kendime yeni bir ben lazım...

Günün ilk öğününden başlayalım bakalım
6.15te kahvalti.
1 bardak light süt
1 dilim etimek
4 zeytin
Yarım kk kaşar

Öğle yemeği
Yarım kase çorba
1 pors beşamel soslu patates
Salata

Akşam yemeği
Lahana çorbası
2 kaşık nohut
1 kaşık pilav
2 tane baklava:-(

Dünkü menüm biraz sinir bozucu
Sabah 1 bardak light süt
Öğlen yarım kase çorba
1 porsiyon yufka kebabi(yufka içinde çeşitli sebzeler ve et)
Yağsız salata
Akşam
Çorba
4 kasık nohut
1 kasık pilav
1.5 baklava
Saat 8.30 gibi 4 tane çizi
1 tane burçak:-(

Bugün yarın regl olucam dün sabah 70 kiloyken bu sabah 72 kiloyum umarım 1 hafta sonra süpriz bi şekilde 69 olurum yarın lahana diyeti baslasin bakalım

Menü paylaşmak istemedi canım belki de içime sinmedigi içindir:-( fena da değildi ama olsun yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum hayrolsun inşallah

Lahananin ilk günü gayet güzel gidiyor, saat 11de çorba, 13.30 da form çayı, 15.30 da çorba,
bir çorba bir meyve ve form çayı da içerek günü kapatıcam

Lahana çorbası diyetimin ilk günü bitti bile o kadar da zor değilmiş yememek spor ve su olayını da çözsem daha ne isterim ki off hadi hemen bi hafta dolsun kilom 68 olsun

Diyet iyi güzel de bi de regl günleri olmasa çok daha iyi olacak, olsun yine bozmak yok belki de regl bitimi mucize beni bekliyordur
Ve Tabi ki günaydın lahana çorbam

Masallah az kalmış senin 1 aya biter benim yolum biraz daha uzun lahana diyetinin ikinci günü bitti kaçamak yok kaldı 5 gün regl oldum ama bence 5 gün sonra yüzüm gülecek

Diyet tam gaz devam ince dilim pastayı saymazsak az kaldı az yaza 38 beden olmaya az kaldı

Off yok diyette delikler olsa da yılmak yok 69 da çakılsam da vazgeçmek yok kaldı 12 kilo:-D en fazla 4 aya kesin çözüm önce bi 65 sonra 60i gorelim gerisi allah kerim, şimdilik hedefleri böldüm 2 marta kadar 65i gormem lazım sonra 2 nisanda 60-62 kabulüm ve tabiki haziran da artık 55-58 arası olmaliyim

Lahana diyetinde 6. Gündeyim 3 gündür 69da kaldım ve çok sişkinlik var cumartesi de pirinç lapası mi yapsam acaba onu da çok merak ediyordum denemis olurum:-D

7 günüm bitti lahana çorbasıyla sonuç mu evde 68 işte tam 72 çıktım bu diyetle 6 günde 3.900gr verdim son günü geçiş olarak sayıyorum artık buradan devam edebiliriz aklımda 1 gün lapa yapmak da var ama karar veremiyorum:-\

Sabah kahvalti 11.30ta 2 dilim tam ekmek kuymak 1 bardak çay özlemişim kahvaltıyi

68i görmenin rehaveti ile 2 gündür burgerking takıldım vicdan olarak çok da azap cekmiyorum çünkü sabah aksamla biraz dengeliyorum ve yarından itibaren sodali yeşilçaya da başlıyorum ve yoğurtlu zerdeçal zencefil tarçın karışımı yapıcam

canım ben memlekete gittim 2 hafta kaldım ve şu anda reglim ve tam 58 çıkıyorum
kilo aldım vermek istiyorum
sen iyi gitmişin maşallah bende 54 olmak istiyorummmm

verirsin canım 4 kilo ne ki benim önümde daha en az 10 kilo var:-D yani 10 kilo verince ancak senin bulunduğun kiloya geliyorum:)

yarın haftaya hızlı ve hirsli başlıcam hedefim hafta sonunda 67yi görmek günde 500gr verdiren yoğurt ve sodali yeşilçayi birlikte denicem bakalım ne olacak haydi bismillah

haftasonu rahatlığını atamadım üstümden bugün tartıldigimda 300 gr aldığımi gördüm kızdım kendime şimdi haftasonuna kadar vermem gereken 1300gr oldu aksamlari sadece çorba yemeyi başarabilsem isim çok kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…