kendimde değilim.

çünkü o kızla fotosunu koyduğunda onu kaybettiğini sandın
şimdi o sana böyle davrandığı için de için rahatladın ve üzüntün bitti
olay bundan ibaret

geriye dönüşü olmasa da siz başa sarabilirsiniz.
illa geri vermek istiyorsanız kargoya verin gitsin.

çünkü o kızla fotosunu koyduğunda onu kaybettiğini sandın
şimdi o sana böyle davrandığı için de için rahatladın ve üzüntün bitti
olay bundan ibaret

Yine kaybettim ki , o resim bile bana yetti , şimdi bunu yapan ilerde en ufak bir şeyde başkasına gidebilir düşüncesi yarattı bana

Her kavgada her üzüldüğünde başkasının kollrına atlayacak demek ki boşver bırak

geriye dönüşü olmasa da siz başa sarabilirsiniz.
illa geri vermek istiyorsanız kargoya verin gitsin.

inşallah başa vermem . Kargoya veremem gece çalışan insan , gündüz işyerine gitse kargo vardiya değiştiği için sabah ki olanlar akşam olmuyor kim kime ne haber verecek unutulabilir , eve göndersem evde olup olmadığını bilmediğimden.

Kendi yasamadigim bisey olsa tarif edemem zaten. Sizi suclayacak bisey demiyorum. Sizden vazgecmeyecegine cok emin oldugunuz icin bu kadar uzulmussunuz. Nasi olsa beni unutamadi diye dusundugunuz icin rahattiniz. Tam tersini gorunce dokundu iste. Yine sizinle ilgilenince eski rahatliginiz yerine gelio. Yaptigi cocukca ve adice ama amacina ulasmis :)

Yine kaybettim ki , o resim bile bana yetti , şimdi bunu yapan ilerde en ufak bir şeyde başkasına gidebilir düşüncesi yarattı bana

zaten öyle.o zaman ne diye görüşeceksin anlamıyorum.amacın onu daha fazla kendine yalvartıp egonu tatmin etmek bence.

Neden sen onu aldattinmi ki simdi nasil aci cektigimi anlamissindir diyor

o sana dönünce acı çekmedin. çünkü artık "cepte".
anlattıklarından bu çıkıyor..

karşındakinde karakter yok. bence sende de tam olarak aşk ve sevgi yok. olsa dönemezsin, düşünemezsin.

Benim ne cektigjmj anladinmj demis, resmi misilleme koymus anlamadimm sizdemi ona aynini yaptiniz..

Neden sen onu aldattinmi ki simdi nasil aci cektigimi anlamissindir diyor

Tabiki de hayır , ayrıldğımızda ben gezmelere gittim ,gülücüklü resimleri paylaştım o beni hep takip etmiş o yüzden öyle diyor nasıl acı çetiğimi anlamışsındır diye sırf bu kızla o resmi koyduğunda

o sana dönünce acı çekmedin. çünkü artık "cepte".
anlattıklarından bu çıkıyor..

karşındakinde karakter yok. bence sende de tam olarak aşk ve sevgi yok. olsa dönemezsin, düşünemezsin.

Öyle konu açtım fakat şimdi aynıyım , dipdeyim içim acıyor, barışmak istiyordum da o bana ne kadar yazsa da adım atamıyordum belki de bunları yaşayacağım için adım atmadım , allah gösterdi bana bilmiyorum . resime baktıkça kalbim acıyor

Benim ne cektigjmj anladinmj demis, resmi misilleme koymus anlamadimm sizdemi ona aynini yaptiniz..

tabiki de hayır , sadece ayrılık sonrasında ailemle ve arkadaşlarımla gezip tozarken o acı çetiği için ve şimdi de o resmi koyunca anladın mı benim hali diye soruyor.

Ee senin yaptiginla o birmiymis, sen gulmussun eglenmissin buda aynini baskadiyla yapmis ikisi bir mi gerizeka deseydin..ksr bakma lutfen bu erkeklerin rahatligi beni delirtecek..o kadar olagan goruyolarki

Ee senin yaptiginla o birmiymis, sen gulmussun eglenmissin buda aynini baskadiyla yapmis ikisi bir mi gerizeka deseydin..ksr bakma lutfen bu erkeklerin rahatligi beni delirtecek..o kadar olagan goruyolarki

Gülüp eğlendim ama gel de içime bak , herkes mutluluk pozları koyuyor ama git de kalbe sor neler yaşanıyor .
Yok ben başka erkeklerin resmi beğenmişim işyerinden erkek arkadaşın , onu kıskanmış

içim acıyor nasıl dayanacağım bilmiyorum yine ağlama krizim başladı

Bu daha evlenmeden boyleyse uzak dur derim. Ayrilik sonrasi ailenle gezdin diye kucagina baska hatun almak ne zamandan beri ayni kefede.
Bi de bu dunyada olumler unutuluyor kici kirik sevgililer illa ki unutulur. Ben de cok unutamam dedigim kisilere bakiyorum da simdi bocek kadar degerleri yok

Ayrılık kararını siz verdiniz. Ailenizle gezdiniz ,tozdunuz eğlendiniz, ve o bunları gördü. Sonrasında oda bir kızla resmini koydu ve siz yıkıldınız travma yaşadınız. Sonra tekrar bunu sizi kıskandırmak için yaptığını söyledi ve normale döndü herşey. Adam ümitlendi. şimdi tekrar gidip adama aldıklarınızı verip tekrar yıkmayı planlıyorsunuz yani son kozu ben oynayayım hesabı.Çünkü kızın resmini koyduğnda kıskandınız egonuzdan dolayı yıkıldınız bence..Eski meselelerinizi bilmiyorum ama ayrıldıysanız ,önemsemiyorsanız nedir derdiniz..

Hayatında biri olabilirdi benim için sorun değildi , ama bunu bana bilhassa yazıp instagrama bak deyip bana telefonunu verdi net şifresini verdi benim kimseden korkum yok demiş kız arkadaşı, ve en sevdiğim huyu sinirlenmeyen , alttan alan bir yapıya sahipmiş , ben buldum sonunda acımın karşılığını biz çok mutlu olcaz tek eksik sevgi diye yazan insana benim yazdığım mutluluklar dilemekti. nasıl bir acı bu içimden bir şeyler koptu .
bana böyle bir şey yazmamış veya instagrama bak demese bu kadar da takılmazdım ve o kadar sevgisinden aşkından ölen adam 1 ay bile olmadan hayatına birini alması bunu senin gözüne sokması nasıl bir acıdır ben beklemyordum evet çünkü bana sevgisinden emindim ego ile ne alakas var yıkmaya çalıştığım yok bunu barışma olarak anlama sadece senin dediğin gibi konuşacağız dedim.

Keske söyleseydiniz esyaları vermek için gelicem yanlıs anlama diye veya ortak bir arkadas varsa ona verin ordan alsın görüşmeyin.Size acı vermek için baskasını kullanmıs peki o kızın duyguları yok mu?Artık sogukkanlı olmanızın sebebi de kendinizde olmamanız değil bence kendinize gelmeniz o size yalvarınca artık bir ulasılmazlıgı kalmadı da ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…