Ne diyebilirim ona ki...
Iğrençim
Yüz önemli değil fazla. Spor yap çok çekici ol yüzünü makyajla halledersin. Daha gençsin. Çok iyi bir üniversite oku. İyi yerlere gel. Onun karşısında dik duran güçlü kadın ol. Sonra kuzenin sana laf soktuğunda güzel bir kahkaha at ve ona dönüp " ah tatlım ne yapacaksın işte Allah sana güzellik vermiş bana da akıl vermiş" diyeceksinMerhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
Bazi kadinlar cok guzeldir ama cehaleti guzelligini golgeler.Kabaligi,karaktersizligi onu cirkin gosterir.
Her kadin guzeldir ,sadece bakim ve ozenle ilgili bir sey bu.Ayrica kuzeniniz belki sadece size guzel geliyor olamaz mi.Guzelligin sonu yok ki kimse en guzel olamaz,herkesten daha guzel dedigimiz biri mutlaka vardir.
Mutlu bir yuva kurmak isteyen erkek,esinin zekasina,karakterine,zarafetine onem verir.
Zarafet ve asalet daha onemli..
Belki de baskalari sizi ondan daha guzel buluyor siz bilmiyorsunuz..
Mesela hurrem sultan..Aslinda mahidevran sultan ,hurrem sultandan cok daha guzelmis.Hurrem "neseli,sevecen "demektir.Tarihle ilgilenmeyi seviyorum kaynaklar mahidevran sultanin guzelliginin meshur oldugunu soyluyor.Bu yuzden mahidevran sultan ,hurrem sultani ciddiye almamis ilk basta cunku guzelligine cok guveniyormus.Ama hunkar,hurremin zekasina,insaniyetine,hanimefendiligine asik olmus .
Guzellik goreceli bir durumken, kendinizi bunun icin uzmeyin.
Ne kadar guzel arkadaslaeim var ,ama mutlu olamadilar.
Kimin daha mutlu ve huzurlu olacagini Allah bilir