Kendimden nefret ediyorum kuzenimi çok kıskanıyorum

Bu arada bence cevre degistir
Genc kizsin, akraba akraba bayilmiyor musun? Spora git, kitap okuma , tiyatro, resim vb benzeri bir kursa git.
Kuzeninle de bir daha gorusme bence
Kendini bastan yarat yani, olumsuz insanlardan uzak dur, yeni insanlara yelken ac.
Bir de kuzeninde seninle yasit sanirsam, nedir bu koca meraki. 22 yasindasin, tam hayatini sekillendirecek yastasin. Staj yap, parttime is bul. AB ulkesindeysen cok super pozitif ayrimcilik yasalari var istedigin okulda master yaparsin. Cok harika sirketler var, onlardan birinde calismayi hedefle ona gore calis, didin. Kendine guzel bir hayat yarat. Nedir bu 20 yasinda kocaya gitme meraki...
Miss gercek hayatta da arkadaşım olmanı ne isterdim. Tam bir çözüm insansın.

Kendinizi cirkin bulunuyorsunuz ve herkes bunun farkında
Evet öyle konuşmamalı kuzen ama ben şöyle düşünüyorum
Kuzeninizin dediği iki doğru şey var cümlede onu görün
Saçlarını duzelestir sana yakışıyor evet yakışıyor yakışmasa bunu demez
Seni bir erkek beğenebilir az kendine bak beğenir yani bak kendine biraz diyor bakarsan olacak diyor.. cirkinim diye dolaşma...

Güzel arkadaşim sen çirkin değilsin sadece gerçek güzelliğini ortaya çıkaramamışsın çok güzelsin kalbin güzel. Bahsettiğin güzellik bir föne bir ruja bakıyor ama ondan önce özgüvenli ol kendine güvenini geri kazan aksi takdirde hayatınin en güzel çağlarını depresyona girerek harcayacaksın. Kendine kötülük etme.

SIze zarar veren kim.varsa gorusmeyi kesin bu hayatinizin kurali olsun her konuda. Artiii hic merak etme Allah o laflari onun yanina birakmaz Allah adildir... birkere nekdar ukala ve terbiyesizsin bundan sonra sen sag ben selamet de mumkunse gorusmeyelim de ve asla gorusme

Seni fitneci kararmış kalpli yosma senin varya saçını başını yolarım ben öyle laf falan sokamam direk girişirim de ..köşeye sikistir boğazına yapış
Bide resim atsan daha iyi yardımcı olabilirim sana istersen özelden at ...sana mobbing uyguluyor kuzenin resmen onun ağzını yırtmak lazım evlilik kolelik de ohh bekarım rahatım Allah'ıma şükür de

Size biraz özgüven takviyesi kuzeninizede alçakgönüllülük lazım. Ama asıl sorun sizde hayatta hep böyle insanlar olacak siz kendinizi iyi hissetmemiz söylenenlere de güler geçersiniz. Sizin bu kompleksi yenmemiz lazım. Metin Şentürk e bakın adam hep göz ve görmeyle ilgili espriler yapar. Halbuki kör. Kel bı adam hep saç esprisi yapar. Öyle mutlular çünkü kabullenmisler. Mesele sizin dış gorunusunjz değil. Sizin en önemli sorununuz hissettiğiniz habis kıskançlık duygusu. Sizi bitirecek olan o. Onunla mücadele edin

istersen en cirkin ol kendini baskalarının sözlerine karsılık vermeyerwk kabullenip içine kapanıyoraan bu daha kötü . sadece seni ilgilendirr cirkinliğin . kendine göre biirni bulursun ilerde ama su ezikliğini at kuzeninin agzının payını ver kalbim kara olmasın bazıları gibi de

Inan çirkinlik güzellik bir yere kadar.kendini yetiştirmiş kültürlü özgüven sahibi insanlara herkes saygıyla bakar ve yanlarında olmak isterler görünüşü nasıl olursa olsun. O kuzeniniz güzel olabilir ama size söylediği laflardan anlaşılıyor ki insanlıktan nasibini almamış. Siz kendinizi yetistirin kitap okuyun spor yapın belki bir psikoloğa gidebilirsiniz bununla ilgili. Kendinize igrencim cirkinim demekten vazgeçin. Kuzeninizin terbiyesizligiyle ilgili de bir daha saçma sapan konusmaya kalkarsa haddini bildirin . Bu size kendinizi güçlü ve ozguvenli hissettirecek emin olun

Diyelim ki cok cok cirkin bi kızsın, yine de kuzeninin seni asagilama, sana hakaret etme hakki yok! Oncelikle bunu iyice bi anla lutfen..
Kendini cirkin olduguna ve bunun asagilanabilecek bi ozellik olduguna oylesine inandirmissin ki, yapilan terbiyesizligi normal ve hak görüp ezildikce eziliyorsun, gerekeni soyleyip haddini bildiremiyorsun..

X