• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimde değilim.

Bu daha evlenmeden boyleyse uzak dur derim. Ayrilik sonrasi ailenle gezdin diye kucagina baska hatun almak ne zamandan beri ayni kefede.
Bi de bu dunyada olumler unutuluyor kici kirik sevgililer illa ki unutulur. Ben de cok unutamam dedigim kisilere bakiyorum da simdi bocek kadar degerleri yok

ben gülücükler attığımdan ve işerinden bir arkadaşın resimlerini beğendim diye yapmış(erkek) , halbuki ben öylesine beğenmiştim yani.
çok takıntılıdır erkek arkadaş konuusnda beraber iken benim sosyal sitelerde listemde erkek arkadaş yoktu
elbet geçer ama ben nasıl geçiririm o zamanı onu bilmiyorum içim yanıyor

Keske söyleseydiniz esyaları vermek için gelicem yanlıs anlama diye veya ortak bir arkadas varsa ona verin ordan alsın görüşmeyin.Size acı vermek için baskasını kullanmıs peki o kızın duyguları yok mu?Artık sogukkanlı olmanızın sebebi de kendinizde olmamanız değil bence kendinize gelmeniz o size yalvarınca artık bir ulasılmazlıgı kalmadı da ondan.

Dedim sadece görüşücez konuşcaz barışma olarak görme bunu dedim uyuzluk yapma bana sadece görüşürüz felan diye yazmış seni çok seviyorum diye yazmış sonradan. hiçbirine yazmadım .içm gidiyor öyle çok özledim ki aslında ama bana dediklerini bu kıza da demiştir. düşündükçe kafa yicek gibi oluyorum . o kız içinde ayrı üzüldüm bunda da beni sorumlu tutuyor .

ben gülücükler attığımdan ve işerinden bir arkadaşın resimlerini beğendim diye yapmış(erkek) , halbuki ben öylesine beğenmiştim yani.
çok takıntılıdır erkek arkadaş konuusnda beraber iken benim sosyal sitelerde listemde erkek arkadaş yoktu
elbet geçer ama ben nasıl geçiririm o zamanı onu bilmiyorum içim yanıyor
Simdi cekecegin aci evlendikten sonra kafani taslara vurmaktan iidir. Ileride yine bi kavganizda baska bi hatunun yanina atabilir kendisini. Ama kiz anlasmali arkadaslarindansa bilemem hani sozde kiskandirmak icin

Simdi cekecegin aci evlendikten sonra kafani taslara vurmaktan iidir. Ileride yine bi kavganizda baska bi hatunun yanina atabilir kendisini. Ama kiz anlasmali arkadaslarindansa bilemem hani sozde kiskandirmak icin

Orası öyle tabii . Kız çalıştığı yerde öğrenci . ,arkadaş felan değil , kız 18-19 yaşlarında.

Buluşup konuşmana bile gerek yok artık uzatmayalım de kapat konuyu..böyle birinden adam olmaz.

Icinizde bitirememissiniz bazi seyleri ki o fotograflari gorunce cok kotu olmussunuz.
Niyeayrildiniz bilmiyorum ama yurumedi ki ayrildiniz.
Birde ustune cocuk gibi baskalarini kullanarak sizi kiskandirmaya calisiyor.
Iyice tartin, devam etmeyecekseniz, bulusup gorusmeyin...

Buluşup konuşmana bile gerek yok artık uzatmayalım de kapat konuyu..böyle birinden adam olmaz.

Bilmiyorum gerçekten sadece canım acıyor tek bildiğim o

Bence bosver canim seviyor olsa bu kadar surede birine yanasamaz

1 aydır nerdeydin neyi bekledin benim için sorun değil ki ben bulsaydım ilk günden bulurdum ama yapmadın seviyordum aşıktım dedi off allahım nasıl bir acıdır

Icinizde bitirememissiniz bazi seyleri ki o fotograflari gorunce cok kotu olmussunuz.
Niyeayrildiniz bilmiyorum ama yurumedi ki ayrildiniz.
Birde ustune cocuk gibi baskalarini kullanarak sizi kiskandirmaya calisiyor.
Iyice tartin, devam etmeyecekseniz, bulusup gorusmeyin...

Maalesef bitmemiş , içim öyle cıyor yanıyor ki , paramparça haldeyim şu anda .
Şeytan diyor gşt barış , ama bir yanımda başka kızı buldu kabullenemezsin diyor offf ne kötüymüş bu

Barışsan bile cok büyük ihtimal bunu tekrarlıcak sürekli cocukca davranıp seni kırcak üzcek.katlanırım diyosan barış..ama emin ol değerini bilen daha iyi insanlar çıkar karsına.bana kalırsa hata olarak gör kapat bu defteri derim.

Barışsan bile cok büyük ihtimal bunu tekrarlıcak sürekli cocukca davranıp seni kırcak üzcek.katlanırım diyosan barış..ama emin ol değerini bilen daha iyi insanlar çıkar karsına.bana kalırsa hata olarak gör kapat bu defteri derim.

