Bilmiyorum ne umursaniyorum ne sözüm dinleniyor. Bi konudan rahatsız olup söylesem işine gelirse deniyor.yani boşanmam için zemin hazırlıyor sankiErkekler genelde bal gibi farkında oluyolar ama anlamamazlıktan geliyolar en azından benim karşılaştıklarım böyle
Evet burada bi sürü konum var zaten.Ben sizi çok iyi anladım. Sadece bu olaya bakarak yorum yapmıyorsunuz. Öncesi de var. Sizde bir birikmişlik var. Eşiniz şımarıkça davranıyor.
Kırgın olduğunuzu söylediğiniz zamanlarda sizi büyütmekle ve sorun çıkarmakla da suçluyor mu?
O zaman cenaze olayında ki tavrını hoşgörün ama onun dışında ailenize karşı nasıl davranıyorsa,siz de onun ailesine karşı aynı şekilde davranın.O gelmiyor mu ailenize siz de gitmeyin,o eve kabul etmiyor mu ailenizi siz de onun ailesini kabul etmeyin.Surat yapıyorsa siz de aynısını yapın.Siz istediğiniz kadar bak sen benim aileme böyle yaptın ama ben senin ailene saygımı bozmadım deyin bir işe yaramaz.Yani hiç takdir beklemeyin boşu boşuna.O size ne yapıyorsa siz de aynı şekilde misilleme yapın.Erkekler genelde bu şekilde anlıyor yaptığı hatayı.Annem tanıştığı günden itibaren iyi davrandı. Oglum dedi hep.elinden geldiğince iyi ağırladı. Ama eşim evlendikten sonra çok deisti. Sırf aileme deil bana karşı da.
Sekiz yıl flört ettik ama beni şok etti evlenince bambaşka oldu sanki.
Anneme de kafayı kpss ye gir istersen lafindan sonra taktı iki ay küstü bayramda gitmedi.tartisma esnasinda annen bana sempatik gelmiyor dedi bu olaylarin üstünden iki üç yıl geçti ama ben o zamandan sonra eşimin davranışlarını gözlemler oldum guvenemedim
ya kusura bakma canım eski konularından hatırladığım birisinBilmiyorum ne umursaniyorum ne sözüm dinleniyor. Bi konudan rahatsız olup söylesem işine gelirse deniyor.yani boşanmam için zemin hazırlıyor sanki
Size aynı şkilde davranın ev işlerini yapmayın mesela onun işlerini, işine gelirse deyin. ergenlikten çıkmadığın sürece ilgi-saygı yok deyin.Evet burada bi sürü konum var zaten.
Çok şey birikti içimde sorunlari konusmuyoruz herseyin üstü kapatiliyor bu da beni üzüyor haksızlığa uğradığımi düşünüyorum. Bazı şeyleri soyledigim zaman ya yanlış anlamış ya da abartmis oluyorum. Yad işine gelirse deniliyor
Ölüm yıkıcı ve üzücü bilirim ... en azindan ben bunu sorunca canim sıkkındı v.s diyebilirdi. Konusamiyoruz. TartisamiyoruzBeni ananem buyuttu, annem calisiyordu suan hala bile uzerine titrerim.
Belki esiniz icinde cok ozeldi anneannesinin yeri ve vefat bu.
Sevdiklerini kaybetmek uzer,yikar insani...
Aileniz kirilmasin olaya bu yonunden baksin.
Sizde, ailenizde en guzelini yapmissiniz.
Bosverin esiniz gormesede siz iyilik yapin hep.
Insallah birgun oda anlayacak.
Evet burada bi sürü konum var zaten.
Çok şey birikti içimde sorunlari konusmuyoruz herseyin üstü kapatiliyor bu da beni üzüyor haksızlığa uğradığımi düşünüyorum. Bazı şeyleri soyledigim zaman ya yanlış anlamış ya da abartmis oluyorum. Yad işine gelirse deniliyor
O zaman cenaze olayında ki tavrını hoşgörün ama onun dışında ailenize karşı nasıl davranıyorsa,siz de onun ailesine karşı aynı şekilde davranın.O gelmiyor mu ailenize siz de gitmeyin,o eve kabul etmiyor mu ailenizi siz de onun ailesini kabul etmeyin.Surat yapıyorsa siz de aynısını yapın.Siz istediğiniz kadar bak sen benim aileme böyle yaptın ama ben senin ailene saygımı bozmadım deyin bir işe yaramaz.Yani hiç takdir beklemeyin boşu boşuna.O size ne yapıyorsa siz de aynı şekilde misilleme yapın.Erkekler genelde bu şekilde anlıyor yaptığı hatayı.
Haklısınız ne taktir gördüm ne de anlaşıldım.O zaman cenaze olayında ki tavrını hoşgörün ama onun dışında ailenize karşı nasıl davranıyorsa,siz de onun ailesine karşı aynı şekilde davranın.O gelmiyor mu ailenize siz de gitmeyin,o eve kabul etmiyor mu ailenizi siz de onun ailesini kabul etmeyin.Surat yapıyorsa siz de aynısını yapın.Siz istediğiniz kadar bak sen benim aileme böyle yaptın ama ben senin ailene saygımı bozmadım deyin bir işe yaramaz.Yani hiç takdir beklemeyin boşu boşuna.O size ne yapıyorsa siz de aynı şekilde misilleme yapın.Erkekler genelde bu şekilde anlıyor yaptığı hatayı.
