kendime dert ettigim konu ve sonucunda gece yasananlar

Inan arkadasim disarda para kazanmakta cok zor benim.esim hep der iyiki calisiyorsun cunku ben cok yorgun geliyorum beni anlamazdin diye aynen oyle sizi aldatmadigina eminseniz surekli mic mic olamaz ki ben bu konuda esinize hakverdim bak guzel guzelde anlatmis

Bu konuyu başkası yada bu kadar şirin olmayan bir dille biri yazsaydı şuan YA SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN YA NE ANLAYIŞSIZSIN falan derdim. Ama bana çok şirin geldin :) ve gülümseyerek okudum sonu kötü bitti sandım. :)
Canım ya :)

10 senelik evlilikte beklentileriniz gercekten fazla. Sevgili gibi olmayi asla beklemeyin. Ask bitiyor geriye saygi sevgi baglilik kaliyor.

Benimkide İşten gelir sofra hazır oturur yer eline kumandayı alır kucana laptopu diğer eline tl ohh bide çay gel keyfim gel bi tepesinde güneşlencek güneşi bide karşısında denizi yok onlarda olsa tam süper olur hey allam sinir olmada ne ol iki sohbet edek desem anlat ne yaptın dıyo ben aynı dıyo bende aynı dıyom iyi tmm dıyo guluyo bak aynıymıs degısık bıse yok dıyo e degısık bıse yok diye konusmucaz mı dıyom snr bı tartısma snr yalandan gonlumu alıyo bende bazen senı aldımda da 60tınnhala oylesın dıyom fazla moronsun bense cok harejetlı fıkır fıkır enerjisi tukenmeyen bırıyım enerjımıde atamıyom sinirden catlıyom ömrümü yedi bu adam benim hep gelecegı dusunuyo hiç anı gençliğini yasamıyo iyi bi baba iyi bi insan olabilir iyi bir eşde olabilir ama ruh ikizim degıl beb bunu 9 sene snr iki cocuk olduktan snr dank dedi ve anladım

Bence cok guzel bir evliliginiz var.Esiniz yorgun olabilir sizle bos zamanlarini birlikte geciriyor sahbet ediyor .Esiniz sizi dinleyebiliyor.Şukredinn bence ya sizi hic kaile alip bile dinlemeseydiboyle adamlar cok karisini hic umursamiyor. .Sizinki ne guzel size aciklama bileyapmis .

rahmetli babaannem derdiki kızım koca iyi bişe olsa adı koca değil gonca olurdu adı üstünde kocatıyolar derdibi arkadasımda kocasından bahsederlen hep gereksiz nihat der

ayni benimki bu erkeklere anlam veremiyom ilgi sevgi cilve ysparsin anlamazlar gelince ellerinde ya ya tlf ya kumanda hayat bunlardan ibaret kendileride biraz ilgi göstrrme disari kayar gözleri neymis ilgi göstermemis kendine bakmiyomuș suc hemen kadinda olur ilgi istemek suc olur odun iste ne bekliyonki

Yuhaa kocam bu kadarini yapmiyo ama ben cok mutluyum. Saglikliyiz cocuklarimiz saglikli evimde yiyecek asim var. Daha ne olsun. Sukret cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…