kendime yeni bir ben lazım...

bu hafta da kalori sayımına kaldığım yerden devam edeyim belki haftaya yine lahanaya dönerim bugün toplamda 1228 kalori almışım ayrıca yeşilçay soda karısıminı da ictim 100 tane de mekik çekip kapatıcam günü

güne mis gibi
1 bardak light süt
1 dilim light etmek
1kk peynir ve 5 zeytinle başlamak gibisi yok

bugün de fena değildi sabah
1 bardak light süt 70kl
1kk peynir 70kl
5 adet zeytin 45kl
1 dilim light ekmek 35 kl
öğlen
1pors mercimek çorba 270kl
1pors kuşbaşı etli türlü 350kl
salata 1 adet şekerpare 145k

akşam
yayla çorbası 115k
100gr yoğurt salata 150k
kabak tatlısı 250k

elma 80k
toplam 1580 çıktı ama bu kadar olmadığına eminim kabak 2 küçük parçayı türlü ise patates havuc bezelye ve etten oluşan yağsız hafif bir yemekti evet o son elmayı da yemeyecektim:-(

ne mi yedim hemen yazayim sabah
1 bardak süt
1 dilim light ekmek
yarım kk peynir
5 zeytin

öğlen
yarım kase çorba
4 kaşık musakka
salata
arada 4te ayran

akşam
1tabak çorba
4 kaşık ıspanak
2 küçük parça kabak tatlısı

bugünkü menüm 1139 kalori çıktı 1 litre yeşilçay soda kaşımi ve 1 bardak form çayı ictim sadece 1 bardak da su :-(

geçtiğimiz haftasonu lahana çorbası sonrası o hırçınlıkla aldığım yarım kiloyu vermiş bulunmaktayim pazartesi 72.200 salı 72.500 çıkmıştım ve perşembe sabahı bu sabah 71.700 gayet başarılı

menümüzü yazalım
1 bardak light süt
1 dilim light etmek
1kk peynir ve 5 zeytin
öğlen
1 kepçe çorba
1torsiyon etli türlü
salata

arada
çikolatalı puding yeme konusunda kararsizm:-D

vicdan azabi bu galiba neden haftasonları ipin ucu kaçarki bugün kendime yaptigimi insan düşmanına yapmaz:-( tam 67 göz kırpmışken olacak şey mi çikolatalar börekler içli köfte cig köfte:-( yarin sadece yoğurt yesem belki telafi ederim:-( bu hafta değil ama galiba haftaya lahana çorbasına yolculuk var eğer haftaya cumaya kadar 67yi geride birakmazsan cezanı çekeceksin özlem hadi bakalım yap seçimini:-(

bedenim ona yaptigim kötülüğü affetmişe benziyor baskülde aç tok 68 çıktım öyleyse ödülü hakettin biberiye yağı ve spor ışte muhteşem ikili

İki haftadır bıraz dıyetı bıraktım ama ona ragmen 61.6 dan 60.7 ınmısım ısın sırrı ne bence bılıomusun saat 7den sonra hıc bısı yememek gun boyu yemek yesen bıle 7den sonra yeme gram kılo almıosun

evet 7den sonra yememek önemli ve fazla strese de gerek yok oluruna bırakmak lazım:-D

evet yaklaşık 4 gündür mesleğimle alakali hizmet içi eğitim almak üzere antalyada bi oteldeyim diyet sonrası açık bufenin cazibesi aldı götürdü beni tutamadım kendimi kaç kilo aldımi bilmiyorum 2 günde bir spor salonunda spor yapıyorum ama kendimi de tutamayıp bi dünya tatlı yedim tahminim 3 kiloya yakın aldım sonra aklımda şimşek çaktı elimde fırsat varken neden dukana baslamayayim yulaf kepegim yok ama olsun bi de böyle deneyelim geride kalan 6 günüm var o zaman dukanim hayırlı olsun haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…