Merhabalar,
Bu hafta içerisinde açtığım 2. konu olacak. Sevgilimle ayrılığımızın ardından 1 ay bile olmadan bir kızla çekilmiş pozunu instagrama atması ve bunu bana başkalarından çıkaracağım bu bana yaşattıklarını diyerek instagrama bakmamı isteyip o resmi gördüğümde ise dünyamın başıma yıkılması , günlerce kendime gelemem ,günlerce ağlama krizlerim hiçbir yer fark etmeksizin ,hiçbir şey yapmak istememem, yemeden , içmeden kesilip yaşayan bir ölüden bir farksızdım..
Ta ki dün attığı mesaj ile mutlu musun diye kendime geldim , o kız ile olan resmi sarılması ,öpmesi kalbimi acıttı ,paramparça etti. Ekran görüntüsü almıştım , bir kaç zaman sonra yazacağını bildiğimden ve bunu tokat gibi yüzüne vurmak istediğimden dolayı. O kız ile o gün bitirdiğini sen resmi gördükten sonra kızı takipten çıkardığını ve resmi sildiğini , ilişki namına bir şey olmadığını ,hayatında , kalbinde, aklında sadece ben olduğumu yazdı. Benim çektiğim acıyı anladın mı dedi , sen hayallerimizi yıktın mahvettin benim hayatımı , intiharı düşündüm ,müdürüm benim yanımda oldu hep dedi. pazartesi görüşelim dedi, tamam dedim ,oysa ki biz nişan bohçası için bir kaç parça almıştık , o zaman sıkıntıya girmeyelim diye . şimdi buluştuğumuzda alınanları geri vereceğim ama kendisi bu yüzden görüşmek istediğimi bilmiyorum tamam görüşürüz konuşuruz dedim sadece. O ise hemen aşkım , hayatım demeler , hiçbir şey olmamış gibi , o kız ile olan şeyi hiç yaşaamamış gibi bir insan seni seviyorum demeler hiçbirine cevap yazmadım görüşürüz dedikten sonra.
Şimdi sorum şu o kız ile olan resmi gördüğümde yıkılan ben ,şimdi dün ki yazdıklarından sonra niye acı çekmiyorum , o ağlayan insan gitti , duyularından yoksun , karşısındaki insana karşı hiçbir şey hissetmeyen , aynı o ayrılık kararı verdiğimizdeki gibi dik duran bir insan oldum .
Psikolojim mi bozuldu acaba , ne görüştüğümüzde neler söylemeyelim ,çünkü yine o kız ile olduğunda beni sorunlu tuttuğundan konu açtığımda yine aynı şeyi söylecek.