Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Kardeşlerim ablalarım. Mesajlarınız için çooooook teşekkür ederim.
Sorularınıza cevap vereyim :
Kuzenim orta okul mezunu ben üniversiteye gidiyorum.

Yüzümde ki neleri mi kötü buluyorum?
Yüz şeklimi çok küçük bir kafam var
Dudaklarım çooooooook ince
Burnum estetikli olmasına rağmen çok büyük. Cildimde sivilce izleri var
Ayrıca aşırı utangaçım.
Evet kendime hiç ama hiç özgüvenim yok.

Bazen kendime güvenesim geliyor ama illa birinden fiziğimle ilgili iğrenç bir šey duyuyorum.
Mesela dayım beni hep birisine benzetir bana sen aynı osun ikizisin der.
O kişiyle alakalı da "iki ton makyaj yapınca bile çirkin maymuna benziyor"der

Makyaj yapıyorum giyinmeme dikkat ediyorum ama sorun yüzümde.
Evlenme meraklısı hiç değilim ama arkadaşların çoğu nişanlı ya da en azından sevgilileri var. Insan sormadan edemiyor niye beni beğenen yok diye...

Kendime güvenmek istiyorum ama bi türlü güvenemiyorum

Valla ben bu yaşıma kadar kendine bakıp da cirkin olan hic kimse görmedim tanımadım. Güzellik = bakım
Burnunuzu da yaptırmıssınız zaten ve bence burun estetigi insanı inanılmaz degistiriyor guzellestiriyor eger gercekten kemerli büyük falan bir burnunuz vardıysa. Gerci bazı insanlara cok da yakışıyor büyük burunlar cok karakteristik duruyor da neyse.
Onun dışında kendinize ozen gostermiyor musunuz acaba. Çünkü mesela benim icin yanımdan gecen kisi mis gibi parfum korkuyorsa dunyanin en guzel/yakışıklı insanıdır. Zaafim var guzel kokulara demek istediğim sey bakımlı ozenli olmak insanı direk guzellestiriyor. Uyumlu hos giyinip sacları biraz fonleyip biraz makyaj yapıp mis gibi kokan bi insanın cirkin olduguna hic rastlamadım ben

Belkide güzelliğini ön plana çıkarmayı bilmiosundur.
Mesela ince kaş aldırıosundur ama sana kalın kaş yakışıodur.
Yada saçlarına doğru şekli veremiosundur.
Profesyonel birinden yardım al.
Çirkin kadın yoktur.
Doğru hamleler vardır.

Ona ağzının payını vermek çok isterdim ama öyle ezik im ki...
Biri bana şamar atsa sesimi çıkartmam hep böyleydim maalesef

Ona ağzının payını vermek çok isterdim ama öyle ezik im ki...
Biri bana şamar atsa sesimi çıkartmam hep böyleydim maalesef

Senin bu naifliğinle oynayacak kadar zavallı işte o kız alla allaaa...
Büyütüp durmayın şunları gözünüzde.
Sen bir psikoloğa gitsene.
Sana kimse yardımcı olamaz buradan.
Çünkü seni biliyorum her seferinde sana sayfalarca yazıyoruz ama sende gram değişme yok.
İlla ver paranı git bir psikologla konuş.
Başka türlü bir adım dahi ileri gidemezsin.

Öncelikle sen kendini sevmen lazım ... Kendini sevmeyen insan nasıl yaşar ki ?? Eminim çok guzelsindir... Senden başka bir tane daha yok bunu unutma ...laf sokarsa sende ona sok ...

yuzu kucuk olup guzel olan kadinlar var. dudaklarin icin.dislerini yaptirabilirsin. dislerbyapijca da dudak sekli degisiyor diye duymustum. estetik diye birsey var
emina sandalin ac eski haline bak.

ayrica es sevgililik vs guzellikle alakali degil. herkesin bir alicisi vardir. mecnunun seni illaki guzel bulur. benim esim mesela yakisikli degildir ama benim icin gayet cekici ve yakisikli. objektif olarak baktigimda yakisikli olmadigini biliyorum ama benim gozumden oyle gorunmuyor.

Sen kendini nasıl görürsen, kendini değerli hissedersen bunu karşındakine yansıtırsın.O bu zaafını farkedip oradan vuruyo seni bir nevi aslında o kıskanıyor seni. Sana karşı nötr olsa hiç uğraşmaz etmez iyi niyetli yaklaşsa böyle cümleler kurmaz ve bilmeni isterim ki kalp güzelliği herşeyin ötesinde gelir.Sen takıntı haline getirmişsin yapma ve o kuzenine de daha fazla sessiz kalma en basitinden evet kiloluyom çirkin de olabilirim ama Allah kalbimi güzel yapsın onun tedavisi yok. De yeter ona.
Bence özgüven ekslikliğin konusunda destek almalısın bir uzmandan ve aşabiliceğine inanıyorum.
Güzel bir sözü var; Vitrine değil, iklime gel. diye..

