- 16 Ağustos 2016
- 3.554
- 8.743
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk yoksa boşan. Kusura bakma ama kayınvaliden kadar kocanda salak. Annesini susturması gerekirdi. Madem yapmıyor neden daha fazla sessiz kalasın ki?Merhabalar benim kayınvalidem hep kapalı gelin istemiş bende dövmeli, açık bir insanım ama o istemediği için saygı gösterip onun yanında ve akrabalarının yanında kapalı giyiniyorum. Eşimin babası öldükten sonra bütün işler, paralar, planlar vs kocamın üzerinde toplanmış aileyi kocam yönetiyor diyebilirim ama kayınvalidem hep kendini acındırarak istediği her şeyi yaptırıyor. En başta kıyafetim problemdi. Sonra sigara içmem sonra bu kız bize layık değil. Falan filan. Kınamda ve nikahımda burnumdan getirdi sesimi çıkarmadım. Yengem kınamı yakarken yengemi itip ben yakacağım kınasını diye elime zorla kına taktı. Eşim de sus boşver dedi, cahil anlamıyor dedi. Sustum. Daha sonra insanlar içinde bana gerizekalı diye hitap etmeye başladı, sonra deliye çıktı adım. Güya sevgi sözcüğü olarak kullanıyormuş, kendini tutamıyormuş. Sonra aile hayatımıza karışmaya başladı. Gece gece arayıp elime şu döküldü sen yoksun falam diyor eşime. Ben onay vermeseydim oğlum seninle evlenemezdi demeye başladı. Sabrımın son noktalarındaydım. Allah var, kadına ne bir ses yükselttim ne saygısızlık yaptım eşimi kaybetmemek için. Bir haftadır bizde misafirlerdi. Her günüm gizli gizli ağlamakla geçti. Bir gün kalkıyor sana muska yaptırıcam senin suratın hemen düşüyor( bana deli nankör) dediği için. Bunda bile ben suçlu oluyorum. Sonra ertesi gün geldi. Bizim hayatımızın içine sıçtın, oğlumun hayatını berbat ettin, rezil ettin dedi yine bir şey demedim sustum. Bugün de gideceklerdi bana sen nankörsün muskanı yollayacağım, problemlerin var senin dedi. Tıvalete gidip gizlice ağladım. Ağladığımı duyunca kendini koridora attı ağlayarak bu kız bizim hayatımızı berbat etti. Her şeye ağlıyot gizli gizli S*** G (Defol) oğlumun evinden dedi. Eşim sadece o ne demek, niye öyle konuşuyorsun dedi. Eşimin kayıtsızlığı, annesine laf geçirememesi beni deli ediyor. Ve dönüp o misafirdi biraz dayanmalıydın dedi. Sizce ne yaşıyorum ben ya? Bu arada bu zamana kadar ne düğün, ne takı, hiçbir şey istemedim. Kuruyemişime kadar kendim yaptım paraları gitmesin kadının kocası yok diye
O tür programlar insanların kendini teselli etmesi için var. Benim görüşüm kime ne olur diye düşünmeden arkanı dönüp gitmek. Burada boşanmış bir çok kadın eski eşinin daha mutlu olmasından şikayetçi. Bu yüzden de hala o olayda yaşıyorlar. Muhtemelen konu sahibi de kaynana kazanmasın diye birşey demiyor ama ne kadar sabır etse de düzelmeyecek.Çocuk yoksa boşan. Kusura bakma ama kayınvaliden kadar kocanda salak. Annesini susturması gerekirdi. Madem yapmıyor neden daha fazla sessiz kalasın ki?
Kanal 7 dizileri gibi. Kayınvalide gelini beğenmez. Oğlundan ayrılsın diye herşeyi der muska fa yaptırır başarır. Sonra seçtiği bir gelin gelir ona hayatı zindan eder. Sonra da kayınvalide ben ne yaptım eski gelinim çok iyidi der. Senaryo aynı bakalım sonuda aynı olacak mı
Eşi onu ezdirmese tamam da, sessiz kalıyor bu da konu sahibine pekte değer vermediğini gösteriyor. Bu kadar da anneci olunmazO tür programlar insanların kendini teselli etmesi için var. Benim görüşüm kime ne olur diye düşünmeden arkanı dönüp gitmek. Burada boşanmış bir çok kadın eski eşinin daha mutlu olmasından şikayetçi. Bu yüzden de hala o olayda yaşıyorlar. Muhtemelen konu sahibi de kaynana kazanmasın diye birşey demiyor ama ne kadar sabır etse de düzelmeyecek.
