- 30 Mart 2011
- 405
- 957
- 35
-
- Konu Sahibi Latinachica
Ben 30 o 33 yasinda. Yani o soze oyle takildim ki baglamini bile unuttum. Neyden sonra dedi hatirlamiyorum bile.Konu sahibi kaç yaşındasınız ?? Değerli kardeşim demesine nedense bende takıldım.bir bekleyin bence kaptırmayın kendinizi.ben kendi yorumumu soyleyeyim aslında sizden hoşlandi fakat ciddi bir adım atması için fazlası gerekli belkide.aklinda başka biriside olabilir gelgit yaşıyor olabilir.sizi onemsemedigini düşünmüyorum.onemsiyor ilgileniyor ama net değil emin değil kendi içinde tam kararda değil.
Umutlanmak istemiyorum cidden. Burcunu bilmiyorum bi bakayimYine umit vermek istemiyorum ama esimde bana aynısını yapmıstı.
Lisede fizikten soru cozuyoruz aynı kitaptan gel surada oturalimda (en arka sıra) kardeş kardeş birbirimizin çozemediklerine bakalim anlatalim demisti. Bende icimden "kardes kadar başina tas düşsün hemi" demis dısımdan "tabi canim biz senle kardeşiz kardes kardes fizik sorusu çözelim" diye onaylamıştım.
Sonra bana açıldıktan sonra neden bana oyle dedin dedim. "tepkini ölcmek istedim bozuluyor musun görmek istedim" dedi.
Hala intikamımı alirım bazen gelip bana sarildığinda aaa dur iki dakika "kardes kardes uyuyacagiz surda" derim. Sacmalama ya unut o lafı tamam ergendim tepkimi ölcmek icin dedim unut artik ben sana hic kardes gozuyle bakmadim der.
Bu arada bu adam aslan burcu mu?
Ya bikere kafanız uyuyor..size karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum.butunsel olarak yazdığınız herşeyi okuduğum kadarıyla öyle tahmin ettim.yaşlarınız çok iyi aslında konu sahibi biraz daha yaklaş bence kardeşim demesine bende takıldım ama vaveyla nın yazdıklarından sonra bende de bir ümit oldu.acaba sizi denemk icinmi kardeşim dediki? Seninde ne kardeşi falan demeni beklemiş olabilir belki de sizi ölçüyor.bence net değil ama size ilgisi var.cok derin duygular hissediyor demiyorum ama sizi kendisine yakın buluyor.bu yakın bulma kısmı bile önemli bence sizin olurunuz var.yalniz günaydın yazamam falan demişsiniz hiç bip,telegram, WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden yazışmıyormusunuz ?Ben 30 o 33 yasinda. Yani o soze oyle takildim ki baglamini bile unuttum. Neyden sonra dedi hatirlamiyorum bile.
Siz mesela neye gore hoslanmis olabilir ama emin degil diyosunuz.
Yani onun icin digerlerinden farkli oldugumu hissediyorum. Kendisi ise basladigimizda kimseyle konusmayan biriydi. Mesafeliydi. Sonra biz noldu bilmiyorum ayni kafaya sahip olunca anlastik. Normalde hic konusmuyorduk. Küstük. Sonra adim atti. Ki bunu ondan beklemiyordum. 3 kisilik bir gruptuk biz. 3. Kisi ile bu bir ara bozustu. Sonra o kisinin odasina dahi ugramadi hic. Ama bana sık gelir. Burnundan kil aldirmaz genelde. Baktiginizda cok ozenli davrandigi korudugu seyler oldu. Ama herkes karsi boyle mi acaba diye dusunuyorum. Kiskaniyorum onu herkesten. Baska bi kadin arkadastan bahsetse dusman olasim geliyor o kisiye. Bugun onun odada otururken bir arkadas aradi. Sonra acmiycam dedi. Bana sordu acayim mi x kisisi dedi. Ben de ac istersen dedim. X kadin arkadas kahve yapmis kahveye cagirdi. Bu da reddetti. Mesela nasil kiskandim. Bilmiyorum kendimi epey cekip gozlemlemeye karar verdim
Evet bu benim dikkatimi çeken bir nokta. Mesela direkt açılmaktan ziyade zaman içeresinde spontene gelişen şeyler daha olumlu oluyor gibi geliyor bana.. Nedenini merak ediyorum aslında. Siz psikologtunuz yanlış hatırlamıyorsam. Nedeni ne olabilir sizce?Hayatında birisi yoksa niye bu kadar imkansız olsun ki? Öncelikle birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın bence direkt açılmaktan ziyade. Öyle durumlarda insanlar istemsiz birbirine çekiliyor zaten.
