- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.605
- 248
Görüşmek istemiyordum fakat dediğim gibi o alınanları kendisine vermem lazım ki ona ait bir şey hissetmiyim , üzerimde bir yük var sanki o bende oldukça.
Yineleme olsa da bu kızdan sonra hiç geri dönüşü olamaz.
çünkü o kızla fotosunu koyduğunda onu kaybettiğini sandın
şimdi o sana böyle davrandığı için de için rahatladın ve üzüntün bitti
olay bundan ibaret
geriye dönüşü olmasa da siz başa sarabilirsiniz.
illa geri vermek istiyorsanız kargoya verin gitsin.
Her kavgada her üzüldüğünde başkasının kollrına atlayacak demek ki boşver bırak
Ve şunu da söyliyim evet başkası olabilir ama bana resim attım bak demesi , bana telefonunu verdi , net şifresini verdi benim kimseden korkum yok demiş ve siz bunları duysanız ne yapardınız ego ile ne alakası var insanın canı acıyor 2 yıl verilmiş , ve evlilik üzerine konuşuluyordu .
Allah kimseye yaşatmasın inanılmaz tarif edilemez acı , içinden bir şeye rkopuyor , nefes alamıyorsun . Pazartesi vereceğim bakalım o gün neler yaşayacağız
Yine kaybettim ki , o resim bile bana yetti , şimdi bunu yapan ilerde en ufak bir şeyde başkasına gidebilir düşüncesi yarattı bana
Neden sen onu aldattinmi ki simdi nasil aci cektigimi anlamissindir diyorMerhabalar,
Bu hafta içerisinde açtığım 2. konu olacak. Sevgilimle ayrılığımızın ardından 1 ay bile olmadan bir kızla çekilmiş pozunu instagrama atması ve bunu bana başkalarından çıkaracağım bu bana yaşattıklarını diyerek instagrama bakmamı isteyip o resmi gördüğümde ise dünyamın başıma yıkılması , günlerce kendime gelemem ,günlerce ağlama krizlerim hiçbir yer fark etmeksizin ,hiçbir şey yapmak istememem, yemeden , içmeden kesilip yaşayan bir ölüden bir farksızdım..
Ta ki dün attığı mesaj ile mutlu musun diye kendime geldim , o kız ile olan resmi sarılması ,öpmesi kalbimi acıttı ,paramparça etti. Ekran görüntüsü almıştım , bir kaç zaman sonra yazacağını bildiğimden ve bunu tokat gibi yüzüne vurmak istediğimden dolayı. O kız ile o gün bitirdiğini sen resmi gördükten sonra kızı takipten çıkardığını ve resmi sildiğini , ilişki namına bir şey olmadığını ,hayatında , kalbinde, aklında sadece ben olduğumu yazdı. Benim çektiğim acıyı anladın mı dedi , sen hayallerimizi yıktın mahvettin benim hayatımı , intiharı düşündüm ,müdürüm benim yanımda oldu hep dedi. pazartesi görüşelim dedi, tamam dedim ,oysa ki biz nişan bohçası için bir kaç parça almıştık , o zaman sıkıntıya girmeyelim diye . şimdi buluştuğumuzda alınanları geri vereceğim ama kendisi bu yüzden görüşmek istediğimi bilmiyorum tamam görüşürüz konuşuruz dedim sadece. O ise hemen aşkım , hayatım demeler , hiçbir şey olmamış gibi , o kız ile olan şeyi hiç yaşaamamış gibi bir insan seni seviyorum demeler hiçbirine cevap yazmadım görüşürüz dedikten sonra.
Şimdi sorum şu o kız ile olan resmi gördüğümde yıkılan ben ,şimdi dün ki yazdıklarından sonra niye acı çekmiyorum , o ağlayan insan gitti , duyularından yoksun , karşısındaki insana karşı hiçbir şey hissetmeyen , aynı o ayrılık kararı verdiğimizdeki gibi dik duran bir insan oldum .
Psikolojim mi bozuldu acaba , ne görüştüğümüzde neler söylemeyelim ,çünkü yine o kız ile olduğunda beni sorunlu tuttuğundan konu açtığımda yine aynı şeyi söylecek.
Merhabalar,
Bu hafta içerisinde açtığım 2. konu olacak. Sevgilimle ayrılığımızın ardından 1 ay bile olmadan bir kızla çekilmiş pozunu instagrama atması ve bunu bana başkalarından çıkaracağım bu bana yaşattıklarını diyerek instagrama bakmamı isteyip o resmi gördüğümde ise dünyamın başıma yıkılması , günlerce kendime gelemem ,günlerce ağlama krizlerim hiçbir yer fark etmeksizin ,hiçbir şey yapmak istememem, yemeden , içmeden kesilip yaşayan bir ölüden bir farksızdım..