Neden kusura bakayim ki gercekleri söylüyorsun. Ben de farkindayim aslında. Tüp bebek tedavisini hep erteliyorum çünkü güvenim yok ona karşıya kusura bakma canım eski konularından hatırladığım birisin
bir senin eşinin bir de odunlu nickli bir arkadaş vardı onun eşinin düzeleceğini ihtimal vermiyorum
gece gece bunu yazıp sinir bozmak istemezdim ama cidden bu adam ne yaparsan yap nasıl davranırsan davran düzelmez
çünkü anasının şımarık oğluşu o
Evet ben ne kadar yapiciysam eşim o kadar yıkıcı. Bütün yük sirtimda o çok rahat ona sıkıntı yaşatmadim sıkıntı üreten taraf hep o oldu.en ufak olayda iyi bende ailene gelmem diyor bugünkü tartışma da böyle son buldu.biktim artık.Yapı olarak çok yapıcı biri olmalısınız.
İlişkinin annesi siz çocuğu da eşiniz olmuş.
Size tavsiyem eşinizle bir sorun yaşadığınızda o size gelene kadar siz yumuşamayın.
Asla geri adım atmayın. Zamanla onun gözünde de haklı bir konuma gelirsiniz.
Bir de üzerine çok düşmeyin özellikle o sizinle iyiyken bu sefer siz hafiften soğuk olun ve size sunmadığı iyi davranışlar için zerre üzülmeyin, umursamayın bile.
Bir müddet sonra eski ilginizi kazanabilmek için çabalamaya başlayacaktır ister istemez.
Ama çok sabırlı davranmanız gerekiyor
İcinden gelerek yapmana guveniyor.Kocan naparsa yapsin sen huyunu degistirmeyeceksin.Ben de senin gibiydim ama degisicem.1 gundur kusum koczmla yeter artikBen evime gelen insana sırt çevirip surat asamiyorum öyle bi huyum var o bunun rahatlığı içinde ama bıktım artık.
yaptıklarımı içten gelerek yaptım yine olsa yine yaparım ama kuru bi teşekkür bekledim.birak Teşekkürü kuzenlerinin yaninda beni azarladi.sonra Özür diledi ama çok kırıldım çocuk gibi azarlaninca
Senin bu dertlerin bitmez. 5 yildir esin boyle, kayinvaliden boyle sen cok ezikEşimle problemler bitmiyor bitmez çünkü adam konuşamiyor tartışıyor içindekileri sıralayip küsüyor.
Anneannesi vefat etti annemle kardeşim koştu geldi o gün evde yemek dagitildi yardım ettiler ertesi gün cenaze olacak diye eve dönmeyin bizde kalın dedim kaldilar .sabah erkenden kalktim uyku tutmadı zaten .kahvalti hazirladim eşim önce ben yemeyecegim dedi .ye bugün uzun süre bişey yiyemeyiz dedim. Sonra ekmegin arasına koy balkonda yiyeceğim dedi.oyle de yaptik o mutfağın balkonunda bizde içeride kahvaltı ettik kardesimle annem bisey demediler ama bi tuhaf oldular bende bozuldum normalde eşimin tavrinda bişey yoktu ama bu hareketi beni üzdü annemlere de onun derdi benimle bu ara benimle uğraşıyor dedim.
Bugün laf lafi açtı bende ona neden o şekilde davrandığını sordum hemen yüzünün ifadesi değişti tavir yapmadim işine gelirse ben böyleyim dedi.daracik yer sigmayiz hava almak istedim dedi ama bunlari söylerken sesi tavri kiriciydi. Ben ailesine her zaman güleryüzlü davrandim annesinin olur olmaz zamanlarda gelmesini tolere ettim.daha bugün ani bi şekilde geldiler hasta olmama rağmen çay verdim. Üzüldüğüm nokta davranışlarimin karşılığını tam tersi biçimde almam ,hakketmedigim durumlara düşmem ve de kirginligimi bile dile getiremem.getirince sonuç bu oluyor.
Eşim annenlerle bu konu aranızda konusulmuş diyerek klasik bende size bi daha gitmeyecegim tehditini savurdu .ben de bunun benim için bi tehdit olusturmadigini cani ne isterse yapabileceğini söyledim ve tartışma bitti şu an kendi kendimi sorguluyorum ben mi hataliyim diye. Bu adam beni anlamamak için direniyor.
Yapılan iş, iyilik söylenmez ama on gündür koşturdum mutfaktan çıkmadim herkes teşekkür etti.yoruldun dinlen iyi görünmüyorsun dedi ama eşim ne ilgilendi ne de teşekkür etti. Tüm anlayışsız tavirlari bana karşı.
Herşeyi sorgular oldum.
Kusura bakmayın uzun oldu ama çok doldum
Valla kocan su katilmamis bir agac parcasi canim.Bi yandan böyle düşünüyorum ama bi yandan da tam tersini sanırım ona karşı iyi niyetimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?