Kendime bile itiraf edemiyorum

Ben 30 o 33 yasinda. Yani o soze oyle takildim ki baglamini bile unuttum. Neyden sonra dedi hatirlamiyorum bile.
Siz mesela neye gore hoslanmis olabilir ama emin degil diyosunuz.
Yani onun icin digerlerinden farkli oldugumu hissediyorum. Kendisi ise basladigimizda kimseyle konusmayan biriydi. Mesafeliydi. Sonra biz noldu bilmiyorum ayni kafaya sahip olunca anlastik. Normalde hic konusmuyorduk. Küstük. Sonra adim atti. Ki bunu ondan beklemiyordum. 3 kisilik bir gruptuk biz. 3. Kisi ile bu bir ara bozustu. Sonra o kisinin odasina dahi ugramadi hic. Ama bana sık gelir. Burnundan kil aldirmaz genelde. Baktiginizda cok ozenli davrandigi korudugu seyler oldu. Ama herkes karsi boyle mi acaba diye dusunuyorum. Kiskaniyorum onu herkesten. Baska bi kadin arkadastan bahsetse dusman olasim geliyor o kisiye. Bugun onun odada otururken bir arkadas aradi. Sonra acmiycam dedi. Bana sordu acayim mi x kisisi dedi. Ben de ac istersen dedim. X kadin arkadas kahve yapmis kahveye cagirdi. Bu da reddetti. Mesela nasil kiskandim. Bilmiyorum kendimi epey cekip gozlemlemeye karar verdim

Umutlanmak istemiyorum cidden. Burcunu bilmiyorum bi bakayim

Ya bikere kafanız uyuyor..size karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum.butunsel olarak yazdığınız herşeyi okuduğum kadarıyla öyle tahmin ettim.yaşlarınız çok iyi aslında konu sahibi biraz daha yaklaş bence kardeşim demesine bende takıldım ama vaveyla nın yazdıklarından sonra bende de bir ümit oldu.acaba sizi denemk icinmi kardeşim dediki? Seninde ne kardeşi falan demeni beklemiş olabilir belki de sizi ölçüyor.bence net değil ama size ilgisi var.cok derin duygular hissediyor demiyorum ama sizi kendisine yakın buluyor.bu yakın bulma kısmı bile önemli bence sizin olurunuz var.yalniz günaydın yazamam falan demişsiniz hiç bip,telegram, WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden yazışmıyormusunuz ?

Bende sizinle aynı durumdayım..üstelik benim beğendiğim kişi de benden 10 yaş büyük…bende bu yüzden çekiniyorum..hakkımızda hayırlısı…

Hayatında birisi yoksa niye bu kadar imkansız olsun ki? Öncelikle birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın bence direkt açılmaktan ziyade. Öyle durumlarda insanlar istemsiz birbirine çekiliyor zaten.
Evet bu benim dikkatimi çeken bir nokta. Mesela direkt açılmaktan ziyade zaman içeresinde spontene gelişen şeyler daha olumlu oluyor gibi geliyor bana.. Nedenini merak ediyorum aslında. Siz psikologtunuz yanlış hatırlamıyorsam. Nedeni ne olabilir sizce?

Yakin bulma kısmına katılıyorum. Nu hissediyorum zaten. Belki kendi içinde sorgulamıştır ama olmayacagina karar vermiştir. Yani ben adım atsam uzaklasir gibi hissediyorum nedense. Gecen gun ozellikle tersliyosun ya belki o yuzden ilgi cekiyosun diyince onun da tarzinin bu oldugunu düşündüm bir an. Çünkü kendisinin kendini cok seven bir yanı var:)
Gunaydin mesaji bana cok farkli geliyor.
Onu kesinlikle atamam.
Wpde yazisiyorduk.
Hatta saatlerce
konustugumuz da oluyordu
hatta yine saatlerce
ama sadece is
sadece ya
Dedikodu vs filan
onun dışında ozel bir konusma olmuyor.
En son ben is yerindeki kisilerden uzaklasmak icin herkesi cikardim o da dahil.
Yani baktığınızda benim tepkim de sorgulanabilir. Onu bile çıkardım. Ayrim yapmaksizin kimseyle gorusmeyecegimi de soyledim. Bir yorum yapmadı. Bozuldu mu bozulmadi mi bilmiyorum. Ama ona hissim oldugunu bu hareketim yuzunden bile bence dusunmemesi gerek.
Ben kendimi geri cekmeye karar verdim.
Tatil teklifini bir daha açmayacağım.

