Kendime Arkadaş Nasıl Bulabilirim?

Ay neyini gömeceksek herkesin iletişim becerisi aynı olmayabilir. Arkadaşlık kurmak bu dönemde kolay değil. Güvenilir de değil. Uygulama önermiş hhshshhs😂

Uygulama önermem komik bir şey değil bence. Kız zaten kurs, spor, etkinlikler gibi birçok şey denemiş. Asıl bunları tekrar önermenin bir katkısı yok ki.

Hem mesajıma beğenmeme emojisi atıp hem böyle bir yorum yapmak... Biraz çocukca geldi, Burhan. Yarası olan gocunur mu demeliyim bilemiyorum. Halbuki seninle ilgili kötü bir şey dememiştim. Ancak bu tür sevgili/arkadaş arama başlıklarında her daim kendini övmeye çalışan üyeler oluyor. Halbuki arkadaş/sevgili sahibi olmak salt sosyal becerilerle alakalı bir durum değil ki. Mesela şans da önemli bir faktör. Üstelik konu sahibi okul zamanlarında sosyal olduğunu belirtiyor zaten, yani karşımızda sosyal becerileri düşük biri de yok gibi.

Evet kesinlikle modern arkadaşlarım olsun istiyorum. Çünkü ben de modern bir kafadayım. Ya mesela benim en son sevgilim üniversitede oldu o da öylesine bir şeydi yani. Ama bakıyorum o zamanlarda çok beğenilen biriydim ve iletişim kurmak ya da ilişki kurmak isteyen erkekler de hep böyle yakışıklı, iyi bölümlerde okuyan efendi boş beleş olmayan tiplerdi. Ama şimdi o bile yok. Yani evlilik gibi hayallerim hiç yok ama insan arada seni seven, beğenen ve değer veren biri de olsun istiyor mesela. Oğluna gelin bulmaya çalışıp o şekilde bana musallat olan teyzelerden başka bir olayım yok. Sadece bir doktor bey o şekilde yaklaşmaya çalıştı ben de aynı hastane içinde böyle bir iletişim hoş olmaz diye karşılık vermedim.
Burada kendi kendinizi baltalamissiniz
Yani o doktor ile arkadaş olsaniz ne olurdu? Belki uymayacaktiniz birbirinize arkadas kalacaktiniz? Hos olmaz/uygun düşmez diyerek neden kendinizi sakiniyorsunuz ki? Belki olasi bir iliskiyi engellediniz, ne malum?
Insanlar konusarak, oturup sohbetler ederek tanışıyor bu şekilde nasil arkadas edinmeyi planliyorsunuz?

Uygulama önermem komik bir şey değil bence. Kız zaten kurs, spor, etkinlikler gibi birçok şey denemiş. Asıl bunları tekrar önermenin bir katkısı yok ki.

Hem mesajıma beğenmeme emojisi atıp hem böyle bir yorum yapmak... Biraz çocukca geldi, Burhan. Yarası olan gocunur mu demeliyim bilemiyorum. Halbuki seninle ilgili kötü bir şey dememiştim. Ancak bu tür sevgili/arkadaş arama başlıklarında her daim kendini övmeye çalışan üyeler oluyor. Halbuki arkadaş/sevgili sahibi olmak salt sosyal becerilerle alakalı bir durum değil ki. Mesela şans da önemli bir faktör. Üstelik konu sahibi okul zamanlarında sosyal olduğunu belirtiyor zaten, yani karşımızda sosyal becerileri düşük biri de yok gibi.
Ay niye yaram olsun ya ne alaka 😂😂
Bence komik. Az buçuk gündem, müge anlı takip ediyorsanız sosyal mecra kullanan insanların çoğunun ne amaçla bulunduklarını anlayabilirsiniz. Hepsi öyledir demiyorum ama düzgününe denk geleceğimiz ne malum.? Devir çok kötü olmuş. Beğenmedim atmam da gayet normal yani çünkü beğenmedim 😁 Bunun için satırlarca yazmanız da ne bileyim yani. 😁

Siz güney doğu Ege farkını çok yanlış algilamissiniz bu algiyla arkadas bulmaniz pek kolay değil. Bende yaşadım GDA veya doğu ama sizin bahsettiğiniz gibi spor salonlari erkek ağırlıklı kadinlar yok vs değil. Batı doğu farklı bir kültür yok genç insanlarda herkesle gayet arkadaş olunuyor
Bu GDA ile alakalı değil spor salonu önceden sadece erkeklere özelmiş ben gitmeden birkaç ay önce karma olmuştu. Hem aparta hem işe yakın başka bir seçenek yoktu. Bunun yanında bir kültürden diğerine geçmek üstelik gezi ziyaret olarak değil tamamen yaşam alanı olarak geçmek zorlayıcı olabilir. Burada övdüğüm veya gömdüğüm bir bölge yok olmaz da. Doğu insanı olsam Ege de zorlanırdım.