Karsi cins olarak cekim hissetmiyor belki. Tek düşündüğüm buHayatında birisi yoksa niye bu kadar imkansız olsun ki? Öncelikle birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın bence direkt açılmaktan ziyade. Öyle durumlarda insanlar istemsiz birbirine çekiliyor zaten.
Yakin bulma kısmına katılıyorum. Nu hissediyorum zaten. Belki kendi içinde sorgulamıştır ama olmayacagina karar vermiştir. Yani ben adım atsam uzaklasir gibi hissediyorum nedense. Gecen gun ozellikle tersliyosun ya belki o yuzden ilgi cekiyosun diyince onun da tarzinin bu oldugunu düşündüm bir an. Çünkü kendisinin kendini cok seven bir yanı var:)Ya bikere kafanız uyuyor..size karşı ilgisi olduğunu düşünüyorum.butunsel olarak yazdığınız herşeyi okuduğum kadarıyla öyle tahmin ettim.yaşlarınız çok iyi aslında konu sahibi biraz daha yaklaş bence kardeşim demesine bende takıldım ama vaveyla nın yazdıklarından sonra bende de bir ümit oldu.acaba sizi denemk icinmi kardeşim dediki? Seninde ne kardeşi falan demeni beklemiş olabilir belki de sizi ölçüyor.bence net değil ama size ilgisi var.cok derin duygular hissediyor demiyorum ama sizi kendisine yakın buluyor.bu yakın bulma kısmı bile önemli bence sizin olurunuz var.yalniz günaydın yazamam falan demişsiniz hiç bip,telegram, WhatsApp gibi uygulamalar üzerinden yazışmıyormusunuz ?
Karsi cins olarak cekim hissetmiyor belki. Tek düşündüğüm bu
Evet birden fazla sey belki.Size bunu düşündürtecek bir şey oldu mu peki?
Bu yüzden hep derim karşı cins ile arkadaşlık olunmaz diye xdHep engelledim
hep kendimi durdurdum
olmaz diyorum, ikimiz olmayiz zaten. Bu nedenle dusunmemeye çalıştım, yasakladım adeta.
Ama engel olamıyorum. Is arkadasima karşı ne hissediyorum bilemiyorum. Kafam çok ama çok karışık.
Aynı yerde çalıştığım ve beni en cok taniyan, neredeyse tek muhabbetimin olduğu arkadaşıma karşı adını koymak istemedigim bir şeyler var içimde. Son iki gündür günün sonunda düşündüğüm tek seyin o olduğunu farkettim
Cok dağıldım, cok mutsuzum cunku olmaz. Biliyorum.
Onun bana karşı öyle hisleri yok.
Olsa hissederdim diye düşünüyorum. Bir şekilde belli olurdu. Ama yok iste. Bu yastan sonra platonik takilip aci cekmek istemiyorum. Bu yuzden hep yasakladim. Ama son iki gündür durduramiyorum kendimi iste.
Her sey gecen görüntüme iltifat etmesiyle icimde artik patladi. Sadece iltifat etti. Ki o gun herkesten iltifat aldım, bir tek onun söylediği beynimde yankılandı. Nasil oldu bilmiyorum diger arkadaslarla birlikte elinde cicek vardi. Bu elindekini bana verdi. Her goren vaay kimden modunda. Ama yani ozel bir sey degildi. Sadece onun eline tutusturulmus ben de uzerine gelince banq vermis oldu. Ama benim icin anlami bu kadar basit olmadi. Mutlu oldugumu fark ettim. Ondan gelmis bir çiçek hosuma gitti. Ama dedigim gibi iicnde hicbir sey olmadigina eminim. Ozel hayatlarımızı hic konusmayiz. Aramizda is iliskisi anlaminda yakin bir arkadaslik var hepsi bu. Bugun ilk kez bir konudan acildi nisan filan yok mu ufukta diye sordu. Ama o kadar kayitsiz sordugunu hissediyorum ki icinde hicbir merak yok ne bileyim ölçme tartma amacı yok. Yok hissetmedim iste.
