirsin .Bunu düşün ,şükret. Bu kadar yapma , söylenme.

Sen aşırı takmışsın kendine, dismorfofobi belirtisi bunlar.
Ben de kendimi beğenmem ama bu kadar da incelemem.
Bence başka uğraşlar bul kendine fazla mı aylak kalmışsın ne ?

Son düzenleme:
Spora yazılsana cidden...İyi gelir.
Kafan dağılır,kendine ve bedenine güvenmeyi,saygı duymayı öğrenirsin.Spor disiplindir.
Benim kızım olsan,seni boş bırakmaz mutlaka uğraşlara yönlendirirdim.

Konuyu acan kardesim,InsAllah bundan baska dert vermez Allah sana. Ve sunuda unutma ki ileride ne kadar gereksiz birseyi dert etmisim diyeceksin.
Burdakiler seni ne kadar guzel gosterebilir kendine ?

Rainstar gülüyorduk ediyorduk vs. ama ben artık cidden üzülmeye başladım senin için. Fotoğrafını koyduğun kısımların çirkin gözükmüyor, ama önemli olan bu değil, senden daha çirkin kızlar, okulda senden daha fazla saygı görüyor daha el üstünde tutuluyordur eminim. Çünkü bu kadar ben takıntılı olduğun, yalnızca nasıl göründüğünü düşündüğün sürece bakışlarının duruşunun güzel olmasına, başkalarının dikkatini iyi anlamda çekmene imkan yok. Bırak artık bu işleri, bi de fotoğraf eklemişsin ciddi ciddi, ilk fotoğraf ekle dendiği zamanı hatırlıyorum ben öylesine dalga geçmek için söylemişti birisi.

Cidden nasıl bir cevap bekliyorsun ki fotoğraf yükledikten sonra aa hayır çok güzelsin, ya da çok çirkinsin dememiz sana ne kazandıracak ki? Çok merak ediyorum okuldaki arkadaşlarınla ne konuşuyorsun, hangi konularda sohbet edebiliyorsun, ben erkek olsam seninle çıkmak istemezdim şahsen, çekici bulsam da bulmasam da çünkü dünya güzeli de olsan kompleksli, boş ve sıkıcı bir kız izlenimi veriyorsun.

Bir de öğretmenim bana taktı konusunda son yazdığın cevabı okudum demin. Öğretmenin seni küçük düşürmüş bütün sınıf sana gülmüş vs. vs. bak mesela o durumda ne senin yanlış cevap vermenden ne de çirkin bir kız olmandan kaynaklanıyor, tamamen zihniyetin yüzünden insanlara itici geliyorsun, kendinle uğraşmayı bırakıp birazcık çevrenle ilgilensen, derslerin ve güzelliğin dışındaki konularda da söyleyebilecek 3-5 lafı olan bir kız olsan insanlardan beklediğin ilgiyi daha rahat görüceksin. Bunu bir düşün ve kendini farklı yönlerde de geliştirmeye çalış lütfen.

Bende Senin Gibi Bi Dönem Geçirdim Tek Kız çocuğu olduğum İçin bakım süs Püs bilmezdim Yüzüm Yağlı sivilceler Akneler vs. vs. çok Takmıştım Çirkinim Çirkinim diyordum ama Etradımdaki İnsanlar fiziğin Çok güzel Yüzün güzel Maşallah niye öyle diuorsun Derdi Sadece Bakmıyorsun Kendine dediler haklılarda. sivilceme çok Takmıştı Doktora filan Gittim Kötüleşti Sonra Kendi Kendime Karar Verdim Yüzümle Uğraşmıcak artık Kendime Bakıp Ben Güzelleşicem dedim Herkesten bir bilgi aldım Şuan Yüzümde Sivilceler var ama Baya Azaldılar Varsa Var Napim Herkeste oluyor Anormal değilki Sonuçta Saçımı Yapıyorum Makyaj giyinip süsleniyorum Şimdi Herkes Hayranlıkla Bakıyor Bana Açıkcası Artık aynan Karşısına Geçip Yanaklarımı Sıkıp kız Ne Kadar Tatlısın sen Diyorum Piskolojik Bence :KK70:

kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım için :KK43: Bıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.Eki Görüntüle 417034 Eki Görüntüle 417035 Eki Görüntüle 417036 Eki Görüntüle 417037

Dudakların ince geliyorsa gelsin. Herkes kalın dudaklı olmak zorunda mı?

Psikoloğa gitmen şart kesinlikle. Normal değilsin. Ciddi sorunlusun sen. :KK70:
Üzüldüm haline. :KK50:

Ama ten rengine bayıldım, söylemeden geçemicem. Beyaz ten foreva! :KK37::KK31:

X