Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Bakımla makyajla güzel olamayacak kız yok ben sana diyim. Bunu da yaşamasam inanmazdım benim lise arkadaşım ‘gerçekten’ çirkin bi kızdı saçı başı yüzü gözlüğü her şeyiyle çirkin olduğuna yemin edebilirim sonra uzun zaman görüşmedik biz geçenlerde bir gün bana takip isteği atmış anam dedim evrim diye bi şey varmış.

Bi kere saç modelini TAMAMEN değiştirmiş yüzü küçük olduğu için yüzünü ön plana çıkaran kapatmayan bi model ve güzel dağınık modeller yapıyor. Önünde perçemi vardı atmış onu da

Makyaj konusunda kendini aşmış efsane makyaj yapıyor gözlük falan takmıyor tabi lens yada ameliyat oldu sanırım. Harika giyinmeye başlamış ve ve ve inanamazsın o kadar yakışıklı bi sevgilisi vardı ki. Manken gibi çocuk nişanlanmış onla da. Gurur duydum resmen, kızla yakın olmamama rağmen gururlandım çünkü bu kadar senede kendini ondan daha iyi geliştiren değiştiren kimseyi görmedim.

Öyle yani kesinlikle her şeyi değiştirebilirsin her şey senin elinde. O kızda hatırladığım bariz tek bi özellik vardı gerçekten çok ama çok özgüvenli iyi niyetli bi insandı. Bence her şeyden önce özgüvenini geri kazan. Bir bana çirkin derse (ki arkamdan denmiştir duymuşumdur) önce kendi g.tüne baksın dışında bi düşünce aklıma gelmiyor. Kendimi ona beğendirecek değilim sonuçta ben kendimi baya beğeniyorum seviyorum ve mutluyum böyle. Bu kafaya bir an önce girmen lazım bunu yapabilirsin tabiki gerekirse psikologa git bir şeyler yap ama acilen özgüvenini geri kazan. Her şey çok daha güzel olacak emin ol

Kuzeninin saçını başını yolasim geldi :)

Sen de eskiden güzeldin de ne oldu şu haline bak şimdi filan de... mutlaka neyim degisti diye içten içe kafaya takar

Ya da "kocan pek ilgilenmiyor da egonu benle mi tatmin ediyorsun"de

Ya da onu hiç umursama..bir süre sonra vazgecer

gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Abaza sanırım
Evli barklı kadına alıcı gözle mi bakmış haspa
Valla biz ne desek de sen çirkinim iğrencim demeye devam edeceksin
En azından pasif olma yapıştır cevabı
"Ahh be kuzen sende hemen evlendin baksana taliplerin kapıya dizilmişti. Geçenlerde bi arkadaşımın kuzeni bana seni sordu çocuk manken gibi üstelik çok zengin bende ama o evli dedim ama sen eniştemle evlendin artık neyse senin de kaderin buymuş kala kala enişteme kalmışsın hahaha" de bırak kendi hayatını sorgulasın ne diye dert ediyorsun laf sokmak çok rahatlatıcı birşey denemeni öneririm

ben ergenken kendime çirkin çirkin deyip duruyordum burnum şöyle ağzım böyle sivilcem var saçım güzel değil diye dolaşırdım
sonra bir baktım ya senin ağzın küçük sivilce izin var falan söylüyor
ne kız ne erkek kimse beni güzel bulmuyor
benden çok daha çirkin kızlar bir özgüven dolaşıyor kimse onlara şuran şöyle demiyor hatta güzel bulunuyorlar o zaman bir arkadaşım demişti sen kendine çirkin dedikçe şuram böyle şuram şöyle dedikçe insanlar senin kusurlarına daha çok dikkat etmeye başlıyor diye
ondan sonra dememeye başladıkça insanlar farklı davranır oldu

Bence kuzenini kıskanmana hiç gerek yok sen kıskanıyosun ve o bunu fark ederek seni daha çok kıskandırmaya çalışıyor. Bence sende ona ne güzel kızsın ahh bide kalbin güzel olsa de ve bi kahkaha patlat

kesinlikle
mesela o kuzene ben olsam ne kadar çirkinsin deyip durduğunda
ya deme öyle geçen bir yere gittim bizim için kardeş olsanız bu kadar benzerdiniz demişlerdi tühh derdim

kesinlikle
mesela o kuzene ben olsam ne kadar çirkinsin deyip durduğunda
ya deme öyle geçen bir yere gittim bizim için kardeş olsanız bu kadar benzerdiniz demişlerdi tühh derdim
Yok ben bana laf sokan birine benzetilmek ya da benzettiler demek istemem
Çöp kovasına benzetileyim daha iyi diye düşünürüm:)

Yok ben bana laf sokan birine benzetilmek ya da benzettiler demek istemem
Çöp kovasına benzetileyim daha iyi diye düşünürüm:)
bir defa öyle yaptım ben birine sesi kesildi ama başka şeyler de söylenebilir mesela senin dediğin o kızı kudurtmak için birebir
ciğerlerini bilirim bu tiplerin
ortaokul mezunu kendine evlenebilecek bir tip bulabildiği için şanslı hisseden bir kız
başka yerde borusu ötmez kuzeninin üstünden ego yapıyor
büyük ihtimalle kızın hala okumasını çalışabilecek olmasını kıskanıyor konu sahibini de sessiz bulmuş üstüne geliyor
ben bu kızın o kadar çirkin olduğunu da düşünmüyorum

İnsan kendisini güzel hissettiği kadar güzeldir böyle yapma kendine. Mesela ben belki saçma gelebilir ama her gün aynaya bakıp Allahım beni ne güzel yaratmışsın çok güzelim ya şuna bak saça kaşa vs diyr devam ederim birçok kişi hoş bulmaz belki sorunda değil ben güzel hissediyorum.

Bence kuzeninizi kıskandığınız için onu bunu diyor diyorsunuz. Evlenmiş zaten sürekli mi karşılaşıyorsunuz ya da gizlice sevdiğiniz insan ne alaka nerede gördü sizin kuzeninizi..Biraz abarttığınızı düşünüyorum. Çirkin kadın yoktur kendine bakmayan kadın vardır. Saçınızı değiştirin rengini değiştirin makyaj teknikleri öğrenin size yakışacak kıyafetler alın.Kimseyi.de takıntı haline getirip kıyaslamayın

Evlerimizin arasında 10 dakkika var. Kocası gece çalışıyor sürekli bize uğruyor. Abartmıyorum dediklerini aynen yazdım.
Snapchat'an ikimizin (kuzenimle benim) fotoğrafımızı koymuştum. Bunu gördü ve öyle yazdı

Simdi kuzeni de yerden yere vuracagiz iyi guzel ama sen niye boyle kompleksler kiskancliklar denizindesin be guzelim. Kiz belki saka yapti belki sen ona bilendin diye abartiyorsun.
Kizi oldugu gibi kabul et.
Sen de oyle pozitif ol oyle iyilikler guzellikler tatli muhabbetler samimi iliskiler ile donat kendini ki cazibe merkezi olasin.

Bir de ne demisler Allah insana cirkin sansi versin.

kuzenin dedigin gibi olsa mutlu olur biraz. mutlu insan baskasiyla ugrasmaz. kendi halindedir. baskasini ezmez yermez uzmez. belli ki guzel ama sorunlu komplexli ve mutsuz. yasin bunu anlamak icin erken biraz ama sonra sonra farkedersin ne dedigimi.
sana gelince asik olunan fizik guzelligi degildir. haldir sirettir tavirdi yaydigin enerjidir. bunu anlamak icinde erken biraz. insanlarin cogu bunu 25 ten sonra 30 a dogru fark ediyor. o yuzden bu kadar mutsuz evlilik var.
sana tavsiyem once bi durusunu degistir cirkinim degil guzelim de. sana uygun sac tipini kiyafetleri secmeye calis. her konuda fikrin olsun kulturunu gelistir. bi yere girdiginde ilk sana bakmasalarda sonra gozleri seni arasin insalarin.
dipnot. kendimi begendirecegim diye abazalardan abuk sabuk adamlardan uzak dur kendine saygin olsun biraz

Ay konu sahibi öyle bir anlatmışsınız ki kuzeninizle sizin sıfatınızı çok merak ettim görsel hafızam sizi görmeden ölmesin rica ederim. İsterseniz mesaj kutuma ikinizin bir karenizi gönderebilirsiniz. Çok merak ettim.

Öyle bir anlatmışsınız ki kendinizi maraz alinin köpeği rıfkıya benzeteceğim yoksa. Ay bu neeeeee kendinize gelin. Çirkinim de çirkinim.
Sevin kendinizi.
Sev kendini.
Sev.
Sev yahu!

Burnum uzun ve kemerli yüzüm asimetrik sivilcelerim hala çıkıyor ama hiç böyle hissetmedim. K9usurlarimim farkındayım ve böyle mutluyum. Evliyim mutluyum anneyim bunlar için güZel olmaya ger3i yok. Sorun kuzeninizde

dıs guzelliğin yaninda bide guzel ahlak verseymis yüce rabbim kiskanmanizi hakli hakli bulabilirdim ama malesefki yoksun ve farkinda degil

cirkin oldugun icin degildir sevgilin olmamasi, kalbine bakan adam cikmamistir karsina...

150 cm 65 kilo yuzu gozu leke dolu, elleri terleyen gozunun biri digerinden kucuk bi hatunum. Evet hakikaten cirkin denebilir yani, ama evliyim, yuzume degil ruhuma asik bir adamla evliyim. Saclarim yagli gobegim sarkmis gozumde capaklar varken bile bana hayran hayran bakip cok guzelsin diyebilen bir adamla evliyim. 186 boyunda 75 kilo agzi yuzu duzgun bana gore epeyce yakisikli bir adamla evliyim. 6 yil sevgililik 4 yillik evlilik ile 10 yildir hergun bana dunyanin en guzel kadiniymisim gibi davranan bir adam...

Ama bu nasil oluyor biliyormusun, kendimi cok seviyorum! Her halimi, her cizgimi cok seviyorum asigim kendime! Kendine sevgisi olmayan birini bir baskasi sevemez zaten, once kendini sevmelisin... yuregin yansimali yuzune, sana bakan burnunu degil kalbini gormeli, kendinle alay edebilmeli ve kusurlarinla mutlu olmalisin. Kuzenine gelince, ona bu hakki verme, sacini duzlestirirsen belki begenen olur diye abuk subuk konustugunda benim yuregim yeter sacima asik adami ne yapayim de sustur mesela, senin takmadigini gorunce birakir zaten. Ama gercekten takma!

Bak bir arkadasim var, yuregi nasil guzel bir kiz, ama gel gelelim 120 kilonun uzerinde, hakikaten hic bir albenisi yok! 30 yasina kadar bir tek erkek arkadasi olmadi cunku hepsi kilosuna bakip eledi onu, ve su an nisanli, onumuzdeki ay dugunu var, yuregine asik olan bir adamla evleniyor, adamin kiza bakarken gozlerinin ici guluyor, gelinlige girmek icin diyet yapmaya kalktiginda sakin ugrasma kilo vermeye ben senin camasirinin belinde yaptigi ize bile hayran hayran bakarim diyor (fantaziye gel)

Yani sen yuregini guzel tut, kendini sev, nasi gorundugunun inan onemi yok...

Kuzenin dış görünüş olarak güzel olabilir ama konuşma tarzına bakacak olursak karakteri 5 para etmez. Yine güzellikle ilgili bir konu açarsa sende burdan vur golü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…