Beynimde dönüp duran bir konuşma daha var. Bir is icin sehir disina cikacagim. Ona sen de gel dedim. O yer icin pek gönüllü olmadi. Bak guzel bir teklifim var dedim. Sana kalacak yer ayarlayacagim. Tatil yapmis olursun. Haftasonu uzatirsin filan diye soyledim. Ama tek basima napicam orda dedi. Bana sen de kal demiyo ama diyemedi yani onu cok net anladim. Sen de kal demek fazlaydi biraz ama ben tek basima napicam derken de anlatamiyorum ama boyle yem atarsin ya. Onun gibi oldu. Sen de gel diyemese de ben ben de kalirim ok hadi yalniz da birakmiycam seni yeterki gel o ise yalniz gitmiym dedim siz tatil yaparsiniz dedim. Buna da itiraz etmedi. Olsa hissederdim degil mi. Hatta kendi firsat yaratir gelirdi direkt is icin. Biz kadinlar hissederiz dimi
Neden boyle hep olmazlari seçiyorum
Evet birden fazla sey belki.
Tanıştığımız ilk donem ile su anki halim arasinda fark var. O zaman anoreksik bir zayifligim vardi. Su an ise normal bir kilom, cok daha iyi hissediyorum. Ki bence eski halim hic cekici değildi. Belki basta bir yargi konduysa onu degistirmesi zor olmustur. Ote yandan iki spesifik fiziksel ozelligime birkac kez degindigini hatırlıyorum. Bu fiziksel ozelliklerim mesela benim de kendimde begenmedigim seyler. Bu yuzden boyle hissediyorum. Mesela gecen gün guzel oldugumu söyledi bir konuyla ilgili ama durup dururken degildi. Ben dalga gecme dedim. O kadar inanmiyorum beni guzel bulabilecegine
Al benden de o kadar. Çok beceriksizim bu konulardabunlardan biri olmasa da bana gore karizmatik o ayrı. Zaten karşılıklı hissederek bir iliskiye baslayabilsem disimi kırcam.
Ay canım bu kadar düşünme bende senin gibi olmaz diyordum bana kardeşim napıyosun diyordu sevgililerini falan gösteriyordu şimdi ne mi oldu bu saat oldu bak çocuğunu ayağımda sallıyorumHep engelledim
hep kendimi durdurdum
olmaz diyorum, ikimiz olmayiz zaten. Bu nedenle dusunmemeye çalıştım, yasakladım adeta.
Ama engel olamıyorum. Is arkadasima karşı ne hissediyorum bilemiyorum. Kafam çok ama çok karışık.
Aynı yerde çalıştığım ve beni en cok taniyan, neredeyse tek muhabbetimin olduğu arkadaşıma karşı adını koymak istemedigim bir şeyler var içimde. Son iki gündür günün sonunda düşündüğüm tek seyin o olduğunu farkettim
Cok dağıldım, cok mutsuzum cunku olmaz. Biliyorum.
Onun bana karşı öyle hisleri yok.
Olsa hissederdim diye düşünüyorum. Bir şekilde belli olurdu. Ama yok iste. Bu yastan sonra platonik takilip aci cekmek istemiyorum. Bu yuzden hep yasakladim. Ama son iki gündür durduramiyorum kendimi iste.
Her sey gecen görüntüme iltifat etmesiyle icimde artik patladi. Sadece iltifat etti. Ki o gun herkesten iltifat aldım, bir tek onun söylediği beynimde yankılandı. Nasil oldu bilmiyorum diger arkadaslarla birlikte elinde cicek vardi. Bu elindekini bana verdi. Her goren vaay kimden modunda. Ama yani ozel bir sey degildi. Sadece onun eline tutusturulmus ben de uzerine gelince banq vermis oldu. Ama benim icin anlami bu kadar basit olmadi. Mutlu oldugumu fark ettim. Ondan gelmis bir çiçek hosuma gitti. Ama dedigim gibi iicnde hicbir sey olmadigina eminim. Ozel hayatlarımızı hic konusmayiz. Aramizda is iliskisi anlaminda yakin bir arkadaslik var hepsi bu. Bugun ilk kez bir konudan acildi nisan filan yok mu ufukta diye sordu. Ama o kadar kayitsiz sordugunu hissediyorum ki icinde hicbir merak yok ne bileyim ölçme tartma amacı yok. Yok hissetmedim iste.
