Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Bu arada bence cevre degistir
Genc kizsin, akraba akraba bayilmiyor musun? Spora git, kitap okuma , tiyatro, resim vb benzeri bir kursa git.
Kuzeninle de bir daha gorusme bence
Kendini bastan yarat yani, olumsuz insanlardan uzak dur, yeni insanlara yelken ac.
Bir de kuzeninde seninle yasit sanirsam, nedir bu koca meraki. 22 yasindasin, tam hayatini sekillendirecek yastasin. Staj yap, parttime is bul. AB ulkesindeysen cok super pozitif ayrimcilik yasalari var istedigin okulda master yaparsin. Cok harika sirketler var, onlardan birinde calismayi hedefle ona gore calis, didin. Kendine guzel bir hayat yarat. Nedir bu 20 yasinda kocaya gitme meraki...

Neden sivilcen var diye sorduğunda siz de neden hala beynin yok diye sormaliydiniz. Laf sokana laf sokulur ne o ben igrencom tavırları. Kadını güzel yapan dik duruşudur havasidir. Leş karakterde birinin kaşı gözü yerinde dursa ne olur ki? Yerin altı nice guzellerle dolu. Önemli olan düzgün insan olmak.

Kuzeninin yüzü güzel olabilir de karakteri çok çirkinmiş, önemli olan karakter sen ruhunu gönlünü güzel tut gerisi önemli değil . Herkesin bir gün yüzleri kirişacak, saçları dökülecek, kamburu çıkacak yaslanacagiz elbette, gençlik hallerimiz kalmayacak. Ama her zaman aynı kalacak bir şeyimiz var "ruhumuz". Önemli olan insanın ruhunun , karakterinin güzel olması.

Kimsenin seni aşağılamasina izin verme, kuzeninin karakteri çok çirkin. Karakter değişmez ama dış görünüş çok değişir. Makyaj yaparsın, azıcık giyim kuşam degistirirsin, sivilce dedigin sey de cozumsuz degil bir ilaca bakar, sonra da özgüvenli bir duruş sergilersin oldu da bitti bu kadar. Günümüzde çoğu kişi doğal güzel değil ki zaten(estetik,makyaj yığınla) neyi dert ediyorsun? Eminim çirkin falan da değilsindir, sen öyle düşündükçe gözüne çirkin gelmeye başlarsın , kendinin güzel olduğuna inandıkça gözüne de güzel gozukursun.

Kuzeniniz tek bi laf ederse hic utanmadan ona aynen soyle diyin.hadi ben cirkinim estetikle falan yine guzellesirim peki senin bu cirkin kalbini hangi estetik operasyon duzeltecek.bence diş gostermenizin zamani geldi.bende eskiden sizin gibiydim biri laf soyleyince gunlerce aglar uzulurdum.simdi biri laf soyledi mi pat diye suratina carpiyorum lafini.ben uzulup kahrolacagima birazda onlar uzulup aci ceksin.sizi uzen insanlara acimayin

Oy kuzum yaaa herkes fahriye evcen değil. Sen bile kendime böyle söylersen ooooo millet ne demez. Ben inanmıyorum çokkkk çirkin olduğuna. Kesinlikle bir psikoloğa git, eğitimini tamamla, güzel bir işe gir. Bnm bir kuzenim vardı çok iddialı değildi. Yıllar önce yanyana geldiğimizde herkes bnm çok hoş olduğumu söylerdi. Şimdi benim 20 kg fazlam var gıdım falan var, o gayet hoş:)))) yarın bi bahane bul çık evden mission impossible izlemeye git:) onunlada görüşme

Kuzenin güzel olsa kaç yazar, huyu kötü.
Bir de kendinize ‘çirkin’ ifadesini yapıştırmaktan vazgeçin. Önce kendinizin farkına varın, o özgüvene sahip olun ki; gücünüzü keşfedin.
Herkesin kusurları var sonuçta, makyaj hileleri, giyim kuşamla hepsi silinir

kuzum senden 10 yaş büyüğüm.yeni jenerasyon 3 kuzenim var.3 ude birbirine dayi teyze hala çocuğu.bi tanesi hakkaten Allah vergisi güzel ve zarif kugu gibi diger ikisi çirkindi! hatta en büyük olani babaannesi çarlim benim diye severdi.( belki sen carliyi bilmezsin.maymun ) neyse simdi diger ikiside bi güzelleşti bi güzelleşti ki dönen bir daha dönüp bakıyor.estetik mi var hayır.sadece bakım ve giyime kuşana özen gösterdiler.makyaj yapmayı öğrendiler.spora gidiyorlar.yuksek lisans yaptılar.simdi o kuğu gibi kızla güzellikte yarışıyorlar.paran varsa şanslısın

Önce sen kendini sev ve kuzeninle görüşmeyi bırak. Hayat zaten yeterince zor. Bir de gereksiz insanlarla zaman harcama. Çok gençsin. Okuyor musun, çalışıyor musun?

Sende olupta kuzeninde olmayan bir şey var gibi ve bunu kıskanıyor olmalı. Eğitim seviyeleriniz mi farklı ya da senin ondan başka bir üstünlüğün ? Çünkü bariz hırs yapmış.
Bu arada 29 yaşındayım daha 5 - 6 ay önce sivilce tedavisi gördüm. Stresten yüzümde çıkıyordu şimdi hiç bir şey yok. Hatta geçen gün kuaför "yüzün ne kadar pürüzsüz" dedi. Yani bakım ile geçer.

