- 25 Ocak 2013
- 17
- 0
Gelelim kilo geçmişime: ilkokul 2. Sınıfa kadar çok zayıf 3 kat çorapla normal çocuk gibi gözüken ben nasıl olduysa, bi anda kilo almaya başladım o zaman çok takmiyordum tabi ki zaman zaman içimi acıtan hakaretler duyuyordum, ilk kendimi bilerek basküle ciktigimda lise 1 öğrencisiydim 68 kiloyu gördüm gunlerce ağladım baktım ağlamakla olmuyor işe koyuldum ekmeği kestim okulda çizi ayran dışında birşey yemedim o hevesle 2 ayda 59a indim sonra biraktim üniversiteye gidene kadar 62yi geçmedim, üniversite 1 sınıftan 6 ayda 14 kiloyu nasıl aldım bilmiyorum ilk yaz tatilinde 76 görünce yine gözyaşı sel oldu 70e indim yazin sonra yine okul ve alınan 4 kilo 2 yaz 74 kiloydum ve adet düzenSizliği kolestrol sahibiydim daha 21-22 yaşımda. Adet düzensizliği için gittiğim doktorum kilo vermezsem çocuk sahibi olmama ihtimalini söylediğinde asıl dünyam yıkıldı, sonra her yemekte çocuğumu yiyorum gibi düşündüm 69a indim tabi yine okul son bi süre vermedim ama almadım da geçen yıl mart ayı içi burayla tanıştım bi heves en son 61i gördüm temmuz gibi sonra nasıl olsa veriyorum diye biraktim gözümu kapattım ama vermiyor hep alıyordum tekrar gözüm açıldı ama suanda 163 boy 72-73 kiloyum hedefim en az 58
merhaba canımmm ben forumda yeniyimdeee tam inceleyemedim aynı sorunu bende yaşadım kil overbildinmi nasıl bşardın tatlım :)