Beynimde dönüp duran bir konuşma daha var. Bir is icin sehir disina cikacagim. Ona sen de gel dedim. O yer icin pek gönüllü olmadi. Bak guzel bir teklifim var dedim. Sana kalacak yer ayarlayacagim. Tatil yapmis olursun. Haftasonu uzatirsin filan diye soyledim. Ama tek basima napicam orda dedi. Bana sen de kal demiyo ama diyemedi yani onu cok net anladim. Sen de kal demek fazlaydi biraz ama ben tek basima napicam derken de anlatamiyorum ama boyle yem atarsin ya. Onun gibi oldu. Sen de gel diyemese de ben ben de kalirim ok hadi yalniz da birakmiycam seni yeterki gel o ise yalniz gitmiym dedim siz tatil yaparsiniz dedim. Buna da itiraz etmedi. Olsa hissederdim degil mi. Hatta kendi firsat yaratir gelirdi direkt is icin. Biz kadinlar hissederiz dimi
Neden boyle hep olmazlari seçiyorum
Fake olayına zaten hiç girme yetişkin kişileriz , bu olay saçma bir yere giderYok ya bence daha fazla kurcalayip kendimi uzmemeliyim. Hersey belliydi zaten simdi netlesti. Dahasini duyup kendimi uzmek istemiyorum. Kendimi de geri cekicem zaten.
Bence de oyle ya kesinlikle katiliyorum. Ama bir noktaya kadar inanın hic aklimda boyle bir sey yoktuBu yüzden hep derim karşı cins ile arkadaşlık olunmaz diye xd
Bana deger verdigini ben de hissediyorum. Ama sadece deger galiba. Kardes gibim :)Ben de ilgisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa bile hayli değer veriyor gibi. Sizi diğerlerinden ayırıyor. İnşallah hayırlı olur
:) bu erkekler de deli mi ne. Ne degisik taktikleri varmışAy canım bu kadar düşünme bende senin gibi olmaz diyordum bana kardeşim napıyosun diyordu sevgililerini falan gösteriyordu şimdi ne mi oldu bu saat oldu bak çocuğunu ayağımda sallıyorumben gayette anlattıklarından olabileceğini anladım
Olabilir ama inanın olsa hissederdim ya. Hic sanmıyorum oyle oldugunu. Iki ozelligim de sevmedigim ozelliklerim ve ailem bile bazen dalgasina takılır. Eski erkek arkadaslarim da soylerlerdi. Kisisel bir yargi da ote genel bir gerceklik bence. Bu yuzden begenebilecegine ihtimal vermiyorum. Bunlar benim kusurlarim ve o da buna takılmış diye düşünmüştüm ben.Ama bunlar genel olarak kendi beden algınızla ilgili fikirler. Yani sizin kendinizde beğenmediğiniz şeyleri bir başkası beğeniyor olabilir. Ya da sizin düşüncelerinizle onunkiler farklı olabilir. Benim de kendimde beğenmediğim şeyler var (göz rengim gibi) ama eşim ilk gözlerime aşık olduğunu söylüyor gibi gibi.
Tam olarak ihtiyacim olan sey.Instagramda Sümeyra aydın diye bir kadın var dişil enerji yükseltme seminerleri veriyor ve bilgiler paylaşıyor.Eger iş arkadaşları beğendiğiniz erkekler tarafından arkadaş dost gibi görülüyorsaniz dişil enerjiniz dengede olmayabilir diyor.Eger hırslı rekabetçi anda kalamayan sürekli geleceğe dair planlar yapan sonuç odaklı bir insansanız kendinizi bu yönde geliştirebilirsiniz ve aynı kadın ilk adimi eril güç atmalı diyor yani siz açılmayin bence öyle başlayan ilişkilerde hep kadın yoruluyor.