- 14 Şubat 2019
- 68
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi sonfeciportakal
İğrenç bir adam tarafından kullanılıp atıldım kenaraPortakal sıkılıp su olma hemen, neyin vardı ki?
İğrenç bir adam tarafından kullanılıp atıldım kenara
Ölmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acabaValla kanka herkes aldatılıyor, herkes öyle ya da böyle kandırılıp kullanılıyor Türk erkekleri berbattttt. Popülasyonun %90ı seninle aynı durumda ne yapalım hepimiz mi ölelim
Ölmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acaba
Çok düşündüm ama nerede olduğunu bile bilmiyorum. Üstelik benim de ilişkim var, azıcık mutluluğum bozulmasınBu muydu yani, çok kişi tabi ki, artık ahlaksızlık ve şerefsizlik gayet yaygın. Evli olduğunu öğrenenler bile varBırak gitsin artık, sadece senin yerinde olsam adam tutar dövdürürdüm öcümü öyle alırdım içim soğurdu.
Çok düşündüm ama nerede olduğunu bile bilmiyorum. Üstelik benim de ilişkim var, azıcık mutluluğum bozulmasın
Haklısın benim suçum değil. Onun suçuMadem mutlusun sittir et gitsin o zaman. Senin yanlış yaptığın bir şey yok karşı taraf şerefsizmiş. Dünyada kötü insanlar var dostum, kötü şeyler de yapıyorlar bunu kabullenmek gerekiyor.
Beterin beterini düşün evlenip çoluk çocuğa karışıp aldatıladabilirdinÖlmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acaba
Haklısın. Tanıdığım bir kadının başına geldi maalesefBeterin beterini düşün evlenip çoluk çocuğa karışıp aldatıladabilirdin
Ölmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acaba
Millet evli cocuklu olduğunu ogreniyor çok abartmayın bence.Ölmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acaba
Böyle hissettiğimiz dönemler oluyor da bir faydası var mı ki bu a tutunmanın, iğrenmek istemiyorsunki bunca emek veriyorsun , kendine yine kendin yardım edeceksin , hiçkimse seni bu rah halinden kurtulamaz buna tutunup kalmaHerşeyi denedim. Psikiyatrik yardım, kendimi sevmeyi denedim ama olmuyor. Kendimi daha önce yaşadıklarım sebebiyle kullanılmış ve iğrenç hissediyorum. Aynaya bakamıyorum,banyo yapamıyorum. Dışarıdan bakınca güzel bir hayatım var ama ne yaşadığımı ben biliyorum. Acı çekiyorum kimseye söyleyemiyorum. İlaçlar, alkol, yemek ve uykuyla baş etmeye çalışıyorum ama olmuyor. Var mı benim gibi hisseden?
O kadar çok ki, burada üye olan çoğu kişi yaşamıştır belki bunu. Geçmişte benim de başıma gelmişti ama hiç ölmeyi falan düşünmedim. Kimse de düşünmemeli, karşındaki insanın karaktersizliğini kendine niye mal ediyorsun?Ölmeye değmez bence. Ama benim gibi birliktle olduktan sonra seviglisi olduğunu öğrenen kaç kişidir acaba
Bu tabirden aşırı iğreniyorum. Kendinizi neden paçavra bez ile eşdeğer görüyorsunuz ??? Sizi aldatmış demekki karaktersiz serefsizin tekiymiş ne diye kendinizi ezikliyorsunuzİğrenç bir adam tarafından kullanılıp atıldım kenara