Merhaba, dün yazıştık tekrardan ben bunu kabullenemeyeceğimi , yüzüne baktığımda hep o resmi hatırlayacağımı , ve yapamayacağımı söyledim kapattım defteri :(

Merhaba, dün yazıştık tekrardan ben bunu kabullenemeyeceğimi , yüzüne baktığımda hep o resmi hatırlayacağımı , ve yapamayacağımı söyledim kapattım defteri :KK43:
Bundan bi ay sonra çok doğru bi karar vermişim diceksiniz eminimHoppa

Hayret nası goremiyorsun sendekinin sevgi degil ego olduğunu. Resmen pesinden kosmayi birakti baskasini buldu diye uzulmussun sadece. Geri eskisi gibi sus kopegi gibi dibine gelmeye calisinca ayni coolluk geri gelmis çünkü seni unutmasini baskasini bulamamasini istiyorsun adami istemiyorsun.
Kesinlikle katılıyorum. Ama bende aynı durumdaym ego olduğunun farkındayim ama yenemiyorum :KK17:

Sanki seni kiskandirmak icin kiz arkadas kiralamista foto cekilmis gibi.. pislik yaaa

Merhabalar,

Bu hafta içerisinde açtığım 2. konu olacak. Sevgilimle ayrılığımızın ardından 1 ay bile olmadan bir kızla çekilmiş pozunu instagrama atması ve bunu bana başkalarından çıkaracağım bu bana yaşattıklarını diyerek instagrama bakmamı isteyip o resmi gördüğümde ise dünyamın başıma yıkılması , günlerce kendime gelemem ,günlerce ağlama krizlerim hiçbir yer fark etmeksizin ,hiçbir şey yapmak istememem, yemeden , içmeden kesilip yaşayan bir ölüden bir farksızdım..

Ta ki dün attığı mesaj ile mutlu musun diye kendime geldim , o kız ile olan resmi sarılması ,öpmesi kalbimi acıttı ,paramparça etti. Ekran görüntüsü almıştım , bir kaç zaman sonra yazacağını bildiğimden ve bunu tokat gibi yüzüne vurmak istediğimden dolayı. O kız ile o gün bitirdiğini sen resmi gördükten sonra kızı takipten çıkardığını ve resmi sildiğini , ilişki namına bir şey olmadığını ,hayatında , kalbinde, aklında sadece ben olduğumu yazdı. Benim çektiğim acıyı anladın mı dedi , sen hayallerimizi yıktın mahvettin benim hayatımı , intiharı düşündüm ,müdürüm benim yanımda oldu hep dedi. pazartesi görüşelim dedi, tamam dedim ,oysa ki biz nişan bohçası için bir kaç parça almıştık , o zaman sıkıntıya girmeyelim diye . şimdi buluştuğumuzda alınanları geri vereceğim ama kendisi bu yüzden görüşmek istediğimi bilmiyorum tamam görüşürüz konuşuruz dedim sadece. O ise hemen aşkım , hayatım demeler , hiçbir şey olmamış gibi , o kız ile olan şeyi hiç yaşaamamış gibi bir insan seni seviyorum demeler hiçbirine cevap yazmadım görüşürüz dedikten sonra.

Şimdi sorum şu o kız ile olan resmi gördüğümde yıkılan ben ,şimdi dün ki yazdıklarından sonra niye acı çekmiyorum , o ağlayan insan gitti , duyularından yoksun , karşısındaki insana karşı hiçbir şey hissetmeyen , aynı o ayrılık kararı verdiğimizdeki gibi dik duran bir insan oldum .

Psikolojim mi bozuldu acaba , ne görüştüğümüzde neler söylemeyelim ,çünkü yine o kız ile olduğunda beni sorunlu tuttuğundan konu açtığımda yine aynı şeyi söylecek.
Adam alcak değil lagimmis

Sonu kotu bitmis benim gordugum bu kisi seni gercekden sevmis sirf senin umursamaz davranislarindan bunu yapmis maksadi seni uzmekmis yapis sekli hos degil ama bu adam seni sevmis benim gordugum keske ayrilmadan once biraz dusunseydiniz yada zamana biraksaydiniz kestirip atmasaydiniz eminim sizde karsi tarafda cok uzuldunuz halada unutamadiniz belki

Keske buradakinlerin gazina gelmeyip biraz dusunseydiniz bende bunu anlamiyorum benim gordugum kimi esinin yada sevgilisinin deger vermediginden ilgilenmediginden sevmediginden sikayetci kimiside fazla ilgiden sevgiden bunalanlar ben kolemiyim herseyime karisiyor diyerek bunalanlar ayrilanlar sonrasinda gelen ayriliklar ve cani yansn tarafin seni uzmek kendi cektigi aciyi sizede yasatmak icin basvurdugu seyler

Back