- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ben zaten elimde degil hep yapiyirum surekli bi mincaklama sirnasma halindeyim ama hep ben hep ben olunca boguyomusum gibi geliyo hani istiyorumki oda soylemeden kendi dusunsun bi adim atsin bu sefer bu beni sevmiyo herlade moduna giriyorumahhh canimmm ya. tabiki ister sen biraz sirnassan esine belki oda o zaman ilgi istedigini anlar bu ayip degilki esin sonucta yada gurur.meselesi yapilacak birsey degil...
O bizde de oluyor ve ben buna bile ne kadar uzuluyorum sinirleniyorum mesela cocuk bizi uyutup kalkiyor birlikte gecircegimiz iki saat zaten diye cok geriliyorumBizde kim çocuğu uyutmaya giderse çocuktan önce uyuyor,siz yine iyi çay içip çekirdek citliyormussunuz
Oyyyy! Adam ne güzel gönlünü almış işte. Onu da yapmayan var bacııımmmmm.Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Sen yat dedim israr etti gel bi diye
Gittim noldu dedim
Sana sarilmak istiyorum dedi
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Bense sarildim caktirmadan agliyorum
Zorda olsa konustum burnumu cekip
Ben beni sevmedigini dusunuyorum boyle soguk olunca
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?