kendime yeni bir ben lazım...

merhaba canımmm ben forumda yeniyimdeee tam inceleyemedim aynı sorunu bende yaşadım kil overbildinmi nasıl bşardın tatlım :)

Şu anda tekrar aldıklarımi vermeye çalışma aşamasindayim daha önce vermişligm var 2 ayda 8 kilo, 76ya çıkıp 2 aşamalı olarak uzun bir sürede 61e inmisligim var ama akordiyon gibiyim temmuzda 61ken 73e cikabiliyorum:-D

Bu arada hosgeldin bu forumun çok faydasi olacağına inanıyorum tabi ki onca kilo verenlerin yanında bana laf söylemek dusmez ama aslında formül çok basit zayıflamak= az yemek+çok destek+bol su +yeterince spor

bende yenı katıldım buraya ınsallah ıstedıgın kıloya ınersın bende 1haftadır dıyet yapıorum 2.5 kilo verdım 7.5 kilo daha versem tamam

Sürekli bilgi alışverişi şart senin haftada 2.5 kilo verdiren formülün ne

Bu sabah 8.30ta uyandim ama canım kahvalti istemedi o yüzden kahvaltımi az önce yaptım :
1.5 dl light ekmek
1 kk kaşar
1/5 i süt olan kahve
Öğün kalorisini geçmişte gittiğim bir dahiliye doktorunun verdiği kitapçığa göre hesapladığımda 150 kalori çıkıyor gayet iyi,
Doktor günlük kalori miktarin 1450 idi günlük spor kalorisi mutlaka 300kl idi en azından 1 gün dur gün yap demişti

Bundan çıkardığım ana fikir günlük 1200-1400 arası kalori alimi uygundur spor da eklenirse kusursuz olur

sabah kalktıgım gıbı 1bardak su ıcıorum sonra 2dılım tam bugday ekmegı 7-8 tane zeytın bıraz peynır ama cok az sekersız kahve ara ogunde 3tane kuru ıncır yada kuru kayısı öglen 1kase corba 3kasık sebze yemegı ara ogun meyve aksam speacial k kırmızı meyvelı acayıp tok tutuo aksam yedıden sonra hıc bısı yemıorum gunde 2.5 su ıcıorum greyfurt suyu ıcıorum bır bardak kılo vermeye cok faydalıymıs her aksam yatarken bır bardak ayran ıcıorum ben cok ıstahlı bırı degılım ama gece yemegı ve tatlıya cok duskundum onları bıraktım ekmegı azalttım sımdılık cok ıyı gıdıo

Gayet iyi özellikle akşam öğünün çok iyi bence, hep böyle devam edersen çok rahat verirsin

Saat 15:00 ve 5 adet eti burçak bisküvi sanırım 200 kalori yapıyor

Bu günlük akşam öğün 17:00 de ve hayli zararlı şeyler yendi, şöyleki;
4 dilim beyaz ekmek
Miktarini bilmediğim maksimum 1.5 porsiyon oldugunu düşündüğüm mısır unlu patlican kızartması
10 adet diyet zeytin/tuzsuz (normal zeytinlerden çok daha küçük boyutta)
19:00 da 20 adet fındık

Ekmek 280kl
+kızartma 460kl
+zeytin 90kl
+fındık 90kl
+kahvalti 150kl
+burçak 200kl
Toplam=1270kl fena değil gibi:-|

Evet 1 haftam doldu geçen hafta başladığım diyetim umutlu bi sonuç oldu
Geçen hafta pazartesi kilom 72-73 arasında oynarken bu gün 70i gördüm durmak yok yola devam o zaman;-)

Haydi bakalım Allah yardımcınız olsun :) Umarım sağlıklı şekilde istediğiniz kiolaya kavşursunuz hepiniz :)

Menümüzü paylaşalım bakalım
Sabah 6.30ta kahvalti
1 bardak limonata 110kl
5 adet zeytin 40kl
1kk peynir 70kl
1 dl light ekmek 55kl

10.30 da ara
1 bardak sut 110kl

Öğlen 12.30 da öğlen yemeği
1 kase çorba 270kl
Yarım pors tavuk sote 110kl

15.30 da ara
Pikolata 83 kl

Saat 19.00
Yarın avuç leblebi 35kl

Akşam yemeği maalesef biraz geç oldu 20.00
200gr yoğurt 140kl
1dl etimek 35kl
1 dl light ekmek 55kl
3 zeytin 24kl
2 kasık turşu kavurmasi değerini bulamadim 75kl olsa
2 kasık ıspanak kavurmasi değerini bulamadim 75 kl olsa

Toplam=1277 kl yanlış bile hesaplamış olsam 1400ü geçmiyor ama bugün spor şart

Unutur muyum sandın unutmadım bugün pismanlik dolusu bir menü oldu
Sabah 1 bardak light süt
1 dilim light ekmek
1 zeytin
Yarım kk kaşar
Öğlen 12.30
Yarım kase çorba
İnce bir parça sinitzel
Salata ve bir bardak ayran

Akşam
1 tabak lahana çorbası
5 kaşık etki nohut
1 kaşık pilav

Yemekten 1 saat sonra 1.5 parça baklava
Saat 9 gibi 20 adet findik

Off nasıl da aklıma yatıyorsun lahana diyeti, ne yapmalı? Seni de denenmiş ama yarıda birakılmis diyetler listesine eklemelı mi? Biraz dusunelim bakalım

Ben yaptım. 6 gün güzel güzel dayandım. 7. gün yataktan bile kalkamadım çok kötü oldum. Çarpıntım baş dönmem acayip fazlaydı ve 6 gün boyunca 1 kere bile kaçamak yapmadım. 3-4 kilo vermişimdir. Bana tek faydası midemi küçülttü ve iştahımı köreltti biraz o kdr. Ama sen denemek istiyorsan bir dene canım..

3 dört kilo iyi gibi, daha önce ısveç yaptım dayanırm umarım cumartesi günün baslama niyetindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…