Kendimden şüphe eder oldum. Ben mi haksizim siz söyleyin

Beni ananem buyuttu, annem calisiyordu suan hala bile uzerine titrerim.
Belki esiniz icinde cok ozeldi anneannesinin yeri ve vefat bu.
Sevdiklerini kaybetmek uzer,yikar insani...
Aileniz kirilmasin olaya bu yonunden baksin.
Sizde, ailenizde en guzelini yapmissiniz.
Bosverin esiniz gormesede siz iyilik yapin hep.
Insallah birgun oda anlayacak.

Ben sizi çok iyi anladım. Sadece bu olaya bakarak yorum yapmıyorsunuz. Öncesi de var. Sizde bir birikmişlik var. Eşiniz şımarıkça davranıyor.

Kırgın olduğunuzu söylediğiniz zamanlarda sizi büyütmekle ve sorun çıkarmakla da suçluyor mu?

Erkekler genelde bal gibi farkında oluyolar ama anlamamazlıktan geliyolar en azından benim karşılaştıklarım böyle
Bilmiyorum ne umursaniyorum ne sözüm dinleniyor. Bi konudan rahatsız olup söylesem işine gelirse deniyor.yani boşanmam için zemin hazırlıyor sanki

Evet burada bi sürü konum var zaten.
Çok şey birikti içimde sorunlari konusmuyoruz herseyin üstü kapatiliyor bu da beni üzüyor haksızlığa uğradığımi düşünüyorum. Bazı şeyleri soyledigim zaman ya yanlış anlamış ya da abartmis oluyorum. Yad işine gelirse deniliyor

O zaman cenaze olayında ki tavrını hoşgörün ama onun dışında ailenize karşı nasıl davranıyorsa,siz de onun ailesine karşı aynı şekilde davranın.O gelmiyor mu ailenize siz de gitmeyin,o eve kabul etmiyor mu ailenizi siz de onun ailesini kabul etmeyin.Surat yapıyorsa siz de aynısını yapın.Siz istediğiniz kadar bak sen benim aileme böyle yaptın ama ben senin ailene saygımı bozmadım deyin bir işe yaramaz.Yani hiç takdir beklemeyin boşu boşuna.O size ne yapıyorsa siz de aynı şekilde misilleme yapın.Erkekler genelde bu şekilde anlıyor yaptığı hatayı.

Bilmiyorum ne umursaniyorum ne sözüm dinleniyor. Bi konudan rahatsız olup söylesem işine gelirse deniyor.yani boşanmam için zemin hazırlıyor sanki
ya kusura bakma canım eski konularından hatırladığım birisin
bir senin eşinin bir de odunlu nickli bir arkadaş vardı onun eşinin düzeleceğini ihtimal vermiyorum
gece gece bunu yazıp sinir bozmak istemezdim ama cidden bu adam ne yaparsan yap nasıl davranırsan davran düzelmez
çünkü anasının şımarık oğluşu o

Size aynı şkilde davranın ev işlerini yapmayın mesela onun işlerini, işine gelirse deyin. ergenlikten çıkmadığın sürece ilgi-saygı yok deyin.

Ölüm yıkıcı ve üzücü bilirim ... en azindan ben bunu sorunca canim sıkkındı v.s diyebilirdi. Konusamiyoruz. Tartisamiyoruz

Yapı olarak çok yapıcı biri olmalısınız.

İlişkinin annesi siz çocuğu da eşiniz olmuş.

Size tavsiyem eşinizle bir sorun yaşadığınızda o size gelene kadar siz yumuşamayın.

Asla geri adım atmayın. Zamanla onun gözünde de haklı bir konuma gelirsiniz.

Bir de üzerine çok düşmeyin özellikle o sizinle iyiyken bu sefer siz hafiften soğuk olun ve size sunmadığı iyi davranışlar için zerre üzülmeyin, umursamayın bile.

Bir müddet sonra eski ilginizi kazanabilmek için çabalamaya başlayacaktır ister istemez.

Ama çok sabırlı davranmanız gerekiyor

Öncesi varsa bilemem ama sadece o gün için söylüyorum takılacak dert edilecek birşey yok,sonuçta ortada cenaze var..

Haklısınız ne taktir gördüm ne de anlaşıldım.
Karşımda zor bi insan var ve empati yoksunu. Belikit misillemeden anlar

Neden kusura bakayim ki gercekleri söylüyorsun. Ben de farkindayim aslında. Tüp bebek tedavisini hep erteliyorum çünkü güvenim yok ona karşı

Evet ben ne kadar yapiciysam eşim o kadar yıkıcı. Bütün yük sirtimda o çok rahat ona sıkıntı yaşatmadim sıkıntı üreten taraf hep o oldu.en ufak olayda iyi bende ailene gelmem diyor bugünkü tartışma da böyle son buldu.biktim artık.
Ben onu hiç tehdit etmedim.
Işine gelirse demedim. Herkes geldigi yere dönecek demedim çok kirginim.
Önerilerinizi uygulayacagim.
Annemle konusucma bi de yavaştan ayrilma konusunda.

İcinden gelerek yapmana guveniyor.Kocan naparsa yapsin sen huyunu degistirmeyeceksin.Ben de senin gibiydim ama degisicem.1 gundur kusum koczmla yeter artik

anneannesi vefat etmis. cani sikkindir o yuzden, kendi ailesinden birini kaybedince sizin aile fertlerinize karsi farkli hissetmis olabilir. normaldir diye dusunuyorum, ama tabi kisisel fikrim. eger her zaman bu sekilde degilse bence takmayin kafaya

Ne yaparsan yap kimisine iyiylik yaramıyor. Nankörlük damarlarında var. Eşin için söylemiyorum daha yeni bi olay yaşadım ona binaen söylüyorum.

Minnie sen hallisinda Bence bu konuda yuzgoz olma onunla, cunku ben neyin derdindeyim diyecek
Ve acikcasi konularini bilen bir insan olarak annesi sizinle daha cok takilacak diye hissediyorum
Ailene tamam o anda oyle yapti ama genel anlamda adamda bir sorun var bu aile konularinda

Senin bu dertlerin bitmez. 5 yildir esin boyle, kayinvaliden boyle sen cok ezik
Durmussun bugune kadar. Oyle de devam ediceksin sanirim ben anlamiyorum cidden. Bulunmaz hint kumasi mi bu adam ?
Bosan gitsin bence cocuk yoklen.
Mutlu deyilsin anlattiklarindan yola cikarsak, kendini beyenmis sana ancak ke di sartlarinda iyi davranan, sana zerre saygisi olmayan bu adamla nereye kadar devam ettirmeyi
Dusunuyorsun?

Hadi ettiriyorsun diyelim ne zaman sen pnun agzinin payini vermeyi ogreniceksin acaba ?

Bi yandan böyle düşünüyorum ama bi yandan da tam tersini sanırım ona karşı iyi niyetimi kaybettim
Valla kocan su katilmamis bir agac parcasi canim.

Bu adami ben gorsem bir kasik suda bogarim oyle diyim sana. Her ko u acisinda sahsen acaba gene ne yapti diye ben geriliyorum inan.

bence eşinizle gayet açık konuşmalısınız eğer vefatla ilgisi yoksa ve bu eşinizin her zamanki halıyse konuşun cunku dahada ıleri gidecektir eşinizin yaptığı saygısızlık sızle problemi olabilir ama ailenizin yanında neden böyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…