Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Ne diyebilirim ona ki...
Iğrençim

Şimdi burun estetiği olmuşsun zaten. Nasıl bir çirkinlikten bahsediyorsun. Bence çirkin değilsindir. İnsanın kendini algilayisi çoğu zaman gerçekçi değildir. Bunu düzeltmek kolay değil. Uzman desteği gerekebilir.
,
Diğer yandan başka bir önerim olacak. YouTube de desi perkins var. Onu izle makyaj öğretiyor süper ötesi makyaj yapıyor. Kadın normal de küçük ve hafif çekik gözlü ama makyaj yapınca oluyor sana Jennifer Lopez.

başkalarından saygı, ilgi ya da sevgi bekliyorsan, önce sırasıyla kendine borçlusun bunları. kendini sevmeyen birinin sevilmesi mümkün değildir. sen kendini sevdiğin halde dünya sana diken yolladı mı, sevin, yakında gül yollayacak demektir.

Allah çirkin bahtı ile püssür talihi versin derler tabi sizi tenzih ediyorum eminim çirkin degilsinizdir sadece biraz kuzeniniz yüzünden baskı altında kalmissiniz umarim özgüven eksikliğinden biran önce kurtulursunuz

gercekten cirkinim diye ortaligi inletiyorsun ki benim hic inanasim gelmiyor ondan resim görmeden inanmammmm

O kadar mutlu olsa senle ugrasmaz.

Kalbi guzel olmayan zaten her seye sahip olsa da mutlu olamaz

Ayeti kerimede Allah sadece kalplere bakar diyor yaradan oyle soyledikten sonra kulun ne dusundugu onemli degil.

Yüz önemli değil fazla. Spor yap çok çekici ol yüzünü makyajla halledersin. Daha gençsin. Çok iyi bir üniversite oku. İyi yerlere gel. Onun karşısında dik duran güçlü kadın ol. Sonra kuzenin sana laf soktuğunda güzel bir kahkaha at ve ona dönüp " ah tatlım ne yapacaksın işte Allah sana güzellik vermiş bana da akıl vermiş" diyeceksin

Sen kendinden değil zerre (haşa)yaratma yeteneği olmadığı halde sana kusur bulan kuzeninden iğren.

Bunu sana teselli etmek için değil bir gerçek olduğu için söylüyorum emin ol seni güzel yapan kaşım gözün değiş özgüvenin.

Çevrende nesi güzel ki dediğin birçok kadın özgüveni ve havası sayesinde dikkat çeker.
Sen önce kendini sev
Bunh sana bir zamanlar kendini hiç beğenmeyen biri söylüyor :)
Belki canlı görsen sende beni beğenmeyeceksin ama ben artık kendimi seviyorum
Bana da yeri geldi çirkin diyen oldu bi erkek tarafından beğenilmeyeceğim diye çok üzüldüğüm zaman oldu ama şu an evliyim

Boşver takma elalemi kimin ne olacağı belli olmaz.
Bir daha dengesiz konuşacak olursa beğenmiyorsan (haşa) al sen yarat de

Ben hiçbir kadının çirkin olduğuna inanmıyorum...
Yapmanız gereken biraz tarz drgiştirmek biraz bakım ohhh misss...
Siz hemen salmışsınız, öncelikli olarak kendinizle barışık olmalısınız ..

Bazi kadinlar cok guzeldir ama cehaleti guzelligini golgeler.Kabaligi,karaktersizligi onu cirkin gosterir.
Her kadin guzeldir ,sadece bakim ve ozenle ilgili bir sey bu.Ayrica kuzeniniz belki sadece size guzel geliyor olamaz mi.Guzelligin sonu yok ki kimse en guzel olamaz,herkesten daha guzel dedigimiz biri mutlaka vardir.
Mutlu bir yuva kurmak isteyen erkek,esinin zekasina,karakterine,zarafetine onem verir.
Zarafet ve asalet daha onemli..
Belki de baskalari sizi ondan daha guzel buluyor siz bilmiyorsunuz..
Mesela hurrem sultan..Aslinda mahidevran sultan ,hurrem sultandan cok daha guzelmis.Hurrem "neseli,sevecen "demektir.Tarihle ilgilenmeyi seviyorum kaynaklar mahidevran sultanin guzelliginin meshur oldugunu soyluyor.Bu yuzden mahidevran sultan ,hurrem sultani ciddiye almamis ilk basta cunku guzelligine cok guveniyormus.Ama hunkar,hurremin zekasina,insaniyetine,hanimefendiligine asik olmus .
Guzellik goreceli bir durumken, kendinizi bunun icin uzmeyin.
Ne kadar guzel arkadaslaeim var ,ama mutlu olamadilar.
Kimin daha mutlu ve huzurlu olacagini Allah bilir

