Ne diyebilirim ona ki...Eh canım sen de çirkinim diye sızlanmak yerine kuzeninin ağzının payını versen nasıl olur acaba?
Beybi sen ciddi misin? Hiçbi insan iğrenç olacak kadar çirkin olamaz saçmalama lütfen. Hepimizin yüzünde kusurlarımız var. Ayrıca yarın öbür gün dış görünüşümüze ne olacağı da hiç belli değil. Allah göstermesin başımıza bi şey gelse geriye güzel yüzlerimiz kalmayacak, kişiliğimiz, karakterimiz, bilincimiz, anılarımız, bilgilerimiz, deneyimlerimiz kalacak. Bi daha seni eleştirirse sen de onu eleştir. Muhakkak eleştirilecek bir noktası vardırNe diyebilirim ona ki...
Iğrençim
Öncelikle şu ''ben çirkinim'' şeklindeki anlamsız düşüncene bir son ver, çirkinlik kime göre neye göre? Sen kendini sevmeye başla güzel hisset bak nasıl güzelleşek dünya sen de dahil... Asıl çirkin olan da o aptalca sözleri söyleyen kuzenin, fiziksel memnuniyetsizliklere çözüm var da karakter çirkinliğine tıpta bile çare bulunamaz...Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
Bence de gayet düzgün yazmış konu sahibi, güzellik konusunda da kendisine böyle haksızlık ediyor bence...Yoo gayet de güzel yazmışsınız :)
Bi fotoğraf atın , KK karar versin güzelliğinize :)
Ezik kız sen misin?Merhaba arkadaşlar
Ben 22 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı çirkinliğim den dolayı. Buraya yazmıştım bile. Çirkinliğim hep alay konusu oldu. Burun estetiği bile yaptırdım ama yine çirkinim. Kuzenim benim tam tersi çok güzel ve evlendi çok mutlu. Benim istediğim herşeye sahip. Beni her gördüğünde bana laf sokuyor. Her gördüğunde aynı şey " çok kilo almişın" (kilolu değilim) "niye hâla sivilcelerin var" ve en son gördüğümde herkesin önünde bana "saçlarını düzleştir sana yakışıyor,belki bir erkeğin hoşuna gidebilirsin hahaha"
Çok zoruma gitti, beni çok hor görüyor, çirkinliğimden dolayı zaten ezik'im utangaçım.
Son olarak gizlice sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzel dedi...
Kıskançlığımdan ağladım.
Ben hergün acı çekiyorum iyice içime kapandım artık kendime hiç güvenim kalmadı.
Yarın yine bize gelicek. Yine laf sokucak.
Arkadaşlar ben kendimden artık tiksiniyorum.
Kötü yazdığım için özür dilerim gurbetçiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?