Yüzünde bir iz, kaza, özür vs yoktur. Biraz bakım bile inan özgüvenin kendine gelir. Böyle düşünen bir tanıdığım vardı. Kendini çirkin bulurdu fotoğraf çekinmek istemezdi.
Kız sonra kilo verdi saç modeli rengi değişti kıyafetler güzelleşti bambaşka biri oldu. Gerçekten bakım önemli. Şimdi ilk kez sevgilisi oldu ve nişanlandı bile.

En büyük düşman kendinize siz olmussunuz.guzellik cok goreceli bir kavramdir.benim bir akrabam vardir cok guzeldir.parmak isirtir yani ama yasadiklari film olur.ikinci evliligini cocuklu bir adamla yapti.oncesinde felegin cemberinden acilarla gecti.o derece yani.guzellik kaderini yada kismetini belirlemez insanin.Allah kuluna zulum etmez.ama sen ediyosun kendine.kuzenine gelince arkadaslara katiliyorum agzinin payini yapistir.haddini bilsin.ayrica erkeklerde kadinda ilk zamanlar gosteris arasalarda ilerleyen yillarda yerini baska seyler alir.sevgi saygi hosgoru sadakat gibi.bence buraya aldatildigini yazan kadinlarin coguda eminim birbirinden guzeldir.kalbini guzel tutmaya bak.kendin icin yasa.asla cirkin oldugunu dusunme baskalariyla kiyaslama yaparsak hicbirimiz aynaya bakamayiz.butun kadinlar guzeldir kiymetlidir.

Çirkin kadın yoktur, az bakımlı kadın vardır.
Az toparlan bakalım sen
Spora başla
Sağlıklı beslenmeye
Ertrafında sana iyi gelecek insanlarla takıl
Alış veriş yap yeni güzel giysiler al
Dil kursuna vs git
Yeni çevre edin kendine
Bence çirkin biri değilsin, kuzenin kesin seni kıskanıyor ve özgüvenini mahvetmek için öyle yapıyotr. Susma ve sende ona haddini bildir

Tam olarak nereni beğenmiyorsun , ona göre yorumlar yapalım.
Bence sen bence kendi potansiyelini görmüyorsun. Sorun varsa sorun odaklı düşünmelisin. Çok mü tüylüsün? Lazerle halledilir. Bölgesel fazlalık mı var ? Diyet ve sporla halledilir.
Sivilce mi var? Cildiyle görün ,ilaç merhem verirse kullan. Yüzün yağlı ise defne sabunu ,argan sabunu gibi sabunlarla yıka. Yeni arkadaşlar edin , kurslara git, farklı insanlarla tanış.
Hem kendini hem ruhunu güzelleştir.

Daha 22 yaşındasın, sağlıklısın. bunun değerini farketmek bile güzelken, sen nasıl cirkin olabilirsin ki...

Kuzenin seni boyle sozde ezmeye calismis ama bir dusun mutlaka bir yerini veya basarini kıskanmis. Yoksa kimse boyle dan dan söylemez cirkin bile olsan.

Makyaj yap giyimine dikkat et göğsün önde omuzların dik yürü ,küçük dünyaları ben yarattım modunda ilerle .gör ozaman nasıl güzel olacaksın .
Ayrıca kuzeninde olmayıp sende olan illaki bir şeyler vardır ,sende ordan vur .
Unutma ne kadar ezilip büzülürsen o kadar üStüne gelirler ..

Önce kendini sevmelisin kendini beğen yahu sen onun karşısında ezilip buzulursen daha çok üstüne gelir kendine. Güvenini kazan önce bı erkeğe kendini beğendirme evlenmiş de ne olmuş başı göğe mi ermiş marifet mi bu yani onu marifet den sasiyorsa bı çok insan bı bakıyorsun evli bı bakmışsın boşanmış hayatta neyin garantisu var ki canım sen de tenzih ederek söylüyorum annem çok der her kurtlu baklanın bile alıcısı olur der sen kafana takma kısmet den öteye olmaz ama ille güzellik dersen çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünden yola çık bı sitil danışmanı bul güzellik salonuna üye ol estetik yaptırdığına göre imkainn var dene bakalim

Bana kuzeniniz kompleksli gibi geldi. Evet kadınlar arasında güzellik rekabeti sık yaşanan bir şey, bunu inkar etmiyorum. Ama tavrı, kurduğu cümleler biraz ezikçe geldi bana. Yani sanki sizde ona üstünlük kuran bir şeyler var da o da sizi güzelliğiyle ezmeye çalışıyor gibi. Kuzeninizden daha zengin, daha yetenekli, daha sempatik vb. olabilir misiniz? Bana sorarsanız büyük olasılıkla çekemiyor sizi. Bariz bir artınız yoksa da yok canım ne alaka niye kıskansın deyip geçmeyin. Çok acayip insanlar var, atıyorum onun babasıyla arası kötüyse sizin ise iyiyse onu bile kıskanıyor olabilir.

Güzellik konusuna gelecek olursak, ağlasanız da zırlasanız da paralansanız da bazı şeyleri değiştiremezsiniz. Güzellik de bunlardan biri. Elinizde olmayan bir şey için kahrolmak çok boş. Nasıl ki herkes zengin aileye doğmuyorsa, kadife sesli olmuyorsa, kağıt-kalem kullanmadan diferansiyel denklem çözemiyorsa herkes güzel de olamıyor. Buna çok takılmayın derim. Yaşınız genç, ergenlikten yeni yeni çıkıyorsunuz. Olgunlaştıkça kendinizle de hayatla da barışacaksınız, emin olun. Hem belki gayet güzelsinizdir de farkında değilsinizdir. Umarım şansınız güzel olur. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…