Ta ki dün attığı mesaj ile mutlu musun diye kendime geldim , o kız ile olan resmi sarılması ,öpmesi kalbimi acıttı ,paramparça etti. Ekran görüntüsü almıştım , bir kaç zaman sonra yazacağını bildiğimden ve bunu tokat gibi yüzüne vurmak istediğimden dolayı. O kız ile o gün bitirdiğini sen resmi gördükten sonra kızı takipten çıkardığını ve resmi sildiğini , ilişki namına bir şey olmadığını ,hayatında , kalbinde, aklında sadece ben olduğumu yazdı. Benim çektiğim acıyı anladın mı dedi , sen hayallerimizi yıktın mahvettin benim hayatımı , intiharı düşündüm ,müdürüm benim yanımda oldu hep dedi. pazartesi görüşelim dedi, tamam dedim ,oysa ki biz nişan bohçası için bir kaç parça almıştık , o zaman sıkıntıya girmeyelim diye . şimdi buluştuğumuzda alınanları geri vereceğim ama kendisi bu yüzden görüşmek istediğimi bilmiyorum tamam görüşürüz konuşuruz dedim sadece. O ise hemen aşkım , hayatım demeler , hiçbir şey olmamış gibi , o kız ile olan şeyi hiç yaşaamamış gibi bir insan seni seviyorum demeler hiçbirine cevap yazmadım görüşürüz dedikten sonra.
Şimdi sorum şu o kız ile olan resmi gördüğümde yıkılan ben ,şimdi dün ki yazdıklarından sonra niye acı çekmiyorum , o ağlayan insan gitti , duyularından yoksun , karşısındaki insana karşı hiçbir şey hissetmeyen , aynı o ayrılık kararı verdiğimizdeki gibi dik duran bir insan oldum .
Psikolojim mi bozuldu acaba , ne görüştüğümüzde neler söylemeyelim ,çünkü yine o kız ile olduğunda beni sorunlu tuttuğundan konu açtığımda yine aynı şeyi söylecek.
Neden sen onu aldattinmi ki simdi nasil aci cektigimi anlamissindir diyor
o sana dönünce acı çekmedin. çünkü artık "cepte".
anlattıklarından bu çıkıyor..
karşındakinde karakter yok. bence sende de tam olarak aşk ve sevgi yok. olsa dönemezsin, düşünemezsin.
Benim ne cektigjmj anladinmj demis, resmi misilleme koymus anlamadimm sizdemi ona aynini yaptiniz..
Ee senin yaptiginla o birmiymis, sen gulmussun eglenmissin buda aynini baskadiyla yapmis ikisi bir mi gerizeka deseydin..ksr bakma lutfen bu erkeklerin rahatligi beni delirtecek..o kadar olagan goruyolarki
Bu daha evlenmeden boyleyse uzak dur derim. Ayrilik sonrasi ailenle gezdin diye kucagina baska hatun almak ne zamandan beri ayni kefede.Tabiki de hayır , ayrıldğımızda ben gezmelere gittim ,gülücüklü resimleri paylaştım o beni hep takip etmiş o yüzden öyle diyor nasıl acı çetiğimi anlamışsındır diye sırf bu kızla o resmi koyduğunda
Öyle konu açtım fakat şimdi aynıyım , dipdeyim içim acıyor, barışmak istiyordum da o bana ne kadar yazsa da adım atamıyordum belki de bunları yaşayacağım için adım atmadım , allah gösterdi bana bilmiyorum . resime baktıkça kalbim acıyor
tabiki de hayır , sadece ayrılık sonrasında ailemle ve arkadaşlarımla gezip tozarken o acı çetiği için ve şimdi de o resmi koyunca anladın mı benim hali diye soruyor.
Ayrılık kararını siz verdiniz. Ailenizle gezdiniz ,tozdunuz eğlendiniz, ve o bunları gördü. Sonrasında oda bir kızla resmini koydu ve siz yıkıldınız travma yaşadınız. Sonra tekrar bunu sizi kıskandırmak için yaptığını söyledi ve normale döndü herşey. Adam ümitlendi. şimdi tekrar gidip adama aldıklarınızı verip tekrar yıkmayı planlıyorsunuz yani son kozu ben oynayayım hesabı.Çünkü kızın resmini koyduğnda kıskandınız egonuzdan dolayı yıkıldınız bence..Eski meselelerinizi bilmiyorum ama ayrıldıysanız ,önemsemiyorsanız nedir derdiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?