Size bunu düşündürtecek bir şey oldu mu peki?
Evet birden fazla sey belki.
Tanıştığımız ilk donem ile su anki halim arasinda fark var. O zaman anoreksik bir zayifligim vardi. Su an ise normal bir kilom, cok daha iyi hissediyorum. Ki bence eski halim hic cekici değildi. Belki basta bir yargi konduysa onu degistirmesi zor olmustur. Ote yandan iki spesifik fiziksel ozelligime birkac kez degindigini hatırlıyorum. Bu fiziksel ozelliklerim mesela benim de kendimde begenmedigim seyler. Bu yuzden boyle hissediyorum. Mesela gecen gün guzel oldugumu söyledi bir konuyla ilgili ama durup dururken degildi. Ben dalga gecme dedim. O kadar inanmiyorum beni guzel bulabilecegine

Bu yüzden hep derim karşı cins ile arkadaşlık olunmaz diye xd

Ama bunlar genel olarak kendi beden algınızla ilgili fikirler. Yani sizin kendinizde beğenmediğiniz şeyleri bir başkası beğeniyor olabilir. Ya da sizin düşüncelerinizle onunkiler farklı olabilir. Benim de kendimde beğenmediğim şeyler var (göz rengim gibi) ama eşim ilk gözlerime aşık olduğunu söylüyor gibi gibi.

Ay canım bu kadar düşünme bende senin gibi olmaz diyordum bana kardeşim napıyosun diyordu sevgililerini falan gösteriyordu şimdi ne mi oldu bu saat oldu bak çocuğunu ayağımda sallıyorum ben gayette anlattıklarından olabileceğini anladım

Yok ya bence daha fazla kurcalayip kendimi uzmemeliyim. Hersey belliydi zaten simdi netlesti. Dahasini duyup kendimi uzmek istemiyorum. Kendimi de geri cekicem zaten.
Fake olayına zaten hiç girme yetişkin kişileriz , bu olay saçma bir yere gider

Bu yüzden hep derim karşı cins ile arkadaşlık olunmaz diye xd
Bence de oyle ya kesinlikle katiliyorum. Ama bir noktaya kadar inanın hic aklimda boyle bir sey yoktu
Ben de ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa bile hayli değer veriyor gibi. Sizi diğerlerinden ayırıyor. İnşallah hayırlı olur
Bana deger verdigini ben de hissediyorum. Ama sadece deger galiba. Kardes gibim :)
:) bu erkekler de deli mi ne. Ne degisik taktikleri varmış
Ya mesela demissiniz ya sevgililerini gosteriyordu diye.
Biz hep is konusuyoruz
Hic ozel hayat yok. Bu da dusunduruyor beni. Ilgisi olsa merak eder konu acardi belki. Ama hep bir sınır var

Olabilir ama inanın olsa hissederdim ya. Hic sanmıyorum oyle oldugunu. Iki ozelligim de sevmedigim ozelliklerim ve ailem bile bazen dalgasina takılır. Eski erkek arkadaslarim da soylerlerdi. Kisisel bir yargi da ote genel bir gerceklik bence. Bu yuzden begenebilecegine ihtimal vermiyorum. Bunlar benim kusurlarim ve o da buna takılmış diye düşünmüştüm ben.
Ama çok onemli mi
bence degil, onun icin bilemiyorum elbet.
Ama nedense begendigi kadin profilini de az cok tahmin ediyorum.

Instagramda Sümeyra aydın diye bir kadın var dişil enerji yükseltme seminerleri veriyor ve bilgiler paylaşıyor.Eger iş arkadaşları beğendiğiniz erkekler tarafından arkadaş dost gibi görülüyorsaniz dişil enerjiniz dengede olmayabilir diyor.Eger hırslı rekabetçi anda kalamayan sürekli geleceğe dair planlar yapan sonuç odaklı bir insansanız kendinizi bu yönde geliştirebilirsiniz ve aynı kadın ilk adimi eril güç atmalı diyor yani siz açılmayin bence öyle başlayan ilişkilerde hep kadın yoruluyor.

Tam olarak ihtiyacim olan sey.
Bence de dengede degil. Ki bir ara nasil yapicam diye dusunuyordum bu disil enerjiyi yukseltme meselesini.
Ve tam olarak degindiginiz konu dusundugum ve aciklayamadigim bir seydi.
Yani kadinin adim attigi iliskide nedense daha fazla kadin emegi oldugunu dusunuyorum. Ben de bu yone cevrilirdim sanirim. Cunku dedigim gibi bir sey olsa hissediyor kadin bence. Belki erkeklerde boyle bir sey yok ama ben kadinlarda olduguna inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…