Ama sende yani kız en hareketli meslek grubunda ve aktivitelere katıldığı halde olmadığından şikayet ediyor, arkadaşlık kurma uygulamaları ne işine yarasın kızın…

Face to face olmuyor diyor, uygulamadan konuşacak yan yana gelecek yine sıkıntı?
Riskli kısmı da bir yana…

Kendinizi bu kadar kapatırsanız nasıl sosyallesmeyi planliyorsunuz?
Sosyal medya iletişimlerine kapalıyım sadece. Takma isim ve belki sahte profil arkasındaki inananlar bana güvenilir gelmiyor. Ha o uygulamalarda tanışıp evlenen çoluk çocuğa karışan insanlar bile var tabi. Benlik bir durum bu sadece.

Bence komik. Az buçuk gündem, müge anlı takip ediyorsanız sosyal mecra kullanan insanların çoğunun ne amaçla bulunduklarını anlayabilirsiniz. Hepsi öyledir demiyorum ama düzgününe denk geleceğimiz ne malum.? Devir çok kötü olmuş. Beğenmedim atmam da gayet normal yani çünkü beğenmedim 😁 Bunun için satırlarca yazmanız da ne bileyim yani. 😁
Bunlar hep Plüton retrosu yüzünden Burhan. Halbusemki biz bunları anlattık. Biz bunları Dünya haritasıylan anlattık. Biz bunları yer küresiylen anlattık. Teleskoplan anlattık. Hava durumuylan anlattık ama olmadı, anlamadılar. 😏

Sosyal medya iletişimlerine kapalıyım sadece. Takma isim ve belki sahte profil arkasındaki inananlar bana güvenilir gelmiyor. Ha o uygulamalarda tanışıp evlenen çoluk çocuğa karışan insanlar bile var tabi. Benlik bir durum bu sadece.
Bu kadar temkinli olman çok güzel, umarım iyi insanlarla karşılaşırsın…

Ama sende yani kız en hareketli meslek grubunda ve aktivitelere katıldığı halde olmadığından şikayet ediyor, arkadaşlık kurma uygulamaları ne işine yarasın kızın…

Face to face olmuyor diyor, uygulamadan konuşacak yan yana gelecek yine sıkıntı?
Riskli kısmı da bir yana…
Kadın diye konuşmuşsun bir de bakmışsın karşına gelmiş Muhittin Dayı. 😶‍🌫

Burada kendi kendinizi baltalamissiniz
Yani o doktor ile arkadaş olsaniz ne olurdu? Belki uymayacaktiniz birbirinize arkadas kalacaktiniz? Hos olmaz/uygun düşmez diyerek neden kendinizi sakiniyorsunuz ki? Belki olasi bir iliskiyi engellediniz, ne malum?
Insanlar konusarak, oturup sohbetler ederek tanışıyor bu şekilde nasil arkadas edinmeyi planliyorsunuz?
Hemşire - Doktor ilişkileri nasıl ifade etsem hastane ortamında çok hoş karşılanmıyor. İlla ki duyulurdu. Çok dedikodu olurdu falan filan işte. Zaten adam böyle havalı çapkın bir tipti.

Bunlar hep Plüton retrosu yüzünden Burhan. Halbusemki biz bunları anlattık. Biz bunları Dünya haritasıylan anlattık. Biz bunları yer küresiylen anlattık. Teleskoplan anlattık. Hava durumuylan anlattık ama olmadı, anlamadılar. 😏
Plüto retro mu yapıyormuş? Yazıklar olsun ne diyelim😂

Devir kötü ve bu insanlarla ilgili bir şey, internetle ilgili bir şey değil. Hepimiz sosyal medya kullanan insanlarız sonuçta. Dışarda da internette de bulabiliriz kötü insanları. İnsanların niyetini çözebilmek sosyal becerilerle alakalı bir durum.

Urfa’da mısınız? Cevabım ona göre şekillenecek çünkü…

Hemşire - Doktor ilişkileri nasıl ifade etsem hastane ortamında çok hoş karşılanmıyor. İlla ki duyulurdu. Çok dedikodu olurdu falan filan işte. Zaten adam böyle havalı çapkın bir tipti.
Yani kendimce önerilerim tükendi
Ben de sosyal.medyadan yazanlara cok acik degilimdir ama en kötü ne olur ki engellerim kafasiyla yaklasiyorum
Bu tur bir dedikoduya da maruz kalmisligim var kendimi o dönem kötü hissetmistim simdi sallamiyorum çünkü dedikoduyu yapan kötü anılıyor ben değil. Bu arada o kisi capkin olabilir illa sevgili olmaniz gerekmez ki belki baska insanlarla tanışmaniza, sosyallesmenize vesile olurdu kimbilir
Ben bakis açınızı fazla kapali buldum evet devir kötü de her insana kotu diye temkinli yaklasirsak yalniz kaliriz

X