Hürrem sultanla tanışmış bir seyyah "çok çok güzel değil ama alımlı ve neşeli" olarak tanımlamış. Pozitif, neşeli ve çok çok zeki bir kadın, yazdığı aşk mektubu edebiyat dersinde okutulur. Saray tonla güzel kadınla dolu ama kafa herkeste yok işte!

sen böyle düşündükçe bu senin davranıslarına da yansıyacağı için aslında seni beğenecek insanlar bile seni çirkin bulur. özgüven çok önemli bişey kendi hayatımda da deneyimledim. Kendini en çok nasıl beğeniyorsun? atıyorum saçımı düzleştirip yoğun makyaj yapınca güzel oluyorum diyosan yap öyle fotolar çek kendini hangi açıdan güzel çıkıyorsan. çirkinim diye düşündüğün an aç onlara bak ve hayır değilim diyerek bu düşünceyi aş. duruşun gülümsemen bile değişecektir ve günlük hayatta da o fotolardaki gibi olacaksın.giyimini de düzenle. rahatlık = güzellik. moda dünyasındaki mankenlere bak sokakta dönüp bakmayacağın kaç kişiye onlar bak bu güzel ve manken dedikleri için bakıyoruz aslında.. herkes bikaç dokunuşla gayet nefis gözükebilir.

kıme gore cırkınsın ?
guzellık kavramı denınce aklı dırek belırlı bır resım gelmesın konu sahıbı... o cok guzel dıye bahsettıgın kuzenını gozunde cok buyutuyorsun ben asla onun guzel oldugunu dusunmuyorum guzel bırının kullanmayacagı cumlelerı kullanmıs . oldukca kompleksı bırı gıbı geldı bana sana soyledıklerı

Küçük çevrelerde yüzü az biraz düzgün olan tiplerin bir tarafını kaldırıyorlar ne yazık ki. O kızı alıp Victoria's Secret defilesine atsan, o kadar güzel birsürü kadının arasında aşağılık psikolojisine girer çünkü muhtemelen etraftan gördüğü pohpohlama dışında hiçbir üstün yanı yok. Güzellik geçicidir, görecelidir. Başka özellikler kazanmak ve başka konularda kendini geliştirmek lazım. Hayatta x mahallesinin en güzel kızı olmaktan çok daha önemli şeyler var. Kendini o aptal ortamdan uzak tut, seni üzenleri hayatından çıkar ya da bir miktar uzaklaş. Çevreni değiştir, gez, sosyalleş.

Çok güzel bir kuzenim var. Diyor ki kim beni neden sevsin abla.
Öylece bakıyorum. Çünkü özgüven sıfır.
O da 1995 doğumlu ve üniversitede okuyor. Ancak kendisine inandırmış güzel olmadığına.
Özgüven gerçekten çok önemli. Çok çirkin ne olabilir yani..
Bi kız arkadasim vardi lisede. Kızın ardından neler söylerlerdi... hakikaten alımlı değildi. 20 den sonra bir değişti. Sac makyaj derken geven ay evlendi gitti. Mesleğini de eline aldı tabi.
Bu arada şu an arkadaşım 26 yaşında.
Bence sen kendindeki potansiyeli görmüyorsun
Spora git
Cilt sorunun varsa doktora git
Iyi markalardan makyaj malzemeleri al
Takılar tak güzel giyin
Üşenmeyin yani yapın.

22 yalınfa evlenip ne yapacaksın ki? Hayatını yaşa, sen kendinden emin olursan kimse bir kelime edemez. Gez, toz, öğren kemdini geliştir. Görünüşünden rahatsızsan giyim tarzını değiştir, makyaj teknikleri öğren. Spor yap kilolu değilsen bile vücudunu daha çok beğenmeni sağlar. Kuzeninin de ağzını açtırma. Bende de var böyle bi kuzen ama bana böyle hadsiz şakalar yapacak olursa karşılığını fazlasıyla alacağı için ancak arkadan konuşuyor.

Kuzenin sana böyle söylediği için kompleks yapmışsın aslında çirkin değilsin eminim. Ayrıca ne çirkinler gördüm her hafta sevgili değiştirir çorap değiştirir gibi aşık olanı gördüm yani sen kendini böyle gördüğün için böyle düşünüyorsun. İnan bana çook güzelsin çok.
Mesela ben güzelimdir mavi gözlü sarışınımdır ama eşim klasik erkek giyinmesi vs bilmez ama bir gör nasıl aşığım nasıl seviyorum,seven göz değil kalptir bunu asla unutma. Bu arada canım eşim; "dünyanın en yakışıklı erkeği olmayabilirsin ama dünyamın en yakışıklı erkeğisin." :)

Gorusmeme sansiniz yok sanirim o yilan dilliye siz de ayni sekilde tepki verin... Ayrica estetik yaptirdiginiza gore maddi durumunuz fena degil.. Instagramdan sayfalari takip edin makyaj yapmayi ogrenin... Alin biseyler giyinin tarzini degistirin saciniz degistirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…