Ablam çekik göz, beyaz ten iş yapmaz mı be ya, benim gibi çinlilere benzeyenler için umut var mıdır oralarda?

Bence artık kuzeninize hoşşttt deme vaktiniz gelmiş. Nasıl görünürseniz görünün, kimsenin sizinle bu şekilde konuşmasına izin vermeyiniz. Şu iğrencim, çirkinim lafları da bana biraz depresyon belirtisi gibi geldi. Bir psikiyatra gidin.

Benim akrabamın bir akrabası var kız nasıl güzel size kelimeler bulup anlatamam kızı bir yerde çok ünlü bir avukat görüyor. Kızla hemen evlendi.
Evde dadılar, hizmetçiler yok şu yok bu malikaneye gelin gitti.
Kızı da tanırım çok severim hiç kıskanmazdım.
Ay bende yamuk bişeydim.
Benim akrabamın kızı da benden önce büyüdü serpildi, sülalenin en güzel kızı benim die kendini ilan etmişti. Şaka değil bu ilan ediliş bu arada.
Anam ben bir süre sonra bir değiştim.
Ben ailenin en güzel kızıyım diyen kızı totomda don lastiği diye sallayacak duruma geldim.
Yüzüm oturdu tamam ailece fizigimiz güzel. Fiziğimiz genetik.
Sonra giyim, maykaj porfesyonel makyaj yaparım, annem çok zevkli bir kadındır acayip kıyafetler bulurdu bana, elbise çok yakışıyor. Güzel elbiseler aldırdım.
Birazda kendini keşfet.
Mesela alnın darsa alnındaki fazlalık saçları ve tüyleri iple al, şakaklarında saçların fazlaysa onları al. Yüzünün hatları ortaya çıkar derinlik katar saçların karartısından kurtulur yüzü gözün açılır.
Kaşlarını iyi tanı yüzüne uygun kaşı bul ince güzel duruyorsa ince kalın güzel duruyorsa kalın kavis güzel duruyorsa vs kaşlarina şeklini ver. Kaslarını alttan almanın dışında üstten de şekil ver iple etrafını temizle.
Boynun ince ve uzunsa onu ortaya çıkar kuğu gibi salınırsın.

Kocaya dıdısıyla cocukla ugrasmak kolaymi .Bekarligini kiskanip sana sarıyor bence .
Biraz rahat ol .Şıklari degerlendiriyorum sen gibi pat diye evlenemem standartlarim var de geç .
Ooo birsürü laf sokarım ben ona .......
Biraz kafa calıştir .Hem zaten guzellik nedir ki .Insanin bahtı gzl olsun ....
Keske biraz gec evleneydim dedigim cok oldu .

Kimsenin güzelliği garanti değildir;kaza olur, ciddi hastalık geçirir veya zamanın uyguladığı değişimle bir bakmışsın güzellik uçup gitmiş. Ama kültür, birikim, hoşgörü ve biraz bakımla güzelleşmeyecek kadın yoktur. Kendinize değer vermeniz lazım herşeyden önce, kuzeniniz fiziksel güzellik dışında iç güzelliğe pek önem vermemiş sanırım.

Kuzeninizin sözlerine kırılsanız da umursamıyor gibi yapın. O sizi sözleriyle incitmeyi seviyor belli ki. Siz hayatınızda onu kendinize rakip görmeyi bırakın. Herkesin kendine has özellikleri, güzellikleri vardır. Kuzeninizin gerçekten de mutlu olduğunu bilemezsiniz. Çünkü insanlar size kendilerini gösterdiği gibi değildir her zaman. Velev ki çok mutlu, siz o çok güzel, çok mutlu diye hayatı kendinize neden zehir ediyorsunuz. Umursamayın, sizi üzmesine izin vermeyin. Hayatınızı güzel yaşamaya, mutlu yaşamaya çalışın. Muhakkak karşınıza size göre biri çıkacaktır ama zamanı var demek ki. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Öncelikle kendinize iğrencim demeyi bırakın. Kendinize saygı duyun.Kendinize saygı duymazsanız insanlarda size saygı duymaz.
Ayrıca kuzeninizde size söylediği laflarla egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Kulak asmayın.

aynen ya bakımlı her kadın güzel geliyor bana da
yok küçük gözlüymüş büyük gözlüymüş iki rimel eyeliner bitti gitti mesela :))
doğal güzel olcam diyorsan kaş ektir kirpik taktır ipekler dudak pigmenti vs dünyanın alternatifi var inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…