Olunmaz işte konu sahibi bunları niye çekiyor anlamadım.Eşi onu ezdirmese tamam da, sessiz kalıyor bu da konu sahibine pekte değer vermediğini gösteriyor. Bu kadar da anneci olunmaz
Aynı cümleleri duydum eşimin tepkileri aynıydı sus onlar cahil sen sabretmedin sen alingansin o şaka yapıyor senin psikolojin bozuk..eşime s..ktiri çekemedim bebeğim kucuktu ama sonunda yeter dedim canıma kastettiler cunku ameliyatlik oldum ve dedim canim daha degerli bosanalim çekiliyorum aranizdan.. baktı eşim olay çok ciddi artık hepsi süt dökmüş birer kedi....Merhabalar benim kayınvalidem hep kapalı gelin istemiş bende dövmeli, açık bir insanım ama o istemediği için saygı gösterip onun yanında ve akrabalarının yanında kapalı giyiniyorum. Eşimin babası öldükten sonra bütün işler, paralar, planlar vs kocamın üzerinde toplanmış aileyi kocam yönetiyor diyebilirim ama kayınvalidem hep kendini acındırarak istediği her şeyi yaptırıyor. En başta kıyafetim problemdi. Sonra sigara içmem sonra bu kız bize layık değil. Falan filan. Kınamda ve nikahımda burnumdan getirdi sesimi çıkarmadım. Yengem kınamı yakarken yengemi itip ben yakacağım kınasını diye elime zorla kına taktı. Eşim de sus boşver dedi, cahil anlamıyor dedi. Sustum. Daha sonra insanlar içinde bana gerizekalı diye hitap etmeye başladı, sonra deliye çıktı adım. Güya sevgi sözcüğü olarak kullanıyormuş, kendini tutamıyormuş. Sonra aile hayatımıza karışmaya başladı. Gece gece arayıp elime şu döküldü sen yoksun falam diyor eşime. Ben onay vermeseydim oğlum seninle evlenemezdi demeye başladı. Sabrımın son noktalarındaydım. Allah var, kadına ne bir ses yükselttim ne saygısızlık yaptım eşimi kaybetmemek için. Bir haftadır bizde misafirlerdi. Her günüm gizli gizli ağlamakla geçti. Bir gün kalkıyor sana muska yaptırıcam senin suratın hemen düşüyor( bana deli nankör) dediği için. Bunda bile ben suçlu oluyorum. Sonra ertesi gün geldi. Bizim hayatımızın içine sıçtın, oğlumun hayatını berbat ettin, rezil ettin dedi yine bir şey demedim sustum. Bugün de gideceklerdi bana sen nankörsün muskanı yollayacağım, problemlerin var senin dedi. Tıvalete gidip gizlice ağladım. Ağladığımı duyunca kendini koridora attı ağlayarak bu kız bizim hayatımızı berbat etti. Her şeye ağlıyot gizli gizli S*** G (Defol) oğlumun evinden dedi. Eşim sadece o ne demek, niye öyle konuşuyorsun dedi. Eşimin kayıtsızlığı, annesine laf geçirememesi beni deli ediyor. Ve dönüp o misafirdi biraz dayanmalıydın dedi. Sizce ne yaşıyorum ben ya? Bu arada bu zamana kadar ne düğün, ne takı, hiçbir şey istemedim. Kuruyemişime kadar kendim yaptım paraları gitmesin kadının kocası yok diye
Nasıl yaaacanıma kastettiler cunku ameliyatlik oldum
Yani bıçak çekmediler tabi ama stres üzüntü o etkiyi yaptı ve kendimi vücudum bir yerden patlak verirken buldum..Nasıl yaaa
Neden gizli gizli ağladınız? Neden o bunları yaparken ortalığı yıkmadınız? Neden sustunuz? Neden size bunları yapmasına izin verdiniz?Merhabalar benim kayınvalidem hep kapalı gelin istemiş bende dövmeli, açık bir insanım ama o istemediği için saygı gösterip onun yanında ve akrabalarının yanında kapalı giyiniyorum. Eşimin babası öldükten sonra bütün işler, paralar, planlar vs kocamın üzerinde toplanmış aileyi kocam yönetiyor diyebilirim ama kayınvalidem hep kendini acındırarak istediği her şeyi yaptırıyor. En başta kıyafetim problemdi. Sonra sigara içmem sonra bu kız bize layık değil. Falan filan. Kınamda ve nikahımda burnumdan getirdi sesimi çıkarmadım. Yengem kınamı yakarken yengemi itip ben yakacağım kınasını diye elime zorla kına taktı. Eşim de sus boşver dedi, cahil anlamıyor dedi. Sustum. Daha sonra insanlar içinde bana gerizekalı diye hitap etmeye başladı, sonra deliye çıktı adım. Güya sevgi sözcüğü olarak kullanıyormuş, kendini tutamıyormuş. Sonra aile hayatımıza karışmaya başladı. Gece gece arayıp elime şu döküldü sen yoksun falam diyor eşime. Ben onay vermeseydim oğlum seninle evlenemezdi demeye başladı. Sabrımın son noktalarındaydım. Allah var, kadına ne bir ses yükselttim ne saygısızlık yaptım eşimi kaybetmemek için. Bir haftadır bizde misafirlerdi. Her günüm gizli gizli ağlamakla geçti. Bir gün kalkıyor sana muska yaptırıcam senin suratın hemen düşüyor( bana deli nankör) dediği için. Bunda bile ben suçlu oluyorum. Sonra ertesi gün geldi. Bizim hayatımızın içine sıçtın, oğlumun hayatını berbat ettin, rezil ettin dedi yine bir şey demedim sustum. Bugün de gideceklerdi bana sen nankörsün muskanı yollayacağım, problemlerin var senin dedi. Tıvalete gidip gizlice ağladım. Ağladığımı duyunca kendini koridora attı ağlayarak bu kız bizim hayatımızı berbat etti. Her şeye ağlıyot gizli gizli S*** G (Defol) oğlumun evinden dedi. Eşim sadece o ne demek, niye öyle konuşuyorsun dedi. Eşimin kayıtsızlığı, annesine laf geçirememesi beni deli ediyor. Ve dönüp o misafirdi biraz dayanmalıydın dedi. Sizce ne yaşıyorum ben ya? Bu arada bu zamana kadar ne düğün, ne takı, hiçbir şey istemedim. Kuruyemişime kadar kendim yaptım paraları gitmesin kadının kocası yok diye
kağıt üzerinde kocadır, ama eş değil kesinlikle...Merhabalar benim kayınvalidem hep kapalı gelin istemiş bende dövmeli, açık bir insanım ama o istemediği için saygı gösterip onun yanında ve akrabalarının yanında kapalı giyiniyorum. Eşimin babası öldükten sonra bütün işler, paralar, planlar vs kocamın üzerinde toplanmış aileyi kocam yönetiyor diyebilirim ama kayınvalidem hep kendini acındırarak istediği her şeyi yaptırıyor. En başta kıyafetim problemdi. Sonra sigara içmem sonra bu kız bize layık değil. Falan filan. Kınamda ve nikahımda burnumdan getirdi sesimi çıkarmadım. Yengem kınamı yakarken yengemi itip ben yakacağım kınasını diye elime zorla kına taktı. Eşim de sus boşver dedi, cahil anlamıyor dedi. Sustum. Daha sonra insanlar içinde bana gerizekalı diye hitap etmeye başladı, sonra deliye çıktı adım. Güya sevgi sözcüğü olarak kullanıyormuş, kendini tutamıyormuş. Sonra aile hayatımıza karışmaya başladı. Gece gece arayıp elime şu döküldü sen yoksun falam diyor eşime. Ben onay vermeseydim oğlum seninle evlenemezdi demeye başladı. Sabrımın son noktalarındaydım. Allah var, kadına ne bir ses yükselttim ne saygısızlık yaptım eşimi kaybetmemek için. Bir haftadır bizde misafirlerdi. Her günüm gizli gizli ağlamakla geçti. Bir gün kalkıyor sana muska yaptırıcam senin suratın hemen düşüyor( bana deli nankör) dediği için. Bunda bile ben suçlu oluyorum. Sonra ertesi gün geldi. Bizim hayatımızın içine sıçtın, oğlumun hayatını berbat ettin, rezil ettin dedi yine bir şey demedim sustum. Bugün de gideceklerdi bana sen nankörsün muskanı yollayacağım, problemlerin var senin dedi. Tıvalete gidip gizlice ağladım. Ağladığımı duyunca kendini koridora attı ağlayarak bu kız bizim hayatımızı berbat etti. Her şeye ağlıyot gizli gizli S*** G (Defol) oğlumun evinden dedi. Eşim sadece o ne demek, niye öyle konuşuyorsun dedi. Eşimin kayıtsızlığı, annesine laf geçirememesi beni deli ediyor. Ve dönüp o misafirdi biraz dayanmalıydın dedi. Sizce ne yaşıyorum ben ya? Bu arada bu zamana kadar ne düğün, ne takı, hiçbir şey istemedim. Kuruyemişime kadar kendim yaptım paraları gitmesin kadının kocası yok diye
Bazen yırtık olmak gerekiyor bence kaynanan bunu hak ediyor şahsen ben asla ama asla taviz gösteremem. Bende dövmeli açık sigara alkol içen bir kadınım bu kimseiy alakadar etmez . Çizgini ciddi bir şekilde koyman gerekiyor eşinde seni desteklemiyorsa evliliğinizde de iletişim problemi ciddi boyuttardır bunu aşmalısınız ilk önce.Merhabalar benim kayınvalidem hep kapalı gelin istemiş bende dövmeli, açık bir insanım ama o istemediği için saygı gösterip onun yanında ve akrabalarının yanında kapalı giyiniyorum. Eşimin babası öldükten sonra bütün işler, paralar, planlar vs kocamın üzerinde toplanmış aileyi kocam yönetiyor diyebilirim ama kayınvalidem hep kendini acındırarak istediği her şeyi yaptırıyor. En başta kıyafetim problemdi. Sonra sigara içmem sonra bu kız bize layık değil. Falan filan. Kınamda ve nikahımda burnumdan getirdi sesimi çıkarmadım. Yengem kınamı yakarken yengemi itip ben yakacağım kınasını diye elime zorla kına taktı. Eşim de sus boşver dedi, cahil anlamıyor dedi. Sustum. Daha sonra insanlar içinde bana gerizekalı diye hitap etmeye başladı, sonra deliye çıktı adım. Güya sevgi sözcüğü olarak kullanıyormuş, kendini tutamıyormuş. Sonra aile hayatımıza karışmaya başladı. Gece gece arayıp elime şu döküldü sen yoksun falam diyor eşime. Ben onay vermeseydim oğlum seninle evlenemezdi demeye başladı. Sabrımın son noktalarındaydım. Allah var, kadına ne bir ses yükselttim ne saygısızlık yaptım eşimi kaybetmemek için. Bir haftadır bizde misafirlerdi. Her günüm gizli gizli ağlamakla geçti. Bir gün kalkıyor sana muska yaptırıcam senin suratın hemen düşüyor( bana deli nankör) dediği için. Bunda bile ben suçlu oluyorum. Sonra ertesi gün geldi. Bizim hayatımızın içine sıçtın, oğlumun hayatını berbat ettin, rezil ettin dedi yine bir şey demedim sustum. Bugün de gideceklerdi bana sen nankörsün muskanı yollayacağım, problemlerin var senin dedi. Tıvalete gidip gizlice ağladım. Ağladığımı duyunca kendini koridora attı ağlayarak bu kız bizim hayatımızı berbat etti. Her şeye ağlıyot gizli gizli S*** G (Defol) oğlumun evinden dedi. Eşim sadece o ne demek, niye öyle konuşuyorsun dedi. Eşimin kayıtsızlığı, annesine laf geçirememesi beni deli ediyor. Ve dönüp o misafirdi biraz dayanmalıydın dedi. Sizce ne yaşıyorum ben ya? Bu arada bu zamana kadar ne düğün, ne takı, hiçbir şey istemedim. Kuruyemişime kadar kendim yaptım paraları gitmesin kadının kocası yok diye