Kendime bile itiraf edemiyorum

Canim kaybederim diye korkuyorsun ama boylede kendine eziyet ediyorsun.
Herkes reddediliyor , bunu asmalisin bence. Bunu simdi yapmazsan duyguların iyice yoğunlaşacak

Boş umitlendirmek istemem sizi ama bakin hic tepkisiz kalmamiş bana ne bozulsun ya da ne alaka bozulmasi dememis ortaya laf atmış. Cok kucuk seylerden hevesinizi kırmayin bence.

Boş umitlendirmek istemem sizi ama bakin hic tepkisiz kalmamiş bana ne bozulsun ya da ne alaka bozulmasi dememis ortaya laf atmış. Cok kucuk seylerden hevesinizi kırmayin bence.
Bu arada ben onu gorunce konustugum kisiyi unuttum evet ama bunu belli ettim mi asla:)
Simdi o inerken beni gördü bi hız kesildi, ben de onun arkasindan iniyodum. Bi basıp gidemedi. Nereye filan yapti. Mailini aldım dedi.
Yani karar veremiyorum. O da belki benim gibi dusunuyor.
Ya da bunlar tamamen umutlanmalarim.
Bu is boyle cok zor zaten. Yok sunu yapti bu mu demek yok soyle dedi ne demek istedi filan...

Tamam küçük şeylerden umutlanmamakta fayda var da siz de hepten karamsarsınız. Biz diyoruz size, durumunuzda imkansız bir şey yok. Neden bu kadar imkansızmış gibi davranıp kendinizi üzüyorsunuz ki? Korktuğunuz başka şeyler mi var?

:))
Zat covid asisii olduktan sonra kalbinde sıkıntı cekiyordu. Ben de ona bugun kendi yaptigim bi icecek götürdum. Oturmayacaktim otur filan dedi neyse oturdum sohbet ediyoduk. Cumle arasinda degerli kardesim gibi bir sey dedi. Bana dedi heralde. Onceki cumlesini hatirlamiyorum cunku. Ama senelerdir arkadasim dostum kelimesi bile kullanmamisken bunu kullanmasi garip geldi. Ki boyle cumleler etmez. Yani ben karamsar degilmiisim. Zaten imkansizdi simdi onaylamis oldum. Mutsuzum epey. Zaten ne zaman gonlume gore oldu ki. Anladim ki hisler her zaman dogruyu söylüyor. Kendimi engellemistim cunku bu yuzden hic hissetmiyodum. Daha kötüsü birinden hoslanma ihtimali oldugunu düşünüyorum. Iste daha da üzdü.

Aaa bu çok ilginç işte. Hiç böyle bir şey beklemiyordum

Değerli kardeşim ne ya? Çok mu mutaassıp acaba? Annesi kız bakan tiplerden mi ki? Bence sana dememiştir.
Şuan cidden kalbimin çarptığını hissettim yazdıklarınızı okurken. Yıllardır o kadar sıkılmışım ki sorunlu evlilikten Bi tuhaf oldum kalbim çarpınca

Bilmiyorum cumlenin basini hatirlamiyorum da bana demistir heralde.
De o kadar sacma ki hic kullandigi bi soz degildi zaten. Yoo ne mutaassipi ya alakasi yok. Yani o kadar degil en azindan. Bana demiştir kime dicek.
Desem ki icecek goturunce yanlis anlamayim diye dedi. O da degil cunku icecegi verdikten somra baska baska seylerden konustuk. Baska bir konudan sonra boyle cumlenin sonunda duydugumu hatirliyorum. Ama neyden konusuyoduk vallahi hatirlamiyorum ya. Hatirlasm da hatirlamasam da ben kendime kabul ettim.
Yani dunku muhabbetten sonra bu cok sacmaydi. Ama yanlis anlamayayim diyedir belki.
Benim kalbim carpmadi çatırdadı resmen

Bunlar güzel heyecanlar. Tek yol var bacım. Fake hesap. Ekle mesaj at istediğini sor sevgilin var mı hoşlandığın biri var mı vs.. Rahat rahat sor. Ama bize haber et meraktan çatlamayalım

Bunlar güzel heyecanlar. Tek yol var bacım. Fake hesap. Ekle mesaj at istediğini sor sevgilin var mı hoşlandığın biri var mı vs.. Rahat rahat sor. Ama bize haber et meraktan çatlamayalım
Yok ya bence daha fazla kurcalayip kendimi uzmemeliyim. Hersey belliydi zaten simdi netlesti. Dahasini duyup kendimi uzmek istemiyorum. Kendimi de geri cekicem zaten.

Siz hiç denediniz mi böyle bir şey
Denemedim çünkü ben bekarken sadece facebook vardı ve yeni çıkmıştı. Şimdi hep duyuyorum instadan fake hesaptan adamın şununu öğrendim bununu öğrendim diye tonla şey anlatıyorlar. Ha bir kere şüphelendiğim birinin jigolo olduğunu öğrenmiştim fake facebook hesabı açıp şimdi aklıma geldi

Konu sahibi kaç yaşındasınız ?? Değerli kardeşim demesine nedense bende takıldım.bir bekleyin bence kaptırmayın kendinizi.ben kendi yorumumu soyleyeyim aslında sizden hoşlandi fakat ciddi bir adım atması için fazlası gerekli belkide.aklinda başka biriside olabilir gelgit yaşıyor olabilir.sizi onemsemedigini düşünmüyorum.onemsiyor ilgileniyor ama net değil emin değil kendi içinde tam kararda değil.

Aynen beklemede kalın

Yine umit vermek istemiyorum ama esimde bana aynısını yapmıstı.

Lisede fizikten soru cozuyoruz aynı kitaptan gel surada oturalimda (en arka sıra) kardeş kardeş birbirimizin çozemediklerine bakalim anlatalim demisti. Bende icimden "kardes kadar başina tas düşsün hemi" demis dısımdan "tabi canim biz senle kardeşiz kardes kardes fizik sorusu çözelim" diye onaylamıştım.

Sonra bana açıldıktan sonra neden bana oyle dedin dedim. "tepkini ölcmek istedim bozuluyor musun görmek istedim" dedi.

Hala intikamımı alirım bazen gelip bana sarildığinda aaa dur iki dakika "kardes kardes uyuyacagiz surda" derim. Sacmalama ya unut o lafı tamam ergendim tepkimi ölcmek icin dedim unut artik ben sana hic kardes gozuyle bakmadim der.

Bu arada bu adam aslan burcu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…