- 4 Mayıs 2016
- 2.906
- 7.904
- 27
Abaza sanırımgizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
kesinlikleAbaza sanırım
Evli barklı kadına alıcı gözle mi bakmış haspa
Valla biz ne desek de sen çirkinim iğrencim demeye devam edeceksin
En azından pasif olma yapıştır cevabı
"Ahh be kuzen sende hemen evlendin baksana taliplerin kapıya dizilmişti. Geçenlerde bi arkadaşımın kuzeni bana seni sordu çocuk manken gibi üstelik çok zengin bende ama o evli dedim ama sen eniştemle evlendin artık neyse senin de kaderin buymuş kala kala enişteme kalmışsın hahaha" de bırak kendi hayatını sorgulasın ne diye dert ediyorsun laf sokmak çok rahatlatıcı birşey denemeni öneririm
Yok ben bana laf sokan birine benzetilmek ya da benzettiler demek istememkesinlikle
mesela o kuzene ben olsam ne kadar çirkinsin deyip durduğunda
ya deme öyle geçen bir yere gittim bizim için kardeş olsanız bu kadar benzerdiniz demişlerdi tühh derdim
bir defa öyle yaptım ben birine sesi kesildi ama başka şeyler de söylenebilir mesela senin dediğin o kızı kudurtmak için birebirYok ben bana laf sokan birine benzetilmek ya da benzettiler demek istemem
Çöp kovasına benzetileyim daha iyi diye düşünürüm:)
Bence kuzeninizi kıskandığınız için onu bunu diyor diyorsunuz. Evlenmiş zaten sürekli mi karşılaşıyorsunuz ya da gizlice sevdiğiniz insan ne alaka nerede gördü sizin kuzeninizi..Biraz abarttığınızı düşünüyorum. Çirkin kadın yoktur kendine bakmayan kadın vardır. Saçınızı değiştirin rengini değiştirin makyaj teknikleri öğrenin size yakışacak kıyafetler alın.Kimseyi.de takıntı haline getirip kıyaslamayın
Burnum uzun ve kemerli yüzüm asimetrik sivilcelerim hala çıkıyor ama hiç böyle hissetmedim. K9usurlarimim farkındayım ve böyle mutluyum. Evliyim mutluyum anneyim bunlar için güZel olmaya ger3i yok. Sorun kuzeninizdeMerhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
.......
Bir arkadasim var, yuregi nasil guzel bir kiz, ama gel gelelim 120 kilonun uzerinde, hakikaten hic bir albenisi yok! 30 yasina kadar bir tek erkek arkadasi olmadi cunku hepsi kilosuna bakip eledi onu, ve su an nisanli, onumuzdeki ay dugunu var, yuregine asik olan bir adamla evleniyor, adamin kiza bakarken gozlerinin ici guluyor, gelinlige girmek icin diyet yapmaya kalktiginda sakin ugrasma kilo vermeye ben senin camasirinin belinde yaptigi ize bile hayran hayran bakarim diyor (fantaziye gel)
Yani sen yuregini guzel tut, kendini sev, nasi gorundugunun inan onemi yok...