kendime dert ettigim konu ve sonucunda gece yasananlar

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.754
133
35
Dun sabah icime bi sknti dustu esim surekli aklima geliyo son donemlerde surekli arabayla ugrasmasi filan gerekince almasi satmasi arastirmasi yaptirmasi derken gergin uzak soguk geldi bana soruyorum valla biseu yok yorgunum diyo derken dun sabah mesaj attim :
Hayat cok kisa bugun sevdiklerimiz yanimizda diye yarin da garantisi yok sevgini gostermek icin iki cift guzel soz gonul alma vakit ayirma yeter bunlar parayla degil ve ihtiyac duyuyorum bu ara bilgine..
Bunu yazdim
Tamam bebis optum seviyorum seni yazmis aksama kadar yine arama sorma msj yok hani calisti is yerinde hic bir is yapmadan surekli oturan birisi..hic mi vaktin yok ara veya mesaj at bosuna kafana takiyosun aslinda soyle soyle de ..ama yok ona gore o calisiyor eve ekmek getoriyor ben cocuklara bakiyorum huzurluyuz gecinip gidiyoruz baska nolcakki 10 senelik evliyiz sonucta
Bense beni ozleyerek gelsin gozumun icine baksin o cok sevgiyoya guya onu sadece yatakta gostermesin ask dolu bi birliktelik heycan istiyorum yani siradanlasmak uzuyo beni cunku biz farkliydik en basindan beri..
Neyse aksam oldu ben hazirlandim guzel yemekler yaptim mesaj atti biraz gecikcem trafik var diye 1 saat kadar gecikti cok yorgun geldi genelde oyle zaten cocuklarla oynadi yemek yedi ve uzandi ama boyle gozler gidiyo
Hayirdir canin mi skkin
Yok ya yoruldum..
Cocuklarda uyudu otururuz diyodum dedim yatalim dedi bi bozuldum gozlerim doldu resmen sogukluk var diye seytan durtuyo beni
Sen yat dedim israr etti gel bi diye
Gittim noldu dedim
Sana sarilmak istiyorum dedi
Gozler doldu benim
Basladi konusmaya :
Bak kendini kurup bosuna uzuyosun ben seni cok seviyorum ama senin kadar disa vuramiyorum hani hic bi sorun oldugundan degil bana gore normal olani yorgun gelmisim ayagimj uzatip cayimi alip dinlenmek
Seninle aksamlari cocuklari uyutunca oturuyorz cekirdek citleyip vakit geciyoruz haftasinlari cocuklar durdukca geziyoruzda. yani daha ne sen ilk ciktigimiz gunlere ozeniyosun o tam 10 sene onceydi artik anne babayiz olgunuz vs... Vs
Bense sarildim caktirmadan agliyorum
Zorda olsa konustum burnumu cekip
Ben beni sevmedigini dusunuyorum boyle soguk olunca
Oda yaw arkadas soguk olcak napiyorum birilkte yemek yiyoruz sarilip yatiyorz iki laf ediyorz millet napiyo farkli olarak surekli tepene mi cikiyim el kol mu yapiyim gozumu gozunemi dikiyim nedir yani soguk olmamaktan kastin dedi sonra saclarimi sevdi aglama sumuklu hadi gel sen seversin gogsume yat dedi ve oyle uyuduk
Simdi daha iyiyim ama dusunuyirumda beklentilerimin ona fazla gelmesine anlam veremiyorum her kadin istemezmi hos tutulmak askla yaklasilmak ozlenmek..
Biz 35 senelik emekli cift modunda yasiyoruz gibi geliyo bana esime ise hersey olmasi gerektigi gibi normal ..

Son düzenleme:
ahhh canimmm ya. tabiki ister sen biraz sirnassan esine belki oda o zaman ilgi istedigini anlar bu ayip degilki esin sonucta yada gurur.meselesi yapilacak birsey degil...

ahhh canimmm ya. tabiki ister sen biraz sirnassan esine belki oda o zaman ilgi istedigini anlar bu ayip degilki esin sonucta yada gurur.meselesi yapilacak birsey degil...
Ben zaten elimde degil hep yapiyirum surekli bi mincaklama sirnasma halindeyim ama hep ben hep ben olunca boguyomusum gibi geliyo hani istiyorumki oda soylemeden kendi dusunsun bi adim atsin bu sefer bu beni sevmiyo herlade moduna giriyorum

Hep bu dizilerin çıtayı yükseltmesinden kaynaklı bence bunlar. Seviyor işte sizi, ailesine bağlı çocukları ile ilgileniyor. Eee akşamları da sizinle sohbet ediyormuş sevdiğini de hissettiriyor, sarılarak uyuyorsunuz başka ne olsun ? Cinsellikte de sorun yoksa bence çok beklenti içinde olmayin İnsan yorulunca gerçekten zor ayakta duruyor . Siz de biraz cilve yapın sarılın koklayn opun gündüz güzel mesajlar yazin zamanla alışır

esler birbirinin kokusunu bile ozlermis sen saril uyu kocana sarilmak istediginde. uyaniksa oturuyorsada dedigim gibi yaklas yani ne var ki bunda. birde bogulmaz canim. bogulan adam cekil git bile der erkekler bogulsa oyle sakin oturmaz inan.. oyle bogulupta oturacak anlayisli erkek gormedim :)

esler birbirinin kokusunu bile ozlermis sen saril uyu kocana sarilmak istediginde. uyaniksa oturuyorsada dedigim gibi yaklas yani ne var ki bunda. birde bogulmaz canim. bogulan adam cekil git bile der erkekler bogulsa oyle sakin oturmaz inan.. oyle bogulupta oturacak anlayisli erkek gormedim :)

gerçekten yoruluyordur belki tüm gün oturunca yorulmaz insan diye kaide yok
beyin yorgunluğu daha fena fiziksel yorgunluğa göre

Çok abartmışsınız eşiniz gayet normal bence sonuçta 10 yıllık evlisiniz gönlünüzü de almış ilgilenmişte daha ne yapsın açıklamaları da gayet makul geldi bana..

Aslinda sorun bende
Cunku takmis durumdayim ona
Hani disari cikiyim o olmadan iste komsuya veya anneme arkadasima gidiyim hic huzurlu olamiyorum hani anneler cocugunu bi yere birakinca yaninda okmayinca bi tedirgin huzursuz olur akli kalirya aynen o bende o hissi yasatiyor
Kekse yanimda olsa
Keske birlikte gitsek
Yani ayri yasam alanlarinin olmasida cok normal hani herkesin kendine zaman ayirmasi..sonucta cogu insan mic mic iliski sevmez darlanir ama ben oyle istiyorum tabi biktirmamak adina icinde tutuyorum yansitmamaya calisiyorum ama ayri olarak yaptimiz seylere bile sinir oluyorum

Vay be adama bak neler soylemis, neler yapmis sirf sen uzuluyorsun diye. Hem de 10 yillik evlisin, coluk cocuk da var. Seni seviyor iste daha ne istiyorsun. Daha fazlasini ben dusunemiyorum bile.
Biz 5 yillik evliyiz, gunluk iki-uc kelime bile muhabbetimiz yok. Esim konusmuyor, ben de yalaka gibi pesinde kosamam ya surekli, ben de bir konusuyorum, iki konusuyorum susuyorum. Tum gunumuz susarak geciyor. Onun beni ozledigini hissetmiyorum, ee duygular da karsilikli, dolayisiyla ben de ozlemiyorum.
Askimdan oluyordu, yillarca pesimde kostu, ayaklarima kapanmadigi kaldi beni elde etmek icin.
Ben hicbir zaman onu, onun beni sevdigi kadar sevmedim.
Gel gor ki artik neredeyse yuzume bakmiyor. Uyurken bile bana sirtini donuyor. Ben de ona donuyorum, napayim, cok dati yani. Konusmuyor benimle. Sevip sevmediginden de emin degilim.
Evliligin cilkini cikardik biz kavgalarla, dovuslerle, bitti sanirim artik tahammul sarjimiz.
Ne bir adim ileri gidebiliyorum, ne geri. Cocuk var diye, gurbetteyiz diye, sikistik kaldik evlilik kafesinde.

Oyyyy! Adam ne güzel gönlünü almış işte. Onu da yapmayan var bacııımmmmm. sarılması, göğsüne yatırması saçını okşaması , yetmiyormu?! ben bunlar için canımı verirdim, canımı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…