- 11 Mart 2012
- 2.108
- 1.383
-
- Konu Sahibi rainstarlol
kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım içinBıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.Eki Görüntüle 417034 Eki Görüntüle 417035 Eki Görüntüle 417036 Eki Görüntüle 417037
Bence güzel bir kızsın sen.
Bir kere rengin güzel.Sakın fondöten pudra filan kullanma.Pembe beyazsın zaten.
Ve çok şanslısın.Senin yaşında genellikle sivilce sorunu olur.Sende yok.
Dudakların biçimli.Kiraz dudak denilen yapıda.
Hiç ince değil.Ne istiyorsun,Angeline Jolie dudağı mı olsun:)
Burnun da çirkin değil.Önden güzel görünüyor.Sen söylemesen,burnu kemerli demem.
Kalem rimel diyorsun ama eğer siyah kullanıyorsan,ağır gelebilir.
Ben genç kızların gözlerini kömür gibi boyamalarını hiç beğenmiyorum.
eger gercekten kendini cirkin hissediyorsan,birilerine aaa sen guzelsin dedirtme cabasi icinde degilsen bol bol bana hersey yaksiiri izle bak iyi gelecek.
oraya cikanlar kadar kendini begenmis,kendinden emin,meydan okuyan gormedim..yolda gorsem guzel demem.ama onlar kendini dunyanin en gzueli goruyor rakibim yok falan diyorlar..bi ozguven patlamasi icindeler.onlari gorunce ben bunlardan daha guzelim diyorum o kadar makyaji bana yapsalar ondan guzel olurum diyorum....
ama tam tersi guzel oldugunu bal gibi biliyor,ego tatmin etmek icin boyle diyorsan engellileri,afrikadaki zebilligi,filistindeki aciyi izle ki nelerle ugrasiyorsun sukretmen gereken ne kadar cok seyin var gorursun aklin basina gelir biraz.
Allah'ın yarattığına nasılda çirkin diyebiliyorsun
Haşa sanatımı beğenmedin sanatçıyı mı
Şu 'Çok çirkinim!' başlıklarından devamlı açılıyo da biz nasıl yardım edebiliriz? Görmeden etmeden çok güzel kızsın desek inanıcak mısın? Eğer gercekten kendini çok çok çirkin görüyorsan bu psikolojik bir hastalıktır ve tedavisi gerekir. Ama kendini yaklaşık 3 satır kadar övmenden gördüğüm kadarıyla böyle bir sorunun yok.
Alnımda 2-3 tane ufak sivilce var, burnumun kenarında da siyah noktalar var bir ara geçmişti,pürüzsüzdü, şmdi o kadar temizleme losyonlarıyla temizliyorum her gün, ama geçmiyor. Fotoğrafta çıkmamış olabilir,burnumun kenarlarında siyah nokta var maalesef
kalem çekmek istiyorum ama okulda tabiki çekemiyorum. Sınıfta 15 kızız, ve ben hemen hemen hepsini kendimden güzel görüyorum,kendimi çok ezik,çirkin hissediyorum ve moralim çok bozuluyor gerçekten. Bir de okula giderken saçlarımı açıyorum ama saçlarımın önünü hep aynı model yapıyorum ve artık bundan sıkılmaya başladım moralim bozuluyo yarın okulda saçımı nasıl yapıcam diye. Saçlarımı hep açık bıraktığım için saçlarımın önüne yapabileceğim 1-2 model var sadece. Annem okula giderken saçını topla diyor ama bence saçımı toplamak bana hiç yakışmıyor, suratımı bir tuhaf gösteriyor. Bunu anneme söylediğimde sen öyle görüyorsun saçını toplamak daha fazla yakışıyor diyor ve bana kızıyor saçımı toplamadığım içinBıktım artık okulda herkesi kendimden güzel,kendimi ise ezik ve çirkin görüyorum. Ve bana güzelsin diyenler hep okul dışından,bu yüzden onlar da beni rimelli ve kalemli görüyorlar,bu yüzden diyorlardır.
Gerçi öyle de güzel değilim ya. Ben bir de burnumdan ve dudaklarımdan memnun değilim. Burnum küçük,hafif kalkık ama hafif bir kemeri var.Dudaklarım ise bana ince geliyor.Eki Görüntüle 417034 Eki Görüntüle 417035 Eki Görüntüle 417036 Eki Görüntüle 417037