Sana bişey diyim mi kuzenin güzel falan değil.
Ağzı leşşşş, duyguları leşşşş, karşısından naif bir insan olduğunu bildiğinden egosunu senin üzerinden tatmin eden bir zavallı.
Bunu kıskanıyorsan buyur kıskan....
Foseptik çukuru gibi kalbi var kadının..
Hadi bakalım...
Ona ağzının payını vermek çok isterdim ama öyle ezik im ki...
Biri bana şamar atsa sesimi çıkartmam hep böyleydim maalesef
Talihin pembe rengine aldandım.Ne demiş şair ;
Sevgilim güvenme güzelliğine,
Senin de saçların tarumar olur;
Aldanma talihin pembe rengine,
Hayatın uzun bir intizar olur.
Valla konu sahibesi yurtdisinda kara kas kara goz, kahvrenegi sac = cekici bu kadar
Sen Hanslara yonel bence topladigin iltifatlara sasarsin
Guzellik = bakim bu devirde. Al bir topuklu sandalet, cek soyle efil efil bir bluz/elbise bir de hafifce makyaj yap ee tamam iste guzel oluyorsun. Gencken guzel olmak gayet kolay.
Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
Talihin pembe rengine aldandım.
aynen ya bakımlı her kadın güzel geliyor bana daValla konu sahibesi yurtdisinda kara kas kara goz, kahvrenegi sac = cekici bu kadar
Sen Hanslara yonel bence topladigin iltifatlara sasarsin
Guzellik = bakim bu devirde. Al bir topuklu sandalet, cek soyle efil efil bir bluz/elbise bir de hafifce makyaj yap ee tamam iste guzel oluyorsun. Gencken guzel